Olive Olje som Moisturizer

Fleste bruker olivenolje til matlaging prosessen som det sies å ha ulike helsefordeler. Men ikke mange vet at olivenolje er virkelig bra for huden såvel for håret. Dessuten er olivenolje noe som har vært brukt i flere århundrer som en kur for hudproblemer. Likevel, etter hvert som tiden gikk, ble flere og flere kremer og skjønnhetsprodukter innført på grunn av hvor populariteten av olivenolje og andre naturlige kremer gikk ned. Men, har nå folk begynt å innse at de fleste av disse produktene er laget av kjemikalier og kan forårsake utallige bivirkninger. Derfor erstatte populære fuktighetsgivende kremer og lotion med olivenolje vil bli virkelig gunstig. Olivenolje fuktighetskrem ikke bare hjelper på å holde huden fuktig, men også skal hjelpe til med å bli kvitt hudproblemer som akne, solbrenthet, etc.
Olive Olje som Moisturizer
Ved hjelp av olivenolje fuktighetskrem er den beste måten å håndtere tørr hud. Når vinteren sesongen er den tiden da de fleste har en hard tid i forebygge huden blir tørr, olivenolje er den beste løsningen at man kan finne. Bortsett fra dette, forbindelser the polyphenol finnes i olivenolje hjelp i å beskytte huden mot enhver form for skade. Akkurat som for huden vår, bruk av olivenolje er også et godt valg for å holde våre håret fuktes. Olivenolje har evnen å reparere tørt og skadet hår, dermed gjøre den sunn. Derfor, her vil vi utforske fordelene ved å bruke olivenolje på huden vår og håret.
Olive Oil Moisturizer for huden; Flere fuktighetsgivende kremer og lotion inneholder olivenolje er tilgjengelig i markedet. Imidlertid for best resultatene vil det være virkelig stor å lage din egen olivenolje fuktighetskrem hjemme. Making hjemmelagd olivenolje fuktighetskrem er ganske lett og vil også spare deg mye penger. En av måtene å bruke olivenolje søker den direkte på huden. Du kan enten bruke det som en bade olje eller bruke det akkurat som du påfører fuktighetskrem. Først, må du vaske ansiktet med en god rensemiddel, lett pat ansiktet med et håndkle og deretter, bruke olivenolje på huden å motta best resultater. Det er også noen enkle olivenolje fuktighetskrem oppskrifter som du kan prøve. En måte av å anvende olivenolje er ved blande det med sukker. Denne kombinasjonen fungerer som en utmerket exfoliant, gjør huden glatt og myk. Les mer på olivenolje for hud og helsefordeler olivenolje.
En annen måte å bruke olivenolje er ved å kombinere det med like mye eddik og vann. Dette bør påføres på kvelden før du går til sengs, som eddik og olivenolje arbeide om natten for å fukte huden og til og med lysere hud misfarging, fine linjer og rynker. Anvendelse en blanding av olivenolje og noen dråper lavendel essensielle olje vil ikke bare være gunstig for huden, men også for ha en god søvn natten. Bortsett fra disse oppskrifter for å lage olivenolje fuktighetskrem, det er en annen olivenolje maske som du kan forberede deg ved hjelp av ananas. Blend 1 kopp ananas biter med 3 - 4 ss olivenolje i elektronisk blender. Påfør dette på din ansiktet, brystet og nakke og la den forbli der for 20 - 25 minutter. Skyll det av med lunkent vann og tørk. Ved hjelp av olivenolje på huden etter å gå ut i solen skal hjelpe til med lessening effekten forårsaket av solbrenthet. Du kan bruke olivenolje fuktighetskrem for akne problemer også. Annet enn dette, kan du også bruke olivenolje å kurere problemet med tørre eller chapped lepper, spesielt under vintre. Les mer på fuktighetskrem til ansikt og ansikt fuktighetskrem oppskrift.
Olive Oil Moisturizer for hår; Akkurat som olivenolje fuktighetskrem for hud, selv olivenolje brukt for hår har flere fordeler. Grunnen til olivenolje skal ha blitt svært populært som et hår olje er fordi det ikke er klissete eller fet som andre hår oljer og den har kapasitet til å beskytte håret fra skader forårsaket på grunn av høy varme forhold. Masserer håret med olivenolje er den best behandling som du kan prøve å kurere problemet med tørt og livløs hår. Annet enn dette, hjelper olivenolje kjempe flass samt split ender. Du bør bruke olivenolje på håret og la det å bo i håret i en halv time, før skylling den med en god sjampo og balsam. Les mer på olivenolje for hår og olivenolje hår behandling.
Du kan gjerne vite mer om:; Light Olivenolje vs Extra Virgin Olive Oil; Olive Oil Ernæring Fakta: Bortsett fra måter å bruke olivenolje som fuktighetskrem, er det også viktig å vite hva slags olivenolje som du bør kjøpe . Invester i en ekstra virgin olivenolje og ikke rene eller lett olivenolje som disse vanligvis er kjemisk behandlet, og kan forårsake bivirkninger. Selv om økologisk olivenolje moisturizer kan være ganske dyrt, er det sikkert en god investering fordi en flaske olivenolje gjør vare i lang tid. Som du nå vet fordelene ved å bruke olivenolje som fuktighetskrem for huden og håret, bruke det og nyte en sunn hud, samt blankt og vakkert hår.