Resultatløs Mulberry Tree

Et tre som ser ganske på landskapet, de resultatløse morbærtreet botanisk kjent som Morus, er en slekt av 10-16 arter av løvfellende trær. Noen ganger, kjent som mannlige trærne i hvite morbær, har det vært i bruk i Kina i over 4000 år som primær matkilde for SilkWorm larver at har fueled den kinesiske eldgamle tekstilindustrien. Det gjør fortsatt, ikke bare for China, men mange andre asiatiske land. Den ble introdusert til Nord Amerika for veldig samme grunn, å gi en naturlig matkilde for en potensiell SilkWorm industri imidlertid den SilkWorm bransjen aldri realisert dens potensiale, men treet med dens grasiøse sprer greiner ble et utmerket alternativ til fruiting mulberry trær for landskapet benytter. Et resultatløst morbærtreet tilbyr ingen rot eller søppel assosiert med falne og farging mulberry frukter. Les mer på morbærtreet identifikasjon og morbærtreet fakta.
Hvordan Grow et resultatløst Mulberry Tree
De resultatløse Mulberry aksjene svært like egenskaper til fruiting en. Den kan oppnå en høyde på 30 til 50 fot under egnede forhold, og har et meget tett rund krone, mens noen varianter innenfor denne sorten har en hengende utseendet av en gigantisk Creeper. Treet er deciduous med glansfulle mørkegrønne, tannede blader. Noen er dypt flikete, mens noen tynt. Selv et høyt tre, kan de resultatløse seg formes å ha en midtstamme med kort, Stout trunk og en krone laget av lateral grener.
Resultatløst Mulberry Tree Care: En resultatløs morbærtreet kan lett spres gjennom stiklinger av unge tre eller enda eldre tre. De er raske dyrkere og ikke masete. De gjør godt i de fleste jord, men foretrekker en jord pH på 6.1 til 6.5, bare unngå tunge leire jord. De trenger full eller delvis sol, i skyggen de ikke vokser sunt. De liker å være vannes godt, men å være tørke motstandsdyktig vil tolerere tørkeperioder altfor. Les mer på raske voksende trær.
Resultatløst Mulberry Tree Roots: resultatløst mulberry trær har grunne lateral røtter, og ikke dype spenner. Dette fører til et problem, som røtter har en naturlig tendens til hodet mot en vannkilde og lateral røtter vil definitivt forsøke å komme inn kloakk og andre vannrør, hovedsakelig ved å bryte inn i dem. Så velg et nettsted med omsorg. Til etablerte trær, er en rot sviske er generelt anbefalt, men som de tre vokser røttene til rette blader veksten, være klar for løv tap. Få profesjonell hjelp til å kutte ut uønskede røtter, klippe feil og treet kan dø.
Gul blader på resultatløst Mulberry Tree: For å sikre at frodigheten av resultatløst morbærtreet ikke blir gule, ta hensyn til den soppen som vanligvis infiserer undersiden av bladene og mengden av vann gitt til treet. Resultatløst morbærtreet sykdommer inkluderer Mulberry Leaf Spot som påvirker bladene, og Cotton Root råte som setter i røttene, vil gule bladene. Begge kan behandles, skjønt root råte er litt vanskelig å inneholde. Ikke nok vann er en annen årsak for løv gulfarging, røtter av dette treet er grunne og har en tendens til å tørke opp fort, dermed alltid vann dypt og regelmessig.
Hvordan beskjære et resultatløst Mulberry Tree: Beskjær de resultatløse morbærtreet etter at den har kastet bladene. A Pollard tre beskjæring teknikk er brukt på denne rekke morbærtreet. Som ideen er å opprettholde en kort stout trunk, oppfordrer denne metoden energisk, bladrike lateral branching vekst nær trestammen. Men denne metoden må påføres når treet er ung, som etablerte trær kan få skadet. I denne metoden, er de fleste grener som er 1 til 2 inches fra de største stammen (beregnet snabelen) cut off, noe som resulterer i tett linjeavstand skuddene skal vises sidelengs. Beskjær andre grenen som kan vokse ut lenger ned på eller fra stammen. Hvis du ikke vil følge denne metoden, gi din treet en samlet sviske i falle, kutte tilbake alle ut av form, skadet, syke eller brukket grener. Les mer på blomstrende busker og trær.
Det eneste problemer med resultatløse morbærtreet er dens ekstremt rask vekst, grunne laterale røtter og krav om rikelig med vann, men hvis du kan komme rundt til dem, du sikker har en vakker shaped skyggen treet i hendene!