Gjennomsnittlig høyde for en kvinne

Høyde er lengden til en person, målt fra fot til hode. God høyde ikke bare spiller en viktig rolle i å bygge en imponerende personlighet, men også indikerer en god vekst av en privatperson. Under barnets utvikling perioden, er den generelle helsen til barnet bestemmes av sin høyde og vekt. Normal høyde og vekt indikerer god utvikling. Derfor, i medisinsk diagnose, er høyden av enorm betydning. Men, kan høyden ikke være den eneste avgjørende faktor for en persons helse, da det er flere faktorer som påvirker høyden av en privatperson. I mennesker, kvinner er naturlig kortere enn menn. Dette gjelder uavhengig av etnisitet eller geografiske plassering. Før vi i dybden av antall spillet, la oss prøve å finne ut hva er de faktorer som påvirker den gjennomsnittlige høyden av en kvinne.
Faktorer som påvirker Gjennomsnittlig Høyde for kvinner
Etnisitet, Folk som tilhører bestemte etniske grupper arver de fleste av egenskapene til at etniske gruppe. Likeledes, kvinner av afrikansk-amerikansk opprinnelse er høyere enn kvinner i andre etniske grupper. Tilsvarende North europeiske kvinner er høyere enn de fra resten av Europa. Asiatiske kvinner spesielt kinesisk, japansk er kortere enn andre kvinner i verden.
Genetisk Komposisjon, Arv spiller en svært viktig rolle i å bestemme høyden av en privatperson. Hvis du har høye foreldre, så er du mest sannsynlig til å arve deres høyde. Tilsvarende, dine besteforeldre 'høyden også materie mye når du analysere genetiske sammensetning og dens virkninger på menneskelige høyden.
Ernæring, Ernæring av kvinner er et stort problem av bekymring, særlig blant underutviklede nasjoner. I fravær av riktig ernæring, kvinner i disse landene rapportere en forkrøplet vekst. Dermed spiller av ernæring også en sentral rolle i å bestemme din høyde.
Gjennomsnittlig høyde for en kvinne
Gjennomsnittlig Høyde av en kvinne i USA, Per tall publisert av Nasjonalt senter for helsestatistikk, er den gjennomsnittlige høyden til en voksen kvinne i USA om 63,8 inches eller 5 meter 3.8 inches, som kommer til ca 164 cm. Nord-amerikanske kvinner er en smule høyere med en gjennomsnittlig høyde på ca 5 meter 4,6 inches. Dette er for voksne kvinner i aldersgruppen 20 til 29.
Gjennomsnittlig høyde for en kvinne i Canada, på 5 meter 3.4 inches, kanadiske kvinner er bare noen få centimeter kortere enn amerikanske kvinner. Når uttrykt i centimeter, kommer dette til rundt 161 cm.
Gjennomsnittlig høyde for en kvinne i India, indiske kvinner, men høyere på kontinentet er kortere av amerikansk-europeiske standarder. En gjennomsnittlig indiske kvinner måler ca 5 fot 1-2 inches, som er maksimum i kontinentet Asia.
Gjennomsnittlig Høyde for Women Worldwide
Country / RegionAverage Kvinne Høyde; China5ft 0,8''; Japan5ft 1,6''; Germany5ft 4,9''; France5ft 3,7''; Iran5ft 3''; Iraq5ft 1,3''; Italy5ft 4,2''; Australia5ft 4,5''; Belgium5ft 4,3'' ; Sør Africa5ft 2,5''; Sweden5ft 5,7''; Netherlands5ft 6,4''; New Zealand5ft 5''; England5ft 4,4''
Les mer på:; Riktig Vekt for Høyde; Ideal vekt for Høyde; Gjennomsnittlig Høyde på a Man; Gjennomsnittlig høyde av en kvinne endringer med 2 - 3 tiår. En økende trend i høyden er rapportert så langt. Ifølge forskning gjort av National Center for helsestatistikk, har gjennomsnittshøyden av en amerikansk kvinnelige steg fra 5 ft 3 i 1960 til 5 ft 4 i 2002. Alle tallene nevnt i denne artikkelen er som per statistikken og undersøkelsene gjennomført i året 2002. Dermed, disse tallene vil trolig bli foreldet i løpet av de neste årene.