Valentine Bankett Ideer

Jeg vet, burde jeg ha skrevet dette litt tidligere, men med disse flotte Valentine bankett ideer, som kan arbeide i siste liten er jeg sikker på at dine gjester får en flott tid på Valentine's day. Valentine banketter kan settes opp på et tema. Du må også bestemme hva slags din ånd gjestene kanskje venter fra deg - morsomme, varm, romantisk eller classy. Enhver Valentine selskapslokale har fått få må-haves like stearinlys, gaver, musikk og ovenfor alt, mye kjærlighet i lufta! Litt av en satt opp ut over dette, kan sprite opp Valentine bankett.
Valentine Day Bankett Ideer
Jeg er oversvømmet med enorme Valentine bankett ideer til banketten pynt, Valentine bankett spill, bord set-ups og Valentine bankett temaer. Men dette tidspunktet, ville jeg elsker deg å prøve noe annet enn det du har gjort alle disse årene på Valentine's day. Hver Valentine dagen kommer med en fargetone av noen emosjoner. Du har sett enda et vakkert år med din partner eller elsket en og har malt noen minner med ham / henne. Denne dag bringer den tiden av året, når du kan la partneren din vet hvor spesiell livet ditt er med sin tilstedeværelse. Og det krever noen romantiske og morsomme Valentine bankett ideer!
Valentine Banquet dekorasjoner, dekorasjon banketten tabeller og hele Bankettsalen er det første til å planlegge, hvis du er vert for en Valentine bankett fest. Et sett opp vil alltid legge til stemningen av en Valentine dagen bankett. En god idé kan være et rødt teppe oppføring for alle gjestene. Du kan dekorere den røde løperen med tonn hvite roseblader, slik at all den glamorøse dukkene føler elsket rett ved inngangen. Decorating tabeller er en uunngåelig del av Valentine bankett ideer. Round tabeller med sølv og gylden bestikk er en passé. Prøv ut nye og morsomme dekor stiler som et hjerte-formet bord med rosa hjerte-stoler. Hvis det er for mye å gjøre og du har mindre tid, kan du plukke opp hjerteformede puter mens de er på vei hjem og sted hver av disse på stoler å legge til en morsom Valentine tema. Det jeg mener er, legge til litt feiring i detaljene! Pass på at du følger alle banketten etiquettes. Du kan plassere en vakker Romeo & Julie midtpunkt, en Cupid midtpunktet eller andre Valentine's day centerpieces på hvert bord, sammen med floral deco. Hvis du har tenkt å servere gjestene på bordene, må du sette bordet rett med vakre servietter og tallerkener. Sitteplasser ordning bør planlegges nøye. Pass du plasserer elegant kort med hvert personens navn på hans respektive bordet.
Valentine Banquet Temaer; Temaer er gode måter å spice opp Valentine dagen bankett. Du kan velge mellom en rekke morsomme temaer som garantert vil glede dine gjester. Temaer som levende lys, ballonger og gaver har vært prøvd og kan bli repeterende. I stedet prøve noe nytt som en film tema! Kjærlighetshistorie temaer og romantisk film temaer vil gjøre underverker. Be dine gjester å kle opp i et tema av deres favoritt romantiske film. Du som vert, kan legge et tema som inkluderer beste romantiske filmer tidene. For eksempel, hvis du elsket film Titanic, kan du plassere en skip-struktur i midten av hallen, plasserer noen film bannere eller spille av stillbilder av alle elsker filmer på en stor LCD-skjermen. Du kan plassere et kjernepunkt i skipet Titanic på hvert bord, eller kle deg ut som filmstjerner! Et annet eksotisk tema kan være den Hawaii tema. Legge til rette for litt gress skjørt til damene, gi hver av dem en silke hibiskus blomst og hilser alle gjestene ved å sette en lei over nakken. Hawaii tema er ufullstendig uten friske tropiske frukter, tropiske drinker og en tropisk satt opp. En Hawaii tema som Valentine bankett idé er en garantert suksess, hvis du kan ordne det på en strand! Andre spennende temaer å prøve ut inkludere, vintage tema, kasinoet tema og utendørs hagen / bassenget tema. Mer om Valentine's day party temaer.
Valentine Banquet Ideer for Music; Music er språket kjærlighetens og hva ville være en Valentine bankett uten musikk? Et live band eller karaoke som gjør at gjestene kan velge sine favorittsanger og dedisere det til sine kjære, vil sette en helt annen atmosfære for festen. Det vil også tillate gjestene å lytte til sanger av sine valg, som vil holde dem underholdt gjennom hele partiet. Myk klassiske kjærlighetssanger alle kvelden lang, vil bli repeterende og kjedelig for alle gjestene. En ny innovasjon kan være å sette en tidsfrist for en bestemt sjanger av musikk. Yngre par elsker å lytte til kjærlighetssanger i hip-hop, soft rock og pop. Hva du kan gjøre er, spør live band eller DJ til å spille en bestemt sjanger av musikk for en pre-besluttet tid. Lag en liste over største kjærlighetssanger på mykt klassiske country, hip hop, soft rock og pop og gi den til bandet eller DJ høyre i begynnelsen av bankett. Mer om kjærlighet sanger for Valentine's dag
Valentine Banquet Ideer for Food, The dekorasjoner, musikken og temaene er bare forretter av en Valentine's dagen bankett. Her kommer hovedretten - Maten! Gjester invitert til bankett vil alltid forvente god og velsmakende mat fra verten. Som en vert, hva du trenger å vite er hvordan man skal bestemme menyen til høyre. Pass du velger retter som er felles favoritter. Hold alltid mer enn to retter per løpet av måltid, slik at gjestene skal ha alternativer å velge mellom. Det vil bli lettere hvis du har avtalt flere hjelpere. Gjestene skal alltid vare på med stor gjestfrihet. Spør en hjelper til å gå rundt og fylle drikke til alle gjestene, etterfulgt av andre hjelpere for å tjene forretter og grønnsaker til hver enkelt gjest. Etter hovedretten er servert, få noen til å rense den brukte platene og hente desserter. Ansette en catering er et smart valg, da det sparer bryet involvert i å velge en meny, ansette hjelpere og rydde opp. Men ikke overse serverer dine gjester og spør dem om mat og drikkevarer. Det vil legge til en touch av personalisering, og gjestene vil føle at de blir spesielt ivaretatt. Les mer på Valentine's day oppskrifter.
Bonus Valentine Bankett ideer! ; Spill: For å holde dine gjester hektet på partiet happenings, introdusere et par spill når musikken blir tregere. Spill som nygifte, den Matchmaker, og samsvarer med par (ett bind for øynene person finner sin partner) er spennende spill å krydre litt kjemi! ; Bilder: Leie en profesjonell fotograf til å klikke gyllen og minneverdige øyeblikkene mellom de inviterte par. ; Gaver: Behandle alle gjestene dine med ett minne eller suvenir relatert til temaet for festen, så de føler seg bortskjemt og vil alltid huske den fantastiske Valentine kvelden. Mer om Valentine's day gave ideer. ; Titler: En annen morsom idé ville være å gi titler til dine gjester. I motsetning til "Best Par" og "Best Dressed 'prøve noe annerledes denne gangen, som" Damen med de høyeste hælene "eller" Mannen kledd i hvitt fra topp til tå ". ; Tale: Du kan leie høyttaler-eller utarbeide en flott tale selv å heve et toast på kvelden. ; Fyrverkeri: Arranger for en firecracker show ved midnatt. En sann feiring kan føles med gnistrende farger i mørke natten stjernespekket himmel! Opt for firecrackers som gjør hjerte form i himmelen. Du kan også leie underholdere som sjonglører, tryllekunstnere og kjærlighet gurus for Valentine bankett. ; Du kan også liker å lese:; Valentinsdag ideer for par; Romantisk Ideer for Valentinsdag. ; Kirke Valentine Bankett Ideer
Feirer Valentine's dag i en kirke kan være et godt alternativ, med morsomme aktiviteter for par. Her er noen Christian Valentine bankett ideer. Du kan ta fantastiske bilder i bakgrunnen i en kirke og deretter henge dem bilder i kirken neste søndag. Du kan dekorere hele kirken med duftende stearinlys og vakre orkideer. Du kan også plassere en gryte eller en stor hjerteformet boks i kirken og be hvert enkelt medlem for å komme frem, skriver en melding for hans / hennes partner og syng en sang for partneren sin. Disse aktivitetene kan hjelpe et par som går gjennom problemer i forholdet deres. Den Valentine banketten skal alltid tjene godt med mat. Du kan velge tradisjonell romantisk mat som biff. Ber teenage medlemmer for å hjelpe i så servere ved kirken, er en fin måte å la dem forstå kjærlighet, forhold og ekteskap. Les mer på unike ideer til Valentine's day.
Jeg håper denne artikkelen vil gjøre Valentinsdag Banquet en morsom suksess. Sørg for å sjekke linkene for å vite mer ideer. Uansett valgte Valentine Banquet Ideer være ute av disse, er stykket de motstand av en Valentine Day kjærligheten og lidenskapen de to elskende aksjen.