Full Sleeve Tattoo Ideer

Tatoveringer har en lang historie på mer enn hundre år. Tidligere tatoveringer ble begrenset til kun ett land, nå, men har de blitt globale! Nesten alle mellom drømmer om å få en tatovering gjort. Tatovering design er basert på mange ting som elementene i naturen, overnaturlige ting, tradisjoner i et bestemt land, tegn og symboler, etc. Tidligere tatovering design som var i etterspørselen var for det meste religiøse symboler. Men nå nesten alle nye tatovering design blir popularitet kjapt! De stedene hvor tatoveringer skulle gjøres var også svært begrenset. Men nå nesten hver eneste del av kroppen benyttes for en tatovering design! One tatovering beliggenhet som brukes for tattoo siden antikken er ermet. Før han flyttet til full sleeve tattoo ideer, la oss først forstå hva en sleeve tattoo er.
Hva er Sleeve Tattoos?
En av de vanligste stedene der en tatovering er gjort er armene. Tatoveringer som er gjort på armen er kjent som ermet tatoveringer. Sleeve tatoveringer er delt blant tre kategorier, full ermet tatoveringen, halv ermet tatovering, og kvartal sleeve tatovering. Som navnene antyder, dekker hver tatovering som mye areal. Som for eksempel, er kvart ermet tatoveringer de minste som den dekker bare området mellom biceps-og skulder, mens full ermet tatoveringer dekker hele armen fra håndleddet til bicepsen. Half sleeve tattoo dekker expanse mellom skulderen til albuen. Dette var en kort introduksjon av ermet tatoveringer, nå kan ta en titt på noen fulle ermet tatovering ideer.
Sleeve Tattoo Ideer
Tribal Full Erme Tattoo Ideer: Tribal tatoveringer er en av de mest populære tatovering design, i nesten hver kategori! Den brede sorte blekket som brukes til å gravere tribal tatoveringer er en grunn bak populariteten. Den andre grunnen til at tribal tatoveringer er så populær er den store hvelvingen som den dekker på en gang. Denne grunnen makes tribal tatoveringer en av de beste valget for full ermet tatoveringer. Det finnes mange design tilgjengelige i tribal tatoveringer som kan valgt for. Classic tribal tatoveringer er en av designs som kan gjøres uten engang gi en tanke. Og hvis du allerede har en tradisjonell tribal tatovering, så du kan velge noen andre stiler som de samoanske, Hawaii, polynesisk, maori, etc.
Celtic Full Erme Tattoo Ideer: Celtic full sleeve tattoo ideer er neste mest etterspurte tatovering design. Celtic design tatoveringer er faktisk en av de eldste tatovering design. Motsetning andre tatovering design, er Celtic tatovering design faktisk består av fire store design: knop, spiraler og loops og trekanter. Hver av disse designene har en unik betydning, så bør du først forstå betydningen av den keltiske tatoveringer før du får av Celtic design. Vanligvis, mennesker velger kun ett design, du kan imidlertid blanding alle fire design og få én unik design!
Japanese Full Erme Tattoo Designs: Japansk full sleeve tatovering design er popularitet langsomt. Om du ikkje vil abstrakt design, japansk fulle ermet tatoveringer er ett av de beste alternativene for deg. Det finnes ulike design tilgjengelig i japansk tatoveringer liker koi fisken tatoveringer, hannya masker, samurai, drager, etc. Foruten disse designs, er ett av designene som har fått enorme popularitet cherry blossom tatovering design! Den beste delen av disse designene er at du kan endre disse designene som du vil!
Dette var noen av de beste full ermet tatoveringer. Du kan også referere til ermet tatovering design, for mer full sleeve tatovering ideer. Husk å ta skikkelig tatovering pleie, ifølge tattooer instruksjoner, som fullverdige sleeve tattoo er ganske omfattende og så risikoen for tatoveringen infeksjon er mer.