Tin frosne rør

I fleste nordlige USA, hele Alaska og Canada, husholdninger ansiktet denne felles problemet med frosne rør vinteren. Hvis ingen forebyggende tiltak er på plass, den eneste kuren du har er å tine frosne rør. Vi er kjent med prosessen med opptining av frosne matvarer og tining av rør er ikke skal være mye forskjellig. Selv om prinsippet etter tining skal brukes, er like, frosne rør er ikke så lett å tine som frossen mat er. Anther forskjellen mellom de to er, å tine frosne rør, tar det mye teknikk og ferdigheter, noe som du ikke trenger mens du går inn på kjøkkenet!
Hvordan do Pipes Freeze?
Glad du hadde denne spørringen! Hvordan kan noe som ikke er i væskeform, fryse? Så, la meg fortelle deg, når vi snakker av frosne rør, er det vannet inne det at vi snakker om, ikke røret selv. In kuldegrader, spesielt om natten når kraner er stengt, vannet inni fryser å bli is. Problemer starter når isen blokken blir tykkere og blokkerer røret dermed hindrer flyten i gassform vann. Miste vannforsyningen er bare ett av avløp problemene skal behandles. Når temperaturen synker under frysepunktet, har vann en eiendom med å utvide i volum mens rørmateriale kontraktene. Med beholderen og innholdet kjemper mot hverandre, beviser isen skal uovervinnelig og røret viker. Sprengning av rør er den verste resultatet av pipe frysing. Den eneste kuren her er å erstatte hele segmentet av de skadede røret. Men hvis staten din frosne pipe rørleggerarbeid ikke har forverret at mye, kan du enkelt tine frosne rør å gjenopprette deg rørleggerarbeid funksjonaliteten.
Hvordan Thaw ut Frozen Pipes?
Nå, som du har tydeligvis ignorert ordtaket - 'forebygging er bedre enn kur', så stedet for beklaget din uvitenhet, er det tide å ta en titt på kur. Men, først av alt, du trenger for å finne det området hvor vannet er frosset og slå av hovedbryteren vannforsyningen. Den mest sannsynlige stedene er der rørene kjøres mot eksponerte flater av vegger eller hvor rørene kommer inn i hjem i nærheten av strålen strukturen nær stiftelsen. Her er noen punkter på hvordan du kan tine frosne rør:: Som en forutsetning, holde det meste av kranene åpne. Dette gjøres fordi som vi påbegynne å tine frosne pipe, begynner den frosne isen å smelte. Den smeltede vannet begynner å strømme ut gjennom frosne området og dette rennende vann gjennom resten av røret vil være behjelpelig med smeltar isen pipe. Dette vannet skal få lov til å flyte ut å fremskynde tining precess. : Den vanligste og gjennomførbare metoden for å tine frosne vannledninger er ved hjelp av elektrisk hårføner, damp strykejern eller en varmelampe. Mens tining rør med slike oppvarming utstyr, starte fra den frosne området nærmest åpne tappekran og så flytte bort fra den mot lengst slutten. ; Ikke bruk en propan varmeapparat, en blåselampe eller noen åpne flamme enheten for dette formålet. Dette vil varme opp røret for fort og kan føre til at smeltevannet til å starte koking og føre røret til å sprekke. ; Annen måte er å varme litt vann til en lunken temperatur og hell den videre til frosne området. Det anbefales ikke å overopphete vannet til det koker, og varme den bare til det blir lunkent. Men hvis du vil fremskynde prosessen, kan du gjøre det ved bruk kokende vann og hell den over filler av noen klut pakket rundt en frossen område på røret. Pouring kokende vann direkte over frosne røret er uakseptabelt risikopåslag på pipe sprengning. ; Hold bruk av varme til gjenopprettelsen av full vanntrykket er observert gjennom kranen. I tilfelle ikke en kan lokalisere frosne røret eller den frosne området er utilgjengelig eller skyldes noen grunner du ikke kan tine pipe den er tilrådelig å kalle en lisensiert rørlegger. ; Ikke stoppe etter du er ferdig med ett område. Inspiser alle gjenværende kraner i hjemmet til finne ut om det er flere frosne rør. Hvis man pipe kan fryse, finnes stor sannsynlighet som andre kan også. ; Du kan også lese mer på; Hvordan Forhindre Frozen Pipes; Rørleggertjenester: Spørsmål og reparer tips; Så, håper jeg med denne tilstrekkelig kunnskap om hvordan å tine frosne rør, kan du håper å overhaling frosne rør i ditt hjem. Ovennevnte fremgangsmåte når implementeres, kan sikkert hjelpe deg konsentrere deg mer om jul og nyttår forberedelser heller enn å tenke på plumbings.