Controlling People

For de som forkjemper like rettigheter kanskje ikke tro i praksis av kontrollerende mennesker. By kontrollere mennesker, jeg ikke referere til ett autokratiske regel. Men folk i viktige stillinger i en organisasjon, trenger denne ferdigheten! Når det er en jobb å gjøres og du har blitt satt ved roret, forventes det at du har de nødvendige kompetanse og evne å få det gjort. I organisasjoner finnes team med sette mål.
Freedom uttrykke uttalelse innen et team er absolutt ønskelig men det er teamleder som bør ha siste si. For dette, bør teamleder kunne styre hans gruppemedlemmer, ikke ved å nekte å lytte eller godta deres forslag, men ved formidle til dem at en linje til alle argumenter har å trekkes sted. Les videre team lederskap.
Kontrollere Folk i arbeidsplassen
Ved å kontrollere folk mener jeg kommanderende respekt. Når du gjør det, vil dine beslutninger bli akseptert uten mye debatt. Men å kunne kommandoen respekt, må man se og handle for å fortjener det. Her er noen måter som vil hjelpe deg å få folk til å lytte og godta avgjørelser:
Dress For Part: De sier 'Ikke dømme en bok etter forsiden. Likevel, vi vet alle at utseende ikke spiller en viktig rolle i den oppfatning at vi form av et individ. Være godt kledd, slitasje en pen utseende, bære deg godt rundt fordi subconsciously mennesker forholder suksess og evnen med hvordan du ser og med at persepsjon kommer makt gjør folk lytter til deg.
Loven Del: Just fallende tilbake på dressing up imponerende ikke kommer å fungere. Hvis du er i en posisjon hvor du har en rekke personer jobber under deg, trenger deg styre (lese håndtere) dem godt. For at du må opptre ansvarlig også. Dette inkluderer måten du snakker, vandre og oppfører med andre. Vi vet har hvor mye makt gode oratorer over psyken til publikum deres. Ikke at du må være en stor taler men snakker i en langsom, høflig og lett forståelig måte ville reflektere et sinn som kan tenke klart og er sikker av hva det ønsker. Dette er spesielt sant av mennesker som er i maktposisjoner. Hvis slike folk slutter og snakke med de som en lavere posisjon enn dem, deretter de skape respekt for selv at wipes ut behov for styring mennesker! Les videre strategiske lederskap.
Spill det Del: Du har kledd for delen og handlet den ut godt. Nå er turn å spille den. Vis til de rundt som du er verdig den respekt at din utseende og din oppførsel reflektere. Bevise at du fortjener ansvaret som har blitt gitt deg. stå opp for utfordringer. Take risikoer. Være der for å eie inntil feil. Det handler om å lede ved eksempel. Husk at kontrollerende mennesker er mer psykologisk at fysisk. Kontrollerende personer skal være uten bruk av makt eller noen hjelp av tvang. Når du kan gjøre veien inn psyke av mennesker, kontrollerende dem ville virker mer automatiserte enn involverer noen aktiv eller heftig tiltak. Les videre effektivt lederskap.
Kontrollere Folk Kjennetegn
Dette var om å kontrollere folk på den positive måten. Imidlertid det er folk som ønsker å kontrollere de rundt ham av instilling frykt i dem. Slike mennesker misbruk deres makt og posisjon. Det er fortsatt noen andre som prøver å manipulere lydighet ved eggende en følelse av skyld hos andre. Disse er usunne måter kontrollere mennesker. Slik atferd tantamounts til undertrykking, som før eller senere skal slå tilbake. Slike mennesker har iboende kontrollerende personlighet egenskaper. Slike egenskaper er:; Komplett manglende empati mot andres følelser; nekte å ta et 'no' for et svar; Ikke åpen for forslag; Too resultat orientert; Dette er noen av vanlige kontrollerende folket trekk. Imidlertid i tilfelle relasjoner, display noen mennesker lagt karakteristikker liker ekstreme sjalusi, tvunget intimitet og misbruker ens partner i offentlige.
Kontrollerende Mennesker i Relasjonar
Vel, Jeg personlig tror at det bør være noen kraftfull kontroll over tanker og meninger. Likevel, har et behov å regjere i konstant argument i arbeidsplassen allerede blitt diskutert. Imidlertid scenariet i arbeidsplassen og ens liv er starkly annerledes. Hvis du snakker om kontroll i et forhold, tror jeg det er ingen plass for det når det gjelder håndtere ens familie og venner. Relasjoner er ikke om resultatet heller er de bundet av stammer av tiden. Deretter hvordan spørsmålet om kontrollerende mennesker i relasjoner oppstå? I et forhold, skal den enkelte fritt kunne uttrykke og utveksle meninger som dette ville hjelpe dem til å forstå hverandre godt. Det er ikke ensidig affære. Derfor, være seg emosjonelle, psykologisk eller fysiske, behovene til både partnerne bør oppfylles. Derfor er det svært viktig å kunne lese tegn av en kontrollerende forhold som slike relasjoner ikke sist og ender med mye hjertesorg. Mer om sunne relasjoner.
Selv Jeg rettferdiggjort bruker kontroll over mennesker på arbeidsplassen, betyr det ikke at benekter sjanse til hans underordnede til stemmen sin mening. Controlling mennesker kan fungere i noen grad. Imidlertid, dempe ens syn konstant imidlertid minor en rolle han kanskje spille i teamet, er ikke bra for noen organisasjon. Folk kanskje akseptere slik høy overlevert atferd stund men det ville definitivt føre til smuldrer av laget på sikt. Individer med en kontrollerende personlighet kan være skadelig ikke bare et forhold men også for en organisasjon.