Aries Man

Væren er det første tegn på Zodiac som er symbolisert med The Ram. Mennesker født mellom 20 mars til 20 april tilhøre denne Zodiac signere. Det er en kardinal brann skilt styrt av planeten Mars. Vi lurer ofte på hvorfor er Aries det første tegn på Zodiac. Det antas at navnet «Mars» var avledet fra Mars som også er herskeren av dyrekretsen Væren. Dessuten var mars den første måneden i et nytt år i antikken frem til Cæsars regjeringstid. Derfor, gjør interlinking av mars, Mars og Væren det første tegn på Zodiac. Folk født under dette tegnet har en sterk og unik personlighet. Her vil vi se mer på egenskapene til en Aries mann.
Aries Man Kjennetegn; Eventyrlystne og selskapelig er de to ordene som best beskriver en Aries mann personlighetstrekk. De er ekstremt modig, entusiastisk og energisk. Du vil aldri finne en Aries mann lazying rundt. Tvert imot, er hans sinn jobber med full fart på hver våkne time. Han er veldig ambisiøs og har de kvaliteter som hardtarbeidende natur og besluttsomhet som definitivt tar ham til hans mål i livet sitt. Han er veldig kreativ, energisk og full av ideer. En Aries mann kan gjøre en vellykket gründer eller en leder. Dessverre, mange synes det er vanskelig å holde tritt med ham og hans energinivå. En Aries mann elsker sin frihet og vil aldri la andre diktere ham.
På den andre siden av mynten, er Væren menn veldig sta og sta til tider. Ingen eller ingenting kan vakle dem fra deres sette mål og ambisjoner. Treghet eller konkurransedyktig natur andre gjør dem rastløs og utålmodig. Dette gir også vei til Aries 'rask temperament og aggresjon. Da konfronterte eller irritert, kan en Aries mann blitt svært argumenterende, direkte og hovmodige. På den annen side har han en ego som underlag ved flere anledninger. Aries menn finner det vanskelig å tilgi den personen (inkludert deres partner) som fornærmer dem eller bryter deres tillit. Etter det, er forholdet aldri den samme som Aries menn har en tendens til å holde en grudge i lang tid (noen ganger også et liv tid). Les mer om egenskapene på Aries mannlige.
Aries Man som Partner, Aries menn er mest utsatt for kjærlighet-ved-første-blikk enn noen andre hanner av Zodiac. En Aries forelsket mann er lett å få øye på som han vil bli i et håpløst-i-kjærlighet slags en stat. Han vil være fast bestemt på å ha sin kvinnelige og aldri tar et nei for et svar. Som Aries mann ser på kjærlighet i sin reneste form, en gang begått, vil han være veldig kjærlig, lojal og dedikert. Men, dessverre, hvis forholdet går sure, vil Væren mannen prøver sitt beste for å reparere det og vil bli håpefulle til slutten. Når det er over, vil han bli den som skal gruble over det. Også, hvis han kommer over en ekte (ny) kompis igjen, vil han ikke nøle med å starte helt på nytt med samme lidenskap og engasjement.
For å tiltrekke en Aries mann, må du være en guttejente, så vel som en super kvinne på samme tid. Dette kan være en vanskelig oppgave for de fleste kvinner, men foretrekker Væren mannen sin kvinne å være sånn. På den ene side vil den Væren mannlige elsker sin partner å kle seg i pene klær, og være en kjærlig underdanig partner, mens på samme tid, vil han forvente henne å være ambisiøs, organisert og også smart nok til å stå opp på egen hånd. Aries menn hater sky, overfladisk og tåpelig kvinner. En kvinne som passer til denne beskrivelsen vil være heldig nok til å bli elsket av en Aries mann i en mannsalder. Kjærlighetsforholdet og ekteskap med en Væren Hannen er som å ha en uendelig eventyr fullt av spenning og nyhet. Aries elskov kan overgå lidenskapen til Scorpio. Det er et øyeblikk når de sensitive natur Væren mann, som vanligvis undertrykkes av sine andre kvaliteter, overflater. Hvis du ønsker å vinne over en Aries mann og holde ham for alltid, være hans ultra feminine kvinnelige, kle seg pent for ham, la ham sjefen rundt, men, ikke gi slipp på dine ambisjoner og dine lidenskaper. Hvis du lykkes i det, vil du ha en kjærlig partner som vil være stolt av deg og vil også respektere deg!
Aries Man som Fader, The Væren Mannen er regnet som den mest beskyttende far av Zodiac (men han må kanskje konkurrere med en Krepsens pappa for det). Selv om kjærlig og warmhearted, er Væren mannen svært dominerende og sjefete. Hans følsomme og forsiktige barn kan bli skadet av hans utålmodighet og rastløshet, mens hans mer opprørske og sterke ledet barn kan nekte å underkaste seg hans kontrollerende natur. Men, hvis man forsøker å innprente dyder som ydmykhet og beskjedenhet i ham (selvsagt i en mildere og taktfull måte), kan han bli en fantastisk far. For en Aries mann, hans kone og familie kommer alltid først, og han vil bli en svært sjenerøs leverandør.
Les mer på:; fysiske egenskaper Væren Zodiac Sign; Aries Registrer Kjennetegn; En Væren mann er også svært uttrykksfull og alltid ansikter verden med tillit. Hvis du støtter ham i å gjennomføre sine planer og ambisjoner ved å bevare din egen uavhengighet, har du en lojal partner og en venn som vil være ved din side til slutten!