Cute Tattoo Designs

Hva Megan Fox, Angelina Jolie og Rihanna har til felles, annet enn det faktum at de er helt fantastisk? Du gjettet det riktig, alle disse kvinnene har et kjærlighetsforhold med tatoveringer. Det er så mange søte tatovering design at man kan plukke fra, ta en titt på noen av disse tatovering ideene.
Cute Tattoo Designs for Girls
Denne artikkelen er dedikert bare for jenter, for å hjelpe dem med noen gode ideer til søte tatovering design. Utformingen du til slutt velger vil være avhengig av hvor du har tenkt å få det innsatt. Så ta en titt på følgende tatovering design, for å se hvilken design vil se flott ut der.
Neck, Tatoveringer på halsen ser veldig elegant. De gir bæreren personlighet tøff dog myke touch. Jeg har en venn som har en nydelig tatovering på nakken hennes. Det er et hebraisk skrift tatovering som staver "Jehova". Jeg personlig føler dette tatovering fanger henne godt jordet, men morsom personlighet. Det finnes mange andre alternativer til hals tatoveringer for jenter. Bortsett fra å eksperimentere med tatovering skrift stiler og design, kan du også ta litt inspirasjon fra Rihanna og vurdere nautiske star tatoveringer for nakken din.
Rib Cage, Dette er det ideelle stedet å ha en tatovering, hvis du ønsker å holde det unna offentlighetens søkelys. Brystkassen tatovering ideer er mange, alt fra blomst tatoveringer til engel tatoveringer for kvinner. Du kan også blande to eller flere tatovering ideer til å fortelle en historie som er personlig for deg, for eksempel, sol og måne tatoveringer å betegne kjærlighetsforhold.
Tilbake & Sleeves; Det er mange ermet tatovering design for kvinner, men disse skal utføres etter å ha gitt mye trodde. For noe milde kan du prøve shooting star tatoveringer, men hvis du vil ha et design som skiller seg ut, så prøv en klynge av keltisk design tatoveringer. Mange kvinner gå for tatoveringer på ryggen, noen velger tribal tatoveringer, mens andre som foretrekker noe mer unikt ville selv få ansiktene til sine kjære inked. Hvis noen har gode vintre tatovering ideer, så disse tatovering også kan se fabelaktig. Som man kan utnytte det, kan elementer for å gjøre et vintre, nesten som å lage en lykkebringende.
Hip, Tatoveringer på hoftene er en mani blant kvinner. Mange kvinner går for hjertet tatoveringer på hoftene. Tatoveringer på hip tendens til å skade mindre, slik at man kan velge mer kompliserte design også. Hip tatoveringer for jenter kan inneholde så mange butterfly tatovering design. Ta en titt på noen flere korsryggen tatoveringer for kvinner.
Ankel; Min søster har et av de mest intrikate koi fisk tatovering design som jeg har sett, etset på ankelen. Tatoveringen har vakre detaljer og farger. Ankel tatoveringer er ideelt for de som bare vil ha en tatovering som er synlig og lett å ta vare på. En Aster blomst tatovering er en annen god idé for søt tatovering design for føttene.
Wrist, Wrist tatoveringer er ideelle for noen som bare ønsker en liten skrift eller et symbol. Musikk oppmerksom tatoveringer er perfekt på håndleddet. Også en fin pote print tattoo ville være perfekt for håndleddet.
Les mer på:; Kvinne Tattoo Designs, Tattoo Designs for Girls; Dette var noen ideer til søte tatovering design. Hvis du planlegger å få en tatovering og ta deg tid til å plukke på en utforming som beskriver deg eller følelser du vil inked, vel. Ellers må du bruke mye tid på å utforske de mange tatovering fjerne tilleggsutstyr, og ingen vil det. Inntil da få innsatt og flaunt det med stolthet!