Butterfly og Flower tatoveringer

Tatovering er en av de eldste tradisjonene praktiseres rundt om i verden i samfunnene i Japan, Afrika, New Zealand, Nord-og Sør-Amerika, Kambodsja, Taiwan og mange flere. Disse tribal tatoveringer i gamle dagene betegnede åndelig tro, talismaner, tapperhet, slaveri, autoritet, seksuell sluk og elske eller merker av fruktbarhet. I dag tatoveringer ikke tjene en kulturell formål, er de bare brukes som stil kvotienter, identifikasjoner til visse grupper eller noen ganger for sentimentale grunner.
Den kvinnelige form betegner skjønnhet, nåde, eleganse og selvfølgelig, sensualitet. Av denne grunn fleste kvinner, når de ønsker å få en tatovering, opt for sommerfugl og blomsten tatovering design. La oss ta en titt på hva er de kulturelle tro bak får sommerfugl og blomst tatoveringer.
Butterfly og Flower tatoveringer
En sommerfugl er en nydelig skapning, og kan være en stor tatovering alternativet på grunn av sin slående farger og design. En blomst, som alle vet er ultimate symbolet på guddommelige skjønnhet av ungdom, som har til slutt. Komme blomst tatovering design vil gjøre deg til å føle evig unge. Både en sommerfugl og en blomst har en rekke kulturelle tolkninger og påvirkninger og har sine egne individuelle betydning, men når fusjonerte, de gir tatoveringen en helt ny mening. En sommerfugl flagrende over en Iris eller en lilje står for kombinasjonen av kvinnelig skjønnhet og renhet med uskyld. Sommerfugl og blomst tatoveringer gjør en fantastisk kombinasjon av farger og er en enkel design å gjøre. Disse mønstrene er valgt for, av mange tatovering fans på grunn av unikhet deres.
Sommerfugl og blomst tatoveringer kan bli innsatt på ulike steder på kroppen. Ettersom de er elegante og vakre, ville en kvinne gjerne flaunt det. Skulder, overarm, korsrygg, mage, bekkenet, ankler og hals er å foretrekke områder der du kan få disse tatoveringer. En nyttig tips, mens få en tatovering er å sørge du får det på kjøttfulle delen, og ikke på benet som som kan smertefulle. Size av tatoveringen kan variere med fargene. Hvis du får en tatovering på halsen eller ankelen, bør størrelsen være små. Hvis du vil ha en på ryggen eller armen, får en stor, fargerik sommerfugl swanky sitter på en pen blomst ville være perfekt. Les mer om blomsten tatoveringer på ryggen og sommerfugl tatoveringer for ankel.
Betydningen av Butterfly og Flower tatoveringer
Form av en blomst er generelt i forhold til mildhet og nåde den kvinnelige formen. Hver blomst har sin egen unike betydning. , The iris og liljen symboliserer Den Hellige Treenighet og den hvite og blå farger i blomsten symboliserer Jomfru Maria som et tegn på renhet. , The fiolette har sin originalitet i gresk mytologi og betyr ufeilbarlig kjærlighet. ; Lotusen symboliserer klarheten av sinnet og hjertet. , The Daisy står for uskyld. ; An orkide betyr kjærlighet, skjønnhet, styrke og luksus. , The hibiscus blomsten symboliserer sarte skjønnhet. , A sunflower står for entusiasme og moro. ; A rose står for kjærlighet og romantikk. ; Les mer om flower tatoveringer og deres betydninger.
Tilsvarende, symboliserer en sommerfugl i forskjellige kulturer mange ting som; En sommerfugl symboliserer skjønnhet mor naturen i en afrikansk stammesamfunn. ; I kinesisk kultur symboliserer det gjenfødelse og sjeler av døde tilbake til jorden. ; I Tyskland betyr det tegn for fødsel. ; I noen kulturer symboliserer den skjøre livet, unikhet, uskyld, frihet og femininitet. ; Nå-a-dagers sommerfugl tatoveringer bety også skjønnhet, nåde og sensualitet. , Butterfly og blomsten tatoveringer sammen i disse kulturene har ulike betydninger, men uansett hva de mener de vil alltid se vakre og grasiøse.
Når du får en tatovering, er det alltid anbefales å få det fra en kjent tattooist som hygiene saker. Instrumentene brukte bør være ren og steriliseres å unngå enhver slags infeksjon. Når du får en tatovering, bør du holde det rent, tross alt, er det en skade gjort til huden din og det vil ta tid å helbrede.
Jeg håper denne artikkelen har hjulpet deg i å få innblikk i ulike typer sommerfugl og blomst tatoveringer. Tatoveringer er en flott måte å uttrykke, siden de symboliserer ulike ting. En tatovering kan bo med deg for en levetid, så ikke nøl å få en.