Hva gjre På en First Dato

Når jente eller fyren du nettopp bedt ut sier ja, er du treffer av en killer følelse. Du kunne bite en tiger hvis du måtte. Og ennå, bare noen øyeblikk senere, finne deg selv kjører rundt som et ekorn prøver å finne informasjon om hva å gjøre på en første date.
Hvorfor er den første datoen så viktig? Fordi, hvis du virkelig liker den personen, du vil være sikker på at den første datoen er ikke den siste. Du vil gå ut igjen, dermed, det denne søken etter perfeksjon. Du må være perfekt. Og hvis du ikke, tror du at personen vil tror din ett jackass, dump du og få ting over med. Mer om dating og dating tips.
Ting å gjøre på en dato
Ikke sant. Du kan være helt naturlige, snakke normalt, ikke vise frem, men likevel tjene en andre date. Mindre selvfølgelig, du en av de gutta som eier 3 taranteller eller en av de jentene som ser spøkelser utenfor vinduet deres. (Kidding!) Mange tror at første datoen er en som involverer stor gransking. Vel det er, men da så er resten av forholdet. Så slapp og gå gjennom denne lille guide på hva å gjøre på en første date. Fordi, godt, må du planlegge litt!
Hva å gjøre på en første date med en jente, Vel, siden jeg føler er flere gutter å stille spørsmålet hva du skal gjøre på en første date, er det bare mer fornuftig å ta deres bekymringer først! Ikke gå over toppen. Ikke gå for at fine bespisning kaviar og stuff, mindre selvfølgelig, det er der du går hele tiden! Være normal. Ta en god rent bad og kle rimelig godt. Ikke prøv ett nytt skjorte eller en ny frisyre som du aldri har prøvd før. Ta en god hardt titt i speilet før avreise. Mer om hva du skal ha på en første date.
Nå når du er på en dato, handling normal. Vår dating Systemet krever ridderlighet, så åpne dørene og dra opp noen stoler som jenta kan komme over. Tross alt, har du sannsynligvis kjent denne personen for en stund. Du har minst hatt at en samtale der du spurte henne ut. Spør henne om hva hun gjør, hva er hennes liker og misliker. Vær cool. Tenk på det som om du skal ut med venner. Og viktigst, lytte. Mange gutter start jakt andre steder, fidgeting og gjespe når jenta snakker. Hva er at alle om? Stop det og lytte! Tilbake til emnet om ridderlighet, fyrene betale for første date. Ikke spør meg hvorfor. Vi bare do.
Hva å gjøre på en første date på film? Mange av oss gutta med uhemmet libidos kan bare prøve lykken i mørket, siden det ser ut all romantisk. Glem det. Ingen intimitet på første date. Ikke engang sette armen rundt henne. Faktisk, ikke gå for skrekk filmer som det er en oppskrift på nærhet. Ikke engang se romantiske filmer siden du kanskje gi signalet du vil ta forholdet forover. Det er to ting du vil unngå på en dato: fysisk intimitet og tegn du vil ta forholdet forover. Faktisk ikke gå for en film hele tatt. Jeg føler at det er en av de verste første date ideer. Go sted du kan snakke og bli kjent hverandre bedre. Kanskje du kunne bruke mer dating tipsene for menn.
Hva gjre på en First Date med ett Guy; Selv Jeg ønske det var mer slike jenter som tok dette innsats for meg, finnes faktisk svært få jenter som hadde ser opp hva å gjøre på en første date. Men igjen, kan jeg bare drømme at det skjer en dag og skrive disse grunnleggende retningslinjer på hva jeg, eller noen annen mann ville forvente fra en jente!
Første date tupp for jenter: kjole godt. Og av godt, jeg mener ikke slitasje avslørende klær. Mange jenter prøve for hardt og sende ut mye av galt signaler. Dress opp skikkelig, men ser ganske. Gjør håret veldig bra. Dessverre, ser materie mye for oss gutta, og hvis vi kan prøve vårt hender på å være ridderlig, burde du prøve best på blir pen også! Annen ting, ikke prøv å være hva du ikke. Gutter er ikke så dumme. Hvis du vet at datoen er i basketball, og tror du at du kan imponere ham ved å lese opp litt, men om spillet på nettet, glem det. Fordi vi vil se rett gjennom deg. Snakk om du liker, og DITT interesser, fordi det er sannsynligvis hva fyren vil vite. Ikke fortell oss hvordan Celtics gjør veldig bra i ligaen. Vi allerede vet at. Kanskje du ønsker noe mer forholdet råd for kvinner?
Vil du vite mer om hva de skal snakke om på første date? Les videre. ; First Date samtaleemnene, First Date spørsmål, First Date Ideas Og spørsmål; Vel dette er ganske mye hele rådet jeg kan gi gutter og jenter om hva de skal gjøre på en første date. Husk, det er ikke en test. Det er rett og slett to personer som liker hverandre, å lære mer om hverandre. Så vær naturlig, og trenger ikke være pretensiøs.