Facial Hårfjerningskremer for menn

For kvinner, kan ansiktshår være pinlig. Men på den annen side er ikke så mye plaget av ansiktshår. De fleste menn barberer hver dag, som de liker å ikke en glatt og ren barbert utseende. Ansikts hårfjerning for menn kan, til tider, blir kjedelig som de kan føle seg lat til å barbere hver dag. Dette gjør dem prøve alternativer der de ikke trenger å bry seg om ansiktshår over lengre tid. Listet nedenfor er noen midlertidige så vel som permanent ansikts hårfjerning metoder for menn:
Barbering, Barbering er den mest populære metoden når det kommer til ansikts hårfjerning menn. Barbering er raskt, enkelt skal gjøre, og også rimelig. De fleste menn barberer regelmessig med et barberblad eller en barbermaskin. En barberhøvel er bedre, da det gir en tett barbering og er mer behagelig. En elektrisk barbermaskin gir ikke en tett barbering, men hindrer inngrodde hår eller kutt, som er mer sannsynlig, mens med en barberhøvel. Innen få dager etter barbering, ikke vokse håret tilbake i rask tid, så det er ikke vant til permanent fjerne ansiktshår.
Voksing, Voks, er en tidkrevende og svært smertefull metode for ansikts hårfjerning. I voksing, er klebrig voks påføres ønsket del, med en stripe av papir plassert på den. Papiret stripen er deretter trakk off i ett raskt bevegelse. Hair fjernet av denne metoden ikke vokser igjen fort, slik voksing fjerner håret fra sine røtter under huden overflaten. Voksing har noen bivirkninger som utslett, infeksjon av hårsekken og enkelte allergiske reaksjoner, og er derfor ikke et allment ønsket alternativ bortsett fra øyenbrynene. Les mer på bivirkninger av voksing.
Precision pinsett, Precision pinsett brukes til fjerne hår fra enkelte sarte området som nese, ører eller øyenbryn. Man kan enkelt fjerne uønsket hår fra disse områdene med presise pinsett. Det er alltid bedre å bruke et par av presisjon pinsett å ha en spiss tupp for å plukke hår nøyaktig.
Facial Hair Removal Cream for menn, ansiktsbehandling hårfjerning krem ​​for menn, også kjent som kjemisk hårfjerning, kan også brukes til å fjerne ansiktshår. Disse ansikts hårfjerning kremer inneholde ulike kjemikalier liker kalsium hydroxide og natrium, som oppløse håret follicles uten å påvirke røttene. Dermed er det effektivt bare i fjerne hår fra overflaten, og det tar vanligvis et par dager for håret å vokse igjen. Disse kremene er lett tilgjengelig i det åpne markedet. Den ansikts hårfjerning krem ​​for menn, noen ganger føre til visse allergier og bivirkninger. Det er alltid bedre å bruke kremen på noen annen del av kroppen for å sjekke om huden brenner, og deretter bruke den på ansiktet. Sørge for å bruke det, hvis det er det ingen brennende følelse.
Laser Hårfjerningskremer, Laser hårfjerning er foretatt permanent ansikts hårfjerning for menn. En ganske moderne metode, er hårsekkene ødelegges ved hjelp av laserstråler. Laseren bjelker er tiltrukket til håret på grunn av melanin, et pigment brun i fargen, som gir huden og håret sitt karakteristiske utseende, brenne ned hårsekkene. Denne metoden passer for folk med svart ansiktshår, som hvitt hår mangler melanin.
Elektrolyse; En annen metode for permanent ansikts hårfjerning for menn, elektrolyse, er den eldste metoden for å fjerne ansiktshår, og har vært i bruk i ca 130 år. En nål eller sonde settes inn i hårsekkene, og da elektrisk strøm passerer gjennom denne nålen, som ødelegger cellene ansvarlig for hårvekst. Av elektrolyse er en ganske lang en, og krever flere sittings. Imidlertid er elektrolyse et billigere alternativ for permanent ansikts hårfjerning sammenlignet med en laser hårfjerning behandling. Les mer på ansikts hårfjerning for menn og kvinner.
Før du bruker noen kjemiske stoffer eller optisk for permanent ansikts hårfjerning, er det bedre å konsultere en hudlege, for å kontrollere om huden er allergisk mot enkelte kjemikalier. Også er det forskjellige salonger som hjelper i ansikts hårfjerning for menn, hvor man kan gå til.