Nursery Painting Ideer

Når du planlegger å male barnerommet, må du velge en slik se etter veggen som kan ha en varig appell, og malingen kan beholdes i flere år. Den beste måten maleriets barnehagen veggene er å holde dem enkle. En barnehage maleriet ideer som du velger skal være godt koordinert med det indre maleri av resten av huset ditt. Tross alt, er en baby barnehage også en integrert del av huset.
Nursery Wall Painting Ideer
Noen foreldre liker å male barnerommet før ankomst av baby. Imidlertid foreslår vi du oppgaven etter fødselen av din lille. Dette er fordi, da valg av farger og design av veggen kan velges som per kjønnet på babyen. Her er noen maleri ideer for en barnehage:
Fargevalg: Den tradisjonelt brukt farger for barnehager vegger er rosa for baby jenter rom og blått for guttebarn. Pasteller og off hvite er også ofte brukt som de er myke farger og passer med de myke din lille baby. Men, hvis du ikke vil at konvensjonelle ser da lyse nyanser av gult og grønt kan brukes. Det er slett ikke obligatorisk å beholde én enkelt farger til veggene. Du kan eksperimentere med ulike nyanser av samme farge. Annen idé er å kombinere en mørk og lys farge og bruke dem alternativt. Du kan velge noen dristige kombinasjoner som rosa og lilla og eller gult og blått. Dette vil svært attraktive for øynene av din bittesmå tot fordi de kan kun differensiere mellom mørke og lyse farger i den alderen. Finn mer om hvordan du velger baby room farger.
Opprett Mønster: Mønster er gode barnehage maleri ideer som de gir et levende se til veggene. Vertikale striper er de mest populære mønstre som folk liker å bruke, og aldri kommer til å gå ut av stilen. Making big firkanter eller sirkler over veggene med multiple farger ser veldig fin og attraktiv. Hvis du ønsker å male mer vakker design på barnerommet vegger kan vi stensiler for dem. Fargerike ballonger, blomster, stjerner, regnbuer er favoritten design for fleste foreldre. For en mer personlig touch, skrive navnet på babyen på veggene. De vil veldig gjerne at når de er litt voksen. Du kan også referere til barnehage vegg dekor ideer.
Wall veggmalerier: Du kan bruke veggmalerier for å gi en dekorativ se til barnehagen veggene. Formen og størrelsen på veggmalerier avhenge av hvorvidt du vil dekke hele veggen eller bare en del av det. Hvis du er kunstnerisk, kan du male et bilde på egen hånd eller du kan leie muralist å lage en interessant karakter på vegg. Det er tapet ark tilgjengelig i markedet som kan brukes som veggmalerier på barnerommet veggene. Å vite mer les videre nursery Veggdekor.
Themed Painting: Dette er en av de mest interessante baby nursery maleri ideer. Du må velge et tema for barnerommet og male veggene tilsvarende. Jungle dem er den mest sympatiske tema for baby gutter. For dette må du opprette dyremotiv på veggene. Du kan kjøpe motiver og lime dem på veggene. Ocean dem er annet tema som likte av mange. Havet blå fargen på veggene sammen med skjell, delfiner og andre undervanns scener gir et forfriskende se til barnehagen veggene. The enkleste tema for å male er skyen tema. Paint veggene med himmelen blå farge deretter opprette skyer bruke en svamp dyppet i hvitt maling. Les mer på baby room temaer.
For mer informasjon se baby rommet maleri ideer og baby barnehage dekorere ideer.
Maleri en barnehage vil bli en morsom og spennende opplevelse for alle nye foreldre. Mens velge barnehage maleriet ideer, må du være litt forsiktig og velg slike farger og design som kan ha en beroligende effekt på barnet. For mange farger eller for mange design kan gi en rotete se til veggene, som kanskje ikke bra for utviklingen av nyfødte baby. Endelig bør den dekorative elementer brukt i utsmykningen av baby barnehage koordinere godt med farger og design eller tema av veggene.