Glow in the Dark Paint

Gløden i mørket malingen, teknisk kalt fosforskimrende malingen, er en lysende maling, som vanligvis preget av en blek grønn til grønnaktig blått farget gløde når observert i mørke omgivelser. Denne lysende lakk har flere bruksområder, rett fra merking veier og signere plater til dekorere tak og vegger.
Hva er Glow i Dark Paint?, The lyse i mørket malingen er bygd opp av fosfor, et fluorescerende eller fosforskimrende syntetisk stoff, som sink sulfide og strontium Aluminate. Når denne malingen blir utsatt for noen kilde til lys, absorberer det fotoner, elementærpartikler som er deres egen anti-partikler, fra det. Når disse fotonene er slutt utgitt av maling, skaper de en tydelig fosforskimrende glød, enten blekt blå eller grønnblå i utseende. Evnen i gløden i mørket maling å absorbere og slipp fotoner kalles photoluminescence. Ved fosforskimrende maling, vedvarer utslipp av gløden i en lengre tid etter at den er utsatt for noen lyskilde. Denne perioden kan variere fra noen minutter til noen timer, hvoretter glød til slutt vil visne bort. Dette lenger varighet gir fosforskimrende malingen en kant over dets øvrige motstykker.
The Glow in the Dark Paint for Skilt, The selvlysende maling brukes vanligvis som en sikkerhet maling, for å advare folk fare i mørket. Når du reiser på en motorvei om natten, observerer vi mange brett med glødende skilt som advarer oss om endringer i høyde, kommende svinger eller fartsgrensen. De fleste av disse skiltene er laget av slike lyse i mørket maling, snarere enn radium maling. En av de beste eksempel på bruk av slike glød maling i trafikksikkerhet er bruken å markere gangfeltet. Når disse logger komme i kontakt med frontlyktene de pleier å gløde litt tid, før endelig filtrert bort.
The Glow in the Dark Paint for vegger og tak, Blant de mange bruk av selvlysende maling, den mest populære er å male vegger eller tak av barn soverommet. Making stjerner, galakser eller kometer på taket av barna soverommet kan gi barna en følelse av å sove under åpen himmel. Selv fargen på denne smerten er normalt grønt eller blått, kan du blande forskjellige farger pigment inn i det å gi den ønskede effekt. Men, legger disse pigmentene ikke redusere intensiteten av glød, og dermed bør unngås, hvis mulig.
The Glow in the Dark billakk, The selvlysende maling er også ganske populær blant bilentusiaster, som liker å se deres bil skiller seg ut blant de tusener utøver på veiene. Skjønt, er det mulig å gi bilen en hel strøk gløden maling, ville det bare gjøre hele bilen gløden, uten å legge noen kreativitet til den. Derimot, bruker dette selvlysende spray maling, å foreta ulike design eller wordings på deg bilen kroppen, vil sikkert tjene deg noen lovpriser for kreativitet din.
Hvordan Make Glow i Dark Paint at Home?; Det kan synes å være en sofistikert oppgave, men gjør selvlysende malingen på egenhånd er ganske en enkel ting å gjøre. Du vil bare kreve noen rene fosforskimrende pulver og akryl gel medium for å gjøre slike gløden maling. Du bare må ta 3 deler av akryl medium og en del av fosforskimrende pulver, og bland den, og lakken er klar. Du må sikre at du bruker opp denne maling samme dagen det var forberedt, eller annet du ikke vil ser ønsket resultatene. Du kan ideelt bruke denne malingen til å gjøre midlertidig selvlysende tatoveringer for å forbedre klagen.
De siste årene, har selvlysende malingen gjorde sterkt bud som et apt alternativ for radio-selvlysende maling, som ble populært brukt i spesialiserte applikasjoner, inntil nylig, da skadelige effekter av denne malingslag oppdaget.