Conditioner for Black Hair

Det første skrittet for å ha sunt, skinnende hår er å vite hvilken type hår du har. For dette kan du gjøre tørkepapir test. Ta en vev papir og trykk den på hodebunnen din forsiktig med frem og tilbake bevegelse. Observer vevet nøye, hvis det er olje på vevet papiret, betyr det at du har fet håret, ellers håret er tørt. Når du har bestemt din hårtype, er det svært enkelt å følge en hårpleie regime som er ideelt for din hårtype. Hvis du ikke har tatt skikkelig vare på håret ditt, eller har skadet den med overdreven bruk av kjemikalier, dype condition håret er et must. Conditioners for svart hår kan gjenopprette tapte sprett og glans til håret ditt. Conditioners har tre store bestanddeler, kremer, proteiner og fuktighetskremer. Fuktighetskremer hjelper med å holde på vannet innholdet av hår, emollients myke opp håret neglebåndene og proteiner styrke håret.
Typer balsam; Det finnes forskjellige typer av svart hår balsam tilgjengelig i markedet målrettet for bestemt type hår. Fuktighetsgivende balsam for svart hår er tilgjengelig i ulike varianter. Conditioners er avgjørende for flokefri og skinnende hår. De er av følgende typer.
Deep Conditioners; Deep conditioners er brukt på håret i mer enn en halv time, og de inneholder emulgatorer og olje som er effektive for tørt og skadet hår. Deep conditioning er spesielt effektivt for hår som har blitt skadet av kjemiske behandlinger, som det reparasjoner skaftet av håret, selv det ikke permanent. De er også nyttig for condition farget håret dermed beholde fargen lengre periode.
Termisk Protectors, Hår som blir kontinuerlig stylet med varme valser, hår straighteners, curling jern eller ved å blåse tørking har en tendens til å bli tørr og sprø over en periode. Å bekjempe disse hår woes, kan du bruke en conditioner med termisk protector. De fordeler varmen jevnt, som de inneholder varme absorberende polymerer, og dermed beskytter håret mot varme skade.
Leave-in-balsam, Leave-in-balsam inneholder stoffer som emulgatorer, hydrolyzed protein, oljer, voks, balsamer, osv. Disse er brukt på tørre eller ferske shampooed hår. Leave-i-balsam er svært allsidig og kan brukes selv på uvasket tørt hår og den gir beskyttelse fra skadevirkninger av solen stråler.
Volume Building Conditioners; Volumizing conditioners er for folk med fine, haltende hår. Den forbedrer teksturen i håret, la håret fyldigere og gi det ekstra volumet. I motsetning til andre balsam, betyr det ikke tynger håret.
Hjemmelaget Hair Conditioner for Black Hair; Her er noen hjemmelagde hår conditioners for svart hår som vil gjenopprette fuktighet av hår. ; Beat sammen en eggeplomme med 2 ss av baby olje og ½ kopp vann. Påfør dette blandingen til håret og skyll godt med kaldt vann etter 20 minutter. Dette er en veldig bra protein balsam for svart hår. ; I en medium bolle blande en moden avokado med 100 ml buttermilk. Påfør dette concoction til håret din og la den på for 20 minutter. Suge en håndkle i varmt vann og vikle den på hodet for dyp condition. Mer om avocado olje for hår. ; Ta en spiseskje med lakserolje med 1 / 2 kopp jojobaolje. Påfør dette på din håret for glans og sprette. ; Honey er en veldig bra conditioner for svart hår. Bland 1 / 2 kopp honning med 1 / 3 kopp god kvalitet ekstra virgin olivenolje. Påfør dette blandingen til håret og vask etter halv time. ; Mash en moden banan med 1 / 2 kopp honning. Påfør dette jevnt på håret og vask den etter en time. ; Bruk en blanding av 2 ss av aloe-vera gel med en eggeplomme i 15 minutter. Vask den av med lunkent vann. ; Les mer på:; Hair Care Produkter, balsam laget hjemme; Hair Conditioning Behandlinger hjemme; alltid sikre at du leser etiketten på hvilken som helst butikk brakt conditioner til sorte håret før du kjøper den. Mange ganger du vil bli overrasket å finne at mindre kostbart balsam inneholde samme ingrediensene som dyrt conditioners. Conditioners som inneholder ingredienser liker isopropyl alkohol, natrium lauryl sulfat eller ethyl paraben kan forårsake allergisk reaksjon, og bør være tilstede i svært lave doser. Påfør balsam minst en tomme vekk fra røttene av hår som hodebunnen produserer naturlig olje. Ytterligere balsam i hodebunnen vil bare tynge håret, etterlot seg en meget flat og fett utseende.