Ballroom Dancing History

I tidligere dager, var ballroom dans kun ment for crème de la crème av samfunnet og folkedans for folk fra nedre nivåer av samfunnet. Vanligvis tok ballroom dansene stedet på grand sosiale anledninger, sosiale middager og selv for konkurranser. Begrepet 'ballroom dans' hails fra en latiske ordet 'ball' som betyr 'å danse'. Ballroom dancing har utviklet seg fra en sosial aktivitet til en konkurransedyktig form for dans dag. Den har fått utbredt popularitet i Amerika, Storbritannia, Europa og selv i Asia. De globalt anerkjente ballsalen danser er wienske vals, Slow Foxtrot, den Quickstep og Tango. Enhver form av ballsal dans er alltid utføres av et par (mann og kvinne) i ett elegant posisjon kalt 'lukket hold'. Så, som franskmennene sier det, permettez-moi (tillate meg) å ta deg til stadier av ballroom dancing historie.
Ballroom Dancing History - Sixtinske Century; Ballroom dancing historie går tilbake til Renaissance perioden når Jehan Tabourot, publiserte sin Orchesographie i 1588, som var en samling av en studie laget i franske Renaissance sosiale dance. Denne samlingen inkluderte pantet på danser liker livligere branle, den Basse Danse, den Pavane og den berømte fem trinnet dance kalt 'Cinq tempo' av Shakespeare - den galliarde.
Ballroom Dancing History - Syttende Century; I 1650, ble en ny form for ballroom dans introdusert i Paris. Det ble kalt Minuet som hadde sin opprinnelse i en bonde dans i Poitou. Musikken ble komponert av Jean Baptiste Lully og legendariske kong Louis XIV fremførte den i offentlige. Helt siden da har Minuet vært kjent som en staselig domstol dans av 17. århundre og det fortsatte å råde ballsalen til slutten av 18. århundre.
Som tiden passerte, la kong Louis XIV en ny fundament til ballroom dancing historie, ved etablere ett akademi. Hans academy ble kalt 'Academie Royale de Musique et de Danse' som hadde et sett av bestemte regler for utføre hver ballroom dans. Regelen av 'fem posisjoner' av føttene var også artikulert i denne academy. Etter en lang hiatus, kom første noensinne segregering mellom ballett dansingen og ballroom dancing til eksistens, som akademiet levert profesjonelle dansere som dukket i ballett og balletter, forlot kongelige Court. Den dreide ut posisjonen av balletten dansende teknikken, overraskende klamret rundt i ballsaler for mer enn to århundrer, til slutten av viktorianske æra.
Ballroom Dancing Historie - viktoriansk Era; Det var den viktorianske epoken som så moderne blanding i ballroom dancing. Når Carl Maria Von Weber skrev Invitasjon à la Valse, tok Waltz betydelig moderne ansikt i England, i 1812. Det var den Invitasjon à la Valse that begitt modernisering av vals, som en form for ren musikk. Vals møtte massiv kritikk, siden folk trodde på det som et tegn på uanstendighet, at de knyttet til plasseringen av 'lukket inne', selv om fordommer etter hvert falmet. På 1840-tallet, så ballsalen en rekke nye danser som Polka, Schottische og masurka. En annen kontrovers var reist om at insisterte på å utelate dekorative trinnene i kvadriller og andre former for selskapsdans danser.
Ballroom Dancing Historie - Tidlig 20. århundre; Modern ballroom danser som jazz og jive er opprinnelig forankret i begynnelsen av det 20. århundre. Mange nye trinn og endringer ble innført i denne perioden i ballroom dancing. I løpet av 1910 var en reform gjort i ballsalen danser, som tillot par å bevege seg uavhengig. Denne reformen var allerede foretatt i vals. Den andre overgangen som fant sted var mani av populærmusikken som jazz, som ble oppfunnet av svarte i USA. Den nye former for musikk og reformene gjorde i dansene, førte til dannelsen av nyere danseformer i løpet av 1910-1930.
Legender som Vernon og Irene Castle (1920) og pionerer som Josephine Bradley og Victor Silvester studert flere former for selskapsdans danser. De kodifisert og utgitt disse former for dans. Arthur Murray organisasjon i USA og Imperial Society of Teachers av Dancing i England viste seg å være svært innflytelsesrike i å spre kunnskap om noen grunnleggende bevegelser av ballroom dancing. I 1930-årene, var på skjermen danseforestilling av Fred Astaire og Ginger Rogers kritikerroste og fikk en ikonisk status. Det har vært mange andre blockbuster treff på ballroom dancing som "Strictly Ballroom", "Tango", "Shall We Dance" og "The Tango Lesson".
Begrepet ballroom dancing er synonymt med ti forskjellige stiler av ballroom danser, fem av disse har fått en internasjonal standard. De fem ballsalen danser som har en internasjonal standard inkluderer Wien, vals, Tango, den Foxtrot og Quickstep. De øvrige fem ballsalen danseformer er internasjonale latinske danser. Disse inkluderer, Samba, den ChaChaCha, den Rumba, den Jive, og Passo Doble. Verden har modernisert seg selv og har ikke forlatt verden av ballroom dans heller! Det finnes mange flere varianter disse formene for selskapsdans danser, basert på regionale og stil forskjeller. Salsa dans har fått en enorm popularitet de siste årene, i nesten alle deler av verden. Andre variasjoner i ballsalen danser inkluderer Hustle, Modern Jive, Mambo, Latin Swing og mange flere. Mer om ballroom dans typer. Du kan også være lurt å lese videre:; Tango danseopplæring, History of Tango Dance; Ballroom Dance Wear og sko; Det var alt om historien til ballroom dancing. Ballroom dancing fortsatt som den mest elegante, den mest klassiske form for dans. Det uttrykker guddommelig følelser, kjærlighet, glede, lidenskap og smerte mellom to personer. Etter å ha lest ballroom dancing historie, er jeg sikker på at du kanskje ønsker å prøve noen av disse dansene. Så, ta på deg danseskoene og komme på gulvet med partneren din!