Skotsk Tattoo Designs

Jeg er en sucker for tatoveringer som symboliserer en historisk element eller en gammel kultur. Det er akkurat det fikk meg hektet på skotske tatovering design. Det ville definitivt være overraskende for deg, som det var til meg, å vite at skotske tatovering design hagl fra de fantastiske gamle historien om skotsk og keltiske kulturer. Skottene valgte den harde måten ut som de led massivt og kjempet hardt for seieren over kontinuerlig infliction, forvisning og drap. Utvilsomt, den skotske mennene har et rykte for å være modige krigere, lojale elskere og sanne herrer. Helt siden antikken, folket i Skottland har alltid hatt en interesse for kroppskunst og kroppsmaling. Skotske folk følte stolt av å ha tatoveringer på kroppen og den skotske tatoveringer er symboler på deres rike historiske kulturen og sterke karakterer.
Du har kanskje hørt om den skotske helter - Pikterne. Disse krigerne hadde sin kropp malt fra topp til tå. Dette var akkurat den tiden da skotske folk begynte å få inn i kroppen kunsten og tatovering, og i dag skotske folk har komme opp med følgende skotske tatovering design ideer. Lær mer om Celtic tatoveringer og deres betydning.
Skotsk Tattoo Designs og hva de betyr
Korset brukt i flagget til Skottland er den eldste kjente korset i verden. Ikke rart dette kors er en av de mest fremtredende gjort skotske tattoo design. Andre morsmålet skotske tatovering design inkluderer skotske Highlanders, Saltire, og skotske familien tatoveringer som har den sted i Skottland hvor en person kommer fra. Clan tatoveringer er også ett av de mest populære skotske tatovering design. La oss ta en titt på hver av disse skotske tatoveringer og meningen bak hver og en av dem.
Den skotske Highlanders Tattoo; skotske Highlanders var de krigere av Skottland som bodde i skotske høylandet. Få en tatovering eller et bilde av en skotsk highlander er en av de mest autentiske skotske tatovering design idé.
Den skotske Saltire Tattoo, skotske Saltire er korset som skottene bruker i sine nasjonale flagg. Det er også kjent som St. Andrew's Cross, og den er hvit i fargen med en blå bakgrunn. Legenden hadde det at St. Andrew ble korsfestet på et X-formet kryss i Patras. Han var en kristen apostel og skytshelgen av Skottland. Dette er grunnen til at skottene har Saltire korset i sine nasjonale flagg. Få en tatovering av Saltire, representerer nasjonalitet og ren patriotisme av folket. Mer om keltiske kors tatoveringer.
Skotsk Clan Tatoveringer eller skotske Etternavn Tattoos; skotske klanen tatoveringer representerer den skotske familien du tilhører. I tapte dagene med kamp mot romerne og engelskmenn, tatovert skottene som brukes til å få navnet på en bestemt klan, slik at deres navn og familie detaljer kan identifiseres. Klaner er skotske enheter som består av mange familier som har en felles stamfar i det skotske høylandet. Før du går til krig, ville en skotske krigere bære et merke av klanen hans med en følelse av stolthet. Clan tatoveringer består av rutete design som indikerer et bestemt Glen av Skottland. Få en skotsk klan tatovering representerer din forbindelse med dype røtter i Skottland.
Skotske Thistle Tatoveringer, Thistle, et robust plante dyrkes på skotske jord og krones med en lilla blomst, er et symbol på styrke som hekker på et skotske hjertet. Denne planten kan vokse i det mest ufruktbar land, og det dekker seg med torner for beskyttelse. Den tidlige kongene av Skottland brukte dette anlegget som et symbol på deres kongelige familie kam. Skotsk tistel tatoveringer er vanligvis små tatovering design og symboliserer de mot, styrke og robusthet.
Skotske Militær Tattoos; skotske militæret brukt tatoveringer for soldatene å identifisere dem. Disse militære tatoveringer skildre krigen historiene til den mektige helter som kjempet for sitt land. I løpet av de siste årene, er skotske militære tatovering design brukes som symboler på styrke og kraft. Les mer på militære tatovering design.
Scottish Lion Rampant Tatoveringer, Det nasjonale flagget of Scotland har Saint Andrew's kors, men før det flagget Skottland pleide å ha en skotsk løve florerer. Dette tatovering design er en av de mest favoritt design i verden. En skotsk løven florerer er rød i farge og står mot en gul bakgrunn. Det representerer ens gamle bånd med skotsk jord! Mer om løven tatoveringer for kvinner og løven tatoveringer for menn.
Skotske Brannmannskap Tattoos, Skottland er også kjent for sin eminente brannmenn. Scottish brannmenn tatoveringer innebærer opprinnelsen av teknikker av brannslukking og brannslukking helter. De omfatter også de falne fighter memorial tattoo. Disse tatoveringer er merket med navn, fødselsdato, dødsdato, stige nummer eller brannmannen hatten til ære for en død brannmann som døde kjemper for sitt folk. Den andre tatovering i denne kategorien er levetiden for tjenesten tatovering. Dette tatovering er innsatt på de krigere som har nådd en meget respektabel plassering i karrieren.
Keltisk Illustrasjoner Tattoos gælisk tatoveringer; skotske kultur har dype bånd med den keltiske kulturen innenfor kunst og musikk. Dermed blir Celtic kunstverk tatoveringer og gælisk tatoveringer er noen andre favoritter av det skotske folk. Motivene har nautiske tatoveringer som består av astronomiske tegninger som stjernene, måner og konstellasjoner.
Les mer på:; Celtic Design tatoveringer, keltiske tatoveringer for kvinner, Celtic tatoveringer for menn, Celtic Cross Tattoo Designs; skotske tatovering design kan bli satt inn på noen del av kroppen som øvre armer, ben, skuldre, bryst, rygg og korsryggen.
Jeg har aldri hatt en idé om den historiske betydningen av en tatovering design, helt til jeg fant om skotske tatovering design. Jeg var helt fjetret etter å vite historien bak det. Så neste gang du tenker på å bli innsatt, få innsatt den skotske vei!