Innendørs Herb Garden

Eie en vanlig utendørs hage er for folk som er heldige nok til å ha nok jord for å plante blomster og grønnsaker. Men, hva med de bosatt i overfylte byområder, men lengter å ha friske urter i og rundt huset. For en hageentusiast, er det ingen bekymring, selv om du ikke har nok land for hagearbeid. Uavhengig av sesongen kan du opprettholde et sunt innendørs urtehage, hvor du kan vokse legemidler samt flavorful kulinariske urter.
Starte en Innendørs Herb Garden
Urter er lettest å vokse innendørs, sammenlignet med blomster og grønnsaker. I motsetning til andre planter, er de lett å vedlikeholde med moderate vann, lys og temperatur. Fra og en innendørs urtehage er ikke så vanskelig som det høres ut, det du trenger er grunnleggende urt hagearbeid ferdigheter, i form av å velge riktig størrelse containere, plante frø eller plantlets og vedlikehold av urter.
Planlegging Innendørs Herb Garden; Planning en innendørs urtehage lå ut er en utfordrende trinn, som du trenger å vurdere flere faktorer, eksempel plantehøyde, spredt, sollys eksponering og drenering problemer. Velg et område av rommet som mottar delvis sollys for maksimal timer. For drenering problemer, kan du plassere drenering skuffene under pottene. Les mer på innendørs urtehage layout.
Kjøpe kasser og potter, Typen av potter avhengig av de urtene du har tenkt å vokse i innendørs urtehagen. For eksempel, bør størrelsen og formen på innendørs urtehagen potten være slik at den støtter urter, selv når de blir modne. Likeledes, for dyrking urter i potter, er dybden bestemmes i henhold til rotsystemet av urter. Men, er store og dype potter best egnet for alle typer urter. Les mer på container hagearbeid.
Forbereder Potting Blanding; For å gjøre potting blandingen, er det best å bruke organiske kompost og vanlig hagejord som er fri for skadelige gjødsel og plantevernmidler. Eller annet, kan du kjøpe ferdig potting jord fra din lokale blomsterhandler. Fyll beholdere med potting blandingen til halsen, minst 3 inches under kanten. Dette vil hjelpe deg i lett vanning og vedlikehold av urter.
Velge Passende Urter, Dette er den mest vanskelige delen av det å vokse en innendørs urtehage. Noen av urtene som vokser best i innendørs vekstforhold er timian, salvie, basilikum, mynte, rosmarin, løk og hvitløk. Som disse urtene har ulike voksende vaner, kan du ordne dem deretter, som timian er en Creeper, er salvie høy og basilikum er buskete. Les mer på best urter å vokse innendørs.
Kjøpe Herb Frø; Mens velge innendørs urtehage frø eller plantlets, alltid sikre at du velger den sykdommen og motstandsdyktig mot skadedyr varianter. Dette er fordi du plante urter innendørs, hvor plantene er utsatt for tilstrekkelig vekstvilkår. I en slik voksende miljø, urter er svake og sårbare for skadedyr og sykdom angrep.
Planting Urter innendørs, Planting urter i beholdere for en innendørs hage er den samme som for vanlig grønnsakshager. Sår frø sparsomt og dekke lett med potting blanding. Vann regelmessig eller holde på fuktigheten i jorda, dyrke urter spire. Hvis du vokser plantlets, lage et hull, som størrelse og dybde kamper roten ballen. For nybegynnere gartnere, bør man ta råd om urten planting tips. Les mer på innendørs hagearbeid.
Vedlikeholde Innendørs Urter; Nesten alle urter gjøre det bra i indirekte sollys og moderat vanning. Likevel, kan du plassere potted urter i terrasser og vinduskarmene for bedre utvikling av blader. Ikke glem å se etter luke vekst (om noen), som frø kan allerede være til stede i potting jord. Vann lett, når den øverste jordlaget er tørt. Les mer på ugrasbekjempelse.
Rettidig Høsting av urter; Etter strenge innsats på planting og vedlikehold av innendørs urter, vil en tid kommer snart da urter modne og krever høsting. For kulinariske urter som hvitløk og løk, er en enkel måte å høste blader som slår gulaktig i tips. Du kan forsiktig plukke de modne bladene fra den nedre delen, uten forvisning urten.
Du kan gjerne vite mer om:; Tips for Økende Urter innendørs; Culinary Herb Garden, Dette er hvordan du kan starte og opprettholde et sunt innendørs urtehage. I tilfelle, finner du ideen tøff eller utfordrende, kan du alltids kjøpe en innendørs urtehage kit. Som per ditt valg om urten varianter, enten kulinariske eller legemidler, kan du finne myriader av innendørs urtehage kits i barnehagen og anlegg butikken.