Gemini Kjennetegn

Vet du hva Marilyn Monroe, Angelina Jolie, John F Kennedy, Bob Dylan, Walt Whitman, Thomas Hardy og Paul McCartney har til felles? Jo, de alle tilhører den Zodiac tegn til todeling, dvs. Gemini. Tvillinger er mennesker som er født mellom mai 21. og 21 juni. Deres element er luft, er symbol tvillinger og de er styrt av planeten Merkur. Her er noen av Gemini egenskaper, deles av alle som tilhører denne søn signere.
Gemini Kjennetegn og egenskaper
Uavhengige, Gemini folk er frihetselskende, som liker å leve livet på egne premisser. De er svært individualistiske og ikke liker å bli fortalt ting. Enhver form for regler eller restriksjoner ikke gå ned godt med en Gemini.
Ubesluttsom, En av svakhetene ved en Gemini er at de ikke er i stand til å ta beslutninger på egen hånd. This ubesluttsomhet er en merkverdighet vanligvis finnes i både mannlige Gemini kjennetegn og kvinnelige Gemini egenskaper. Selv Tvillinger er svært intelligente mennesker, men på grunn av dobbeltheten i sin natur, er de ikke i stand til å avgjøre om en bestemt ting. Les mer på personlighetstrekk av en Gemini mann.
Stor Communicator, Ingen i Zodiac kan snakke, argumentere, satte hans punkt over og imponere andre med sin kommunikasjon som en Gemini. Tvillinger er kommunikasjon konger av Zodiac, som er veldig god til å gi råd eller overtale folk. Denne karakteristikken av en Gemini gjør dem ideelle for jobber som et talkshow verten, publicist eller markedsføring profesjonell. Les mer om Gemini egenskaper.
Intellektuelle; Tvillinger er veldig nysgjerrige folk som liker å utforske nye steder og møte nye mennesker. De liker å gjøre alle slike ting som legger til deres erfaring og kunnskap. Tvillinger er intelligent, vittig og lyse, og kan være stor selskapet for noen som leter etter en mental stimulering.
Flink til Multi-tasking; Tvillinger er i stand til å ta vare på en rekke ting samtidig. Selv om de kan være stille ustadig og kanskje ikke engang ferdig med de prosjektene som de har startet, når de gjør sette sitt hjerte på noe, kan de fungerer veldig raskt og effektivt, tar opp en rekke ting på ett gitt tidspunkt.
Gemini Kjennetegn in Love
Tvillingen gjør gode samarbeidspartnere for noen som er ute etter moro, spenning og eventyr i livet. De ønsker noen som vil forstå deres behov for å sosialisere, og på samme tid, være der for dem når de kommer hjem. Tvillinger liker å ha intelligente samtaler med andre personer, inkludert deres partnere. En erfaren, intelligent person, med en sterk personlighet, som kan matche vettet med Gemini, vil være deres ideelle partner. Gemini er ideelle partnere i Zodiac er Aquarius, Libras og andre Geminis selv. Les mer om hvilke tegn er kompatible med Tvillingene.
En av Gemini egenskaper, som deres partnere bør være forsiktig med, er at Tvillingen blir ubesluttsom og to i sin natur, er helt i stand til fusk, en gang i blant. Siden Geminis begjærer for variasjon, eventyr og spenning, har de et instinkt å fjerne seg noen ganger. Så partnerne i Tvillingen bør alltid se etter måter å holde interessen deres Gemini. De bør ikke være kjedelig eller laidback, ellers Gemini kan fort miste interessen, flokken vesker og gå.
Les mer på:; Zodiac Kompatibilitet - Horoskop Kompatibilitet; Hvilke Star Tegn er kompatible med hverandre, ser på Gemini egenskaper, kan det konkluderes med at Gemini folk er svært energiske, livlige, vittig, allsidig, intellektuelle og kommunikative. På baksiden, kan disse ubesluttsom, impulsiv, flørtende og overfladisk. Selv om det er mangel på dybde i sin personlighet og følelser, fortsatt Tvillinger er utmerket å være rundt, for deres optimistiske og morsom utsiktene mot livet.