Best Selling Toys of All Time

Julehandelen er over. Og jeg er sikker på at du skurte lekene butikker over hele byen, slik at du kan finne den perfekte leketøy for barnet ditt, og som en gave til andre barn du kjenner. Ganske slitsomt øvelse det må ha vært. Og jeg er sikker på at et sted i noen midtgangen i noen kjøpesenter eller leketøysbutikk, må du ha lurt på, som lekene har vært den bestselgende leker gjennom tidene? Det pleide å være annerledes i det siste, var det ikke? Tilbake i disse dager, det pleide å være at en ting som alle ungene var etter. Jeg er sikker på at du selv huske å be Santa Claus for at en leketøy som alle dine venner hadde. Da jeg var yngre, var det GI Joe actionfigurer for gutter og Barbie-dukker for jentene.
Men ting har endret nå. Eksklusivitet er navnet på spillet. Ingen ønsker det hver og en har. Hver gutt vil som virkelig kule ting som ingen andre har slik at eksklusivitet av leketøy opprettholdes. Foreldre forstår ikke helt poenget når ungene spør om noe som ingen av deres venner har. Men foreldrene ikke forstår nyheten verdien av et unikt leketøy!
Men igjen, vil noen leker alltid forbli udødelige fordi, vel, de er virkelig fantastisk, og det var noe om dem og den tiden de ble konseptualisert og skapt noe som gir dem en masse varig appell. Så hva er den beste selger leker gjennom tidene?
Best Selling Leker
Lego, Lego er absolutt en av de leker som ikke vil dø lett. Det er et enkelt spill med 'murstein' hvilket ungene bruker å bygge bygninger, biler, fly, alt! Du får også disse små lego menn og kvinner til å leve, kjøre og fly i dem.
Barbie Dolls, Barbara Millicent Roberts (Barbie dukke) er trolig den mest elsket 50 år gammel rundt. Ettersom populariteten til dukken økte, bestemte sin produksjonsselskap, Mattel, gjøre Barbies flere regionspesifikke, som den indiske Barbie. Barbie ble født i 1959 og det er fremdeles en av de mest solgte leker for jenter.
Hot Wheels; annen brainchild av Mattel selskapet, har bilen modellene av 'hot hjul' vært selger som varmt kaker siden 1968, året starten. Hot hjul er ansett som den beste most jevneste lekebiler i verden! Og racerbaner laget av Mattel legge til karisma av bilen. Hot hjul er en viktig inndrives blant barn og jeg selv har min egen dyrebare samling!
Rubik's Cube; Mens flere etterfølgere 'liker Sudoku kuben har blitt lansert for å holde arven av kuben i live, har ingenting noen gang vært i stand til å matche opp til de høye salget standarder satt av Rubiks kube. Det var en gang på 1980-tallet da alle barna hadde en av disse og barna vil sitte sammen og prøve å løse det! En av de få pedagogiske leker gjøre med problemløsning for å oppnå denne populariteten!
GI Joe: En av de mest solgte leker for gutter handlingen figur kjent som GI Joe tok verden med storm da de kom ut. Det var en enkel handling figur hvis hender, bein og noen ganger hodet flyttet å sørge for at kampene mellom ett GI Joe og Cobra Command så realistisk. Det var ganske revolusjonerende leketøy og inspirerte flere andre action figurer som Spiderman, Batman osv. Du kan også kjøpe våpen til å utstyre GI Joe!
Brick Game, The murstein spillet var kanskje en av de første håndholdte dataspill til å komme ut. Det var et enkelt spill hvor murstein av ulike former og størrelse ville falle og du skulle ordne dem i måte at det ikke gap mellom en rad av murstein.
Sjekk ut noen flere leker i:; Creative Toys for Boys, Classic leker for småbarn, Hederlig omtale inkluderer PSP, Wii, Super Mario spillet og assortert Pokemon varer. Så disse var den bestselgende leker gjennom tidene. Visste ikke det gjøre deg nostalgisk!