Frukt Fluer i House

Da sommeren sesongen kommer til en slutt, kan du legge merke til små flygende insekter i og rundt huset, spesielt på kjøkken og bad. Disse insektene er det som kalles frukt fluer. Som navnet antyder, er de fant infesting på kuttet frukt, råtne bananer og dagligvarehandel elementer. Selv om frukt fluer i huset er en plage gjennom hele året, de er mest utbredt i varme og fuktige klima, når modnet frukt og grønnsaker er tilgjengelig i overflod. Vite mer om hvor gjøre frukt fluer kommer fra.
Hvordan bli kvitt bananfluer i House?
Nærvær av unrefrigerated frukt og grønnsaker er ofte den ledende årsak for frukt fluer infestation. Heldigvis finnes det flere måter å bli kvitt bananfluer i huset. Du kan følge naturlige miljøvennlige metoder for å utrydde dem, heller enn å bruke kjemiske produkter. Drøftet nedenfor er nyttige tips om hvordan å drepe frukt fluer i huset:
Fjern Mat Kilder - Den mest praktiske måten å bli kvitt bananfluer is eliminere mat kilder som tiltrekker dem. Så, hva du trenger å gjøre er å dekke frukt og dagligvarehandel elementer eller kjøle dem. Og ikke glem å rengjøre søppelkasser jevnlig. Kort sagt, er sanitær nøkkelen steg for å bli kvitt bananfluer.
Eliminer Avl Grounds - livssyklus av frukt fluer er ikke mer enn 10 dager. I løpet av denne korte levetiden, gjengir en voksen kvinne bananflue mer enn 400 egg i råtten frukt, råtnende sopp, husdyrgjødsel, avløp åpne og andre hekkeplasser. Fjerne slike hekkeområdene så mye som mulig for å unngå frukt fly infestation innendørs.
Lay Frukt Fly Traps - Du kan legge et bananflue felle ved hjelp av en liten mengde rødvin eller øl i en grunn bolle. Dekk bollen med en tynn plast og fest den med en strikk. Lag små hull (med størrelse stort nok for frukt fly oppføring) i plastdekselet. Tiltrekkes av øl eller vin, fluene flyr inn gjennom hullet, men vil ikke kunne komme ut.
Kill Frukt Flies - Killing frukt fluer i huset kan oppnås ved flere hjelpemidler. Bland 20 dråper sitrongress olje med 4 gram vann. Bruk denne fortynne løsningen å sprøyte kjøkkenet hjørner, bad og områdene rundt huset. Dette vil drepe frukt fluer og andre husholdningsartikler insekter. Vite mer om hvordan å drepe frukt fluer.
Bruk Eddik Solution - Tynn eddik utarbeidet av å blande eddik (¼ kopp), oppvask såpe (to klyper) og vann (½ kopp) er en utmerket løsning for å drepe frukt fluer. Bare plasser denne løsningen i kjøkkenskapet, finner du frukt fluer blir tiltrukket til eddik lukt og fanget til døden. Vite mer om å bli kvitt bananfluer med eddik.
Hang Fruit Fly Strips - For å bli kvitt bananfluer i huset, kan du kjøpe bananflue strimler fra markedet og henge dem fritt i kjøkkenskap, bad eller områder infisert av frukt fluer. Påse at begge sider av strips er utsatt for fluer. Frukten flyr bli fanget i strimler og drepe dem.
Du kan gjerne vite mer om:; Bli kvitt Frukt fluer i huset; Hvordan eliminere Frukt Fluer; Bli kvitt bananfluer naturlig; Med denne informasjonen om hvordan du kan kvitte seg med frukt fluer i huset, håper jeg disse små skapningene vil ikke være en problematisk problem for deg. I tilfelle disse naturlige rettsmidler ikke fungerer, kan du kjøpe kjemisk spray, som er spesielt utviklet for å drepe frukt fluer. Men, sørg for at du følger instruksjonene som anvist av produsenten.