Hvordan Trap et ekorn

Den scurrying små dyr med fluffy hale og søte ansikter er likt av de fleste av oss. Men de som har hatt ekorn inne sine hjem, sikkert ville finne det vanskelig å dele denne følelsen. Hovedproblemet med disse dyrene er at når de er innendørs, behandler de det som sitt eget! De kan avle inne i huset, invadere kjøkkenet, skitne huset med akterdekk sine, eller med pinner som de får utenfra. Når de er inne i huset, de vanskelige å bli kvitt. Dette er grunnen til at huseiere dele sin bolig med disse dyrene er alltid ivrig etter å vite hvordan du skal felle et ekorn.
Hvordan å felle en Squirrel; Den beste måten å fange et ekorn i huset, er å starte treningen med litt detektivarbeid. Du trenger å vite det stedet som besøkes av dyret eller ruten som det tar å skrive inn huset. Denne informasjonen kan oppnås med et par dagers nøye se på ekornet. I tilfelle det er en fugl arkmater, vil dette sikkert være favoritt sted ekornet. Nå kjøper et levende dyr felle. Men, mens kjøpe en felle det er viktig å vurdere størrelsen på dyret du ønsker å fange. Vær sikker på at fellen kommer med instruksjoner som forteller deg hvordan du kan fange et ekorn bruke det. Det finnes singelen døren og dobbel døren versjonene av feller som kan brukes. Selv om mange mennesker direkte sette fellen når de har bestemt, på sted som har den høyeste suksessraten, er det bedre å forlate felle med døren åpen på ønsket sted for et par dager. Dette gjør ekornet å bli kjent med fellen og akseptere det som en del av innstillingen.
Nå på den siste dagen, plassere agn i den fellen som per instruksjonene som fulgte med den. Bruk et agn som tiltrekker ekorn lett. En slik en agn burde gi ut en lukt som ekorn kjærligheten. Peanut smør er det beste valget for dette formålet. Keep sjekke ofte å se om noen ekorn har blitt fanget. Hvis du lykkes med fellen, flytt ekorn til en park eller noen sted langt unna huset ditt. Nå som du har fanget med ekornet på huset ditt, det beste alternativet for flytting er det å slippe den minst 3 miles borte fra huset. Eller enda bedre, sette en naturlig barriere som en elv eller innsjø mellom huset og stedet du omplassere dyret.
Mer enn å stole på metoder for å fange et ekorn, prøve å finne ut hva tiltrakk dyret hjem til deg i første omgang. Fjern den kilden. Den er vanligvis mat i huset ditt eller som i fuglen materen. Bruk squirrel bevis fuglebrett som er lett tilgjengelige i markedet. Å fjerne alle spor av ekorn, vask området der ekornet var fanget, eller ruten som det pleide å skrive ditt hus, med ammoniakk og vann.
Før du angir Trap, Før du går på å kjøpe en felle eller utarbeide en hjemmelaget ekorn felle, ta kontakt med lokale myndigheter hvis du har lov til å felle et ekorn. I mange steder, krever at man skaffe seg arbeidstillatelse eller ring fagfolk som er autorisert til å fange ekorn.
Annet poeng å vurdere er tiden når du planlegger å felle et ekorn. Kvinne ekorn føder tidlig om våren, og trolig også i begynnelsen av høsten. Du definitivt ikke vil felle og flytte et mor ekorn løpet denne tiden, at ville forlate hennes barn ut på egenhånd, do du? Les mer på Chipmunks.
Dette var alt om hvordan du felle ekorn. Fangst et ekorn blir nødvendig når man inngår våre hjem. Men, hvis du er heldig nok til ikke å måtte bry seg om hvordan du fange en ekorn på loftet eller et annet sted inni huset, da er du heldig. I mange tilfeller sin bare deres hagen at folk ønsker å holde ekorn bort fra. I slike tilfeller bruker ekorn midler eller hjelp av wire netting gjerder med elektrifisert mesh vedlegg kan brukes. Imidlertid hvis det er barn eller kjæledyr i huset, avstå fra å bruke elektriske gjerder. Les mer på hjemmelaget ekorn frastøtende.
Folk som hjem har blitt invadert av disse irriterende små skapningene, er ofte desperate etter å vite hvordan du skal fange en ekorn. Du må ha innsett at å fange et ekorn er ikke en veldig vanskelig oppgave. Slutten av hele øvelsen er å gjøre livet enklere ved å ha disse dyrene ut av våre hjem. Imidlertid i vår budet å gjøre våre liv mer komfortable, må vi ta vare at vi ikke forårsake alvorlige skade disse små hjelpeløs dyrene.