Ice Breaker Aktiviteter

Hvis du underviser en klasse, hosting en gruppe, deltar ett casual fest eller selv tilrettelegge et møte, må du vite hvem er folk sitter rundt deg. Den beste måten å kommunisere til et stor folkemengde kollektivt er å gjennomføre noen aktiviteter som vil gjøre atmosfæren komfortable. Denne praksisen bryte isen eller kommuniserer med mennesker kalles isbryting og aktivitetene utføres å gjøre samme kalles isbryter aktiviteter. Hvis du vil vite litt mer av disse aktivitetene, ta en titt nedenfor.
Ice Breaker Aktiviteter for Studenter; Den innledende dagene på skolen kan skummelt og nerve-wracking som barna kan finne det tøft å gel med sine medstudenter. Lærerne kan bruke noen av disse ice breaker aktivitetene å bryte isen mellom ungene i sin klasse. Mer på isbrytere for high school studenter.
Finn noen som: Dette er et flott spill for lærere i grunnskolen og ungdomsskolen. Kids er ganske sky på deres første dagene på skolen så du kan spille et spill kalt finne noen som ... som en is breaker aktivitet. Du kan gi studentene papiret arkene med denne setningen og be dem fullføre frasen. Disse setningene kan være spiller piano eller har et kjæledyr og andre slike uttrykk. Ungene kan spasertur rundt klassen prøver å fullføre deres setninger og dermed begynner snakker med hverandre. Mer om klasserommet isbryteren aktiviteter for studenter.
Balloon spill; Dette kan være en god ice breaker for kids. Elevene er bedt om å lage en stor sirkel og får en ballong å passere. Ballongen bør ikke bestått med hendene men med ballongen holdt mellom deres haken og brystet. Hvis noen kid berører ballongen, han / hun er diskvalifisert. Det er en annen ballong spill hvor ballongen er ment å holdes over gulvet. Hvis den berører bakken spilleren er diskvalifisert. Balloon spill er morsomme å spille og anses som is breakers for teambuilding som det innebærer mye team arbeid.
M & M Game; I dette spillet må du bestå en pose av M & Ms rundt sirkelen av studenter, be enhver student å plukke en M & M. Legge et spørsmål til hver fargen på M & Ms Hvem noensinne får at bestemt farge må svare det spørsmålet. For eksempel, Green: et spørsmål om skole, Red: En familie relaterte spørsmål, Blue: personlig spørsmål, osv. Dette er også en stor ice breaker spill for partene. Hvis du tror partiet kommer ikke til hele den store og ønsker folk å komme opp fra setene prøve dette spillet.
Ice Breaker Aktiviteter for Voksne; Når du er nye på jobb, går forvaltningen for sosialisering aktiviteter. Fun spill og gruppeaktiviteter er svært hjelpsomme i slike tilfeller, som de er en god måte av innføring mennesker som ikke kjenner hverandre. Som du arbeider sammen, disse is breaker aktiviteter skape et team spirit og også foreta arbeider morsomt. Mer om isbrytere for møter.
Liggende værfast; På jobb trenger du dele mennesker i grupper på 30. Tiden for hver gruppe kan være 30 minutter og du må be dem fullføre frasen, Hvis du var liggende værfast på en øde øy, hvor 3 personer ville du vil med deg? De kan være i live, død eller imaginære. be dem dele sine valg med gruppen. Dette kan være en stor ice breaker for det nye sluttet menneskene som du kan opprette et komfortabelt og vennlig arbeidsmiljø for dem.
Punch Line Game; Skriv noen vitser og deres punchlines på papirlapper og shuffle dem i en bolle. Lag alle plukke en chit fra bollen ved inngangen av de spillestedene. Deretter be dem å finne tilsvarende vitser og punch linjer og etter de er alle matchet leses dem høyt. Dette kan også være en av de morsomme partiet ice breaker spill for voksne.
Foto Scavenger Hunt, dette er et spill alle du burde prøve på arbeidsplassen din minst en gang. Alle har minst ett bilde av sine kjære i sine lommebøker. Spillet er om jakt en bestemt bilde med en tittel. Alt du trenger å gjøre er lage en liste av fraser liker, familieportrett, høgare i cap og kjolen, barn på sykkel, babyens første photo, familiens pet, blond toddler, brud og brudgommen og kjærester. Gjør alle deltakerne gå rundt fylle dette arket og jakt for bilder. Dette vil gjøre dem snakke og samhandle med hverandre. Når spillet er over, spør personen om bildet. Er ikke dette en av de beste isen breaker aktivitetene? Les mer på morsomme isbryter spørsmål.
Ice breaker aktiviteter er en morsom team bygning øvelser å introdusere folk i en gruppe og sosialisere. Den beste ice breaker du kan bruke til komme overens med noen er 100% du og 0% pretensjoner som folk vil like du bare når du er ærlig og naturlige.