Skorpionen Mann og kvinne Virgo

Hva kan være resultatet av Scorpio, en av de mest fryktede tegn på Zodiac, og Jomfruen, en av de mildeste tegn på Zodiac? Scorpio, et vanntegn er en av de fire faste dyrekretsens tegn, mens Jomfruen, med sin jordnære element er en foranderlig tegn. Scorpio er symbolisert ved fangen skorpionen, mens Jomfruen er symbolisert med en jomfruelig jomfru. Er det ett langvarig union mulig med så mange innledende forskjeller? La oss ta en titt.
Skorpionen Mann og Virgo Woman, The Scorpio Mannen er en av de mest mystiske og magnetiske personligheter i Zodiac. Han er også en merkelig blanding av Emosjonalitetens og funksjonalitet. Imidlertid er lidenskap ordet som best beskriver en Scorpio mann. Han er like lidenskapelig om hans liv, karriere, en hobby, elskov, religion, osv. Scorpio mann, med sitt stilig ytre, skjuler kvaliteter som vilje og stahet. På den annen side er Virgo kvinnen svært sjenert, konservative og beskjedne. Selv om svært kritiske til andre, er hun veldig praktisk og lojale. Jomfruer foretrekker å være bak scenen snarere enn å være i rampelyset. Selv om Jomfruen kvinnen kan virke kalde og utilgjengelige, har hun en kjærlig natur og også et sterkt ønske om å bli elsket igjen. Både den Skorpionen mannen samt Virgo kvinnen skjule sin sanne natur, og følelsene som de er like sårbare. La oss ta en titt på innholdet i forholdet mellom disse to Zodiac tegn.
Skorpionen Mann og Virgo Woman Love Compatibility, "Motsetninger tiltrekker 'og' forskjeller kan bringe deg nærmere" er de to klisjéaktig prinsipper som best beskriver kompatibiliteten mellom Scorpio mann og Virgo kvinne. Det er sterk innledende tiltrekning mellom disse to tegn; oftere enn ikke, er den Virgo kvinnen som faller for den sjarmerende og suggererende Scorpio mann, enn omvendt. Hun får tiltrukket av hans sterke personlighet og eventyrlige og utfordrende natur. The Scorpio Mannen på sin elsker sin Virgo kvinnen, mens hun er veldig metodisk og organisert. Under deres kule eksteriør, Scorpio mannen og Virgo kvinnen har flere lignende egenskaper. De begge er utgangspunktet sjenert og reservert og foretrekker deres ensomhet eller hverandres selskap i større folkemengde. For det andre, som begge er intelligente, er det ingen mangel på emner for diskusjon eller foredrag (disse to ofte ende opp bare snakke i sengen på utallige temaer i mer enn ett anledninger). The Virgo kvinne vet at hennes Scorpio mannen er dominerende og hun lykkelig lar ham gjøre det, og det aldri er noen ego sammenstøt om makten. Tvert imot, lar Virgo kvinnen lykkelig henne Scorpio mannen jage sine ambisjoner ved å være en støttende og pålitelig partner.
Lovemaking mellom en Scorpio mann og Virgo kvinne kan virke komplisert utgangspunktet. Den ekstreme lidenskapelig natur Scorpio mann kan forlate sjenert Virgo kvinnen målløs. Men de begge trenger for å bygge opp et nivå på komfort og forståelse for å ha et vellykket forhold i sengen. Scorpio menneske skulle bremse ned sitt tempo og la Virgo kvinnen ta henne tid til å åpne opp. Når hun er sikker på stødighet av forholdet, vil hun gjerne gi etter for sjarmen av hennes Scorpio mann.
På et mindre lysere side, det er en dypt satt emosjonalitet finnes i Skorpionen mannen som underlag til tider. Hos slike tider, er han sterkt i behov av trøstende ord (selv han aldri vil innrømme åpent) som Virgo kvinnen vil mislykkes å forstå og tolke. Dessuten kan den kritiske og noe hensynsløst ærlig natur Virgo kvinnen vondt Scorpio mannen. Til tider vil Virgo kvinnen ikke kan holde tritt med henne eventyrlystne Scorpio mann som i sin tur vil vurdere det som svakhet henne. Scorpio Mannen har også en svært hemmelighetsfulle natur og kan tendens til holde hemmeligheter fra Virgo kvinnen. Han bør også lære å holde en sjekk på hans legendariske Scorpion temperament. Der er også sjansene for ulikheter i meninger, men, merkelig dette ekteparet er forståelse nok til å la den andre har sin egen måte!
Les mer på:; Kjennetegn av et Jomfruen Woman; Scorpio Mann i Love; Selv forskjellene, Scorpio mann og Jomfruen kvinne relasjonen er ment å vare evig. Begge er ekstremt lojale og gjør et flott par som elskere, i vennskap og i ekteskap. De respekterer hverandre, utfylle hverandre godt og kan være stor foreldre sammen. Med kjærlighet og respekt vokser med tiden, kan Scorpio mann og Virgo kvinnen innkalt som skapt for hverandre, for livet!