Lucky Bamboo Planter

Lucky bambus er et ideelt prydplante må dyrkes og vedlikeholdes på interiøret hjemme eller på kontoret. Dens raskt voksende natur er ofte betraktet som et symbol av flaks og formue. Selv populært kjent som en heldige bambus plante, er det ikke bambus, men tilhører forskjellige urelaterte variasjon. I botanisk klassifisering, de tilhører familien Ruscaceae av ordren Asparagales og vitenskapelig representert som Dracaena sanderiana. Foruten attraktive stammen og løvverk, er populariteten til denne houseplant mindre pleie og vedlikehold.
Native til tropiske regionene Vest Afrika, er heldig bambus planter oppreist voksende busker som kan vokse til en høyde av ca 1,5 m høy. Du kan identifisere dem fra stilkene som har distinkte noder og internodes regelmessig. Stilkene kan tvinnes eller manipuleres opprette spesifikke former og design, når trent mot tyngdekraften og lyseksponering. Kan du finne flere sortar, som selges under felles navnet, heldig bambus planter.
Lucky Bamboo Planter: Forklaring
Ifølge kinesisk feng shui, heldig bambus planter antas å ha en balanserende effekt på naturelementer som jord, vann, brann, tre og metall. Derfor, kalles de 'heldige' bambus planter. Det er ikke uvanlig å binde en rød bånd rundt stilkene, som er ingenting men en brann tegn å øke flyten positive energien. Antallet stengler er også brukt å uttrykke ett spesifikk betydning - 2 for kjærlighet, 3 for Felicity, 5 for velstand og 6 for helse.
Lucky bambus planter formeres gjennom stammen borekaks. En av de mest fantastiske funksjonene i denne planten er at du kan opprettholde stammen borekaks i en vann medium, uten legge næringsstoffer. Om de er best dyrket i jord, foretrekker fleste holde heldig bambus planter i med intakt røtter i dekorative vann beholdere uten jord. For å støtte røttene, polerte steiner, er marmor og stein lagt i bunnen av beholderen.
Lucky Bamboo Planter: Care Instruksjoner
Taking vare på heldige bambus planter er veldig enkelt. Hvis opprettholdt i små skåler, hva du må gjøre er beholde et minimum vannstand i beholderen og utsette plantene til indirekte sollys. Hvis disse vekstfaktorer tilbys, kan du definitivt opprettholde sunne heldig bambus planter med glitrende grønne stilk og løvverk. Du kan referere til følgende tips å vokse og ta vare på heldige bambus planter i beholdere:; Velge Container - Du kan kjøpe en dekorativ container, som er ca 2 tomme mer enn størrelsen på heldige bambus plantene. For dyrking i jord, velger ett mellomstor pott som har en drenering hull på basen. ; Potting Jordsmonnet - Dette refererer til forberede jord for dyrking heldig bambus i potter. Forbered en godt drenert potting media for voksende heldige bambus planter. Plasser en skuff nedenfor beholderen å unngå tilsøling stedet. ; Vanning - Mens vokser i stillestående vann, holde nivået over småstein. Bruk kun flaskevann eller destillert vann (ingen pek vann) som inneholder null klor og andre kjemikalier. Ved planting heldige bambus plante i jord, tillate matjord laget tørke mellom to vanning. ; Light - Disse dekorative plantene foretrekker sterkt men filtrert lys. Lucky bambus planter snu gule skyldes mest eksponering for direkte sollys over lengre. ; Temperatur - Optimalt temperaturområde for sunn voksende av heldig bambus planter er mellom 65 º C - 90 º F. Unngå å plassere dem i for kaldt eller for varmt innendørs temperatur. Know mer på omsorg for heldige bambus. ; Befruktning - En mild flytende befruktning (svært få dråper) er best hvis du vokser heldig bamboos i stillestående vann. Mens for planter i potting jord, legge et lys gjødsel i riktig konsentrasjon med jevne mellomrom er tilstrekkelig. ; TRIMMING - Rettidige trimme avleggere av heldige bambus planter er ideelt å gi en karakteristisk form til plantene. Du kan bruke sterile snippers å skjære tilbake avleggere på en lengde på 2 tommer fra de største stammen. Vite mer på å kutte heldig bambus. ; Mens opprettholde heldig bambus planter i potting jord, mest amatører tendens til vann overdrevet tenke at de er vann kjærlige planter, som til tider forårsaker jord vann logging og root råtnende. Følgelig kan anlegget kveles og dør. Derfor, være en smart gartner og sørg at du ikke over-vanne heldige bambus plantene. Følg tipsene ovenfor å ivareta heldige bambus planter og opprette et livlig room med disse heldige planter!