Hvordan sette en tabell

Har du planlagt en formell middag hos deg? Du må være opptatt sortere ut dine beste oppskrifter til null ned på den perfekte menyen. Men når Temamiddag, bør du huske at innstillingen tabellen riktig for middag er like viktige. La oss ta en titt på teknikken med å sette en tabell i detalj.
Hvordan sette en tabell; Et riktig dekket bord ser veldig imøtekommende og innbydende. Du bør huske at selv beskjedne dining satt og bestikk kan gjøre et middagsbord se attraktive når det arrangeres på en hensiktsmessig måte. Følgende er de tingene som er nødvendige på en formell eller semi casual middagsbord. , 3 typer gafler (salat, middag, dessert eller kake gaffel), 3 typer skjeer (te, suppe, dessert skje), 2 typer kniver (middag, brødkniv), 3 typer glass (vann, vin, likør glass), 2 typer av plater (middag, brød og smør plate), cupen og skål, serviett, hvordan du angir et tabell om en formell middag, Før du begynner å sette på bordet for middagen, må du telle antall mennesker og plan på sittegruppe. Når nummeret og arrangementet telles, bør du begynne med bordet innstillingen. Her er den nøyaktige plasseringen av bestikket på en formell middag. , Start med duken. En hvit damask er vanligvis brukt på en formell middag. Kluten bør komme opp i en fot eller to over bakken. ; Plasser middag eller tjenesten plate 1-2 tommer fra kanten av bordet. , Nå fra venstre, plasserer dessert gaffel på umiddelbare venstre på plate. Plasser diner gaffel til venstre dessert gaffel og salat gaffel til det ytterste venstre. , Nå plasserer middagen kniv til høyre for platen. Ved siden av kniv, plassere ts og suppe skjeen hhv. ; Soup bollen bør plasseres på middagstallerkenen. ; Plasser brød og smør plate på øverst til venstre på middagstallerkenen. Brødet Kniven kan plasseres over brødet plate eller til høyre for den. , Å øverst til høyre i matfatet, med start fra venstre, sted vannet glass, vin glass og likør glass hhv. ; Slutt, kan servietten brettes og legges på middagstallerkenen, eller på venstre side av salat gaffelen eller til og med øverst nær brillene. , Når på en formell middag, må man følge visse regler og middag etiquettes. Mens spiser, begynne å bruke bestikk fra ekstreme og jobb deg inn likevel, i tilfelle du er forvirret hvilke bestikk å bruke for en bestemt rett, vente en stund, ser rundt bordet, observere verten eller andre gjester og følger etter.
Les mer på:; Hvordan sette en tabell riktig; Riktig Tabell Innstilling for formell middag, Hvordan sette opp en buffet bord, Stille på buffet bordet kan også virke utfordrende, hvis du holder noen grunnleggende ting i tankene. Det er veldig lett å arrangere et buffet bord selv for stort antall personer. For det første som ovenfor, telle antall personer og planlegge menyen på forhånd. I tillegg bør du bestemme plasseringen av tabellen og retning i trafikken flyte rundt det. For et større publikum, kan du angi tabellen både måten å unngå trengsel. ; Tabell klut for en buffet middag bør alltid komme til gulvet. ; På utgangspunkt, vanligvis et hjørne av bordet, plassere en stabel med plater. , Place marinert fisk, plukket retter like ved platene. , Nå arrangerer hovedrett med alle de kalde rettene plassert etter hverandre. (Du kan sette kortene med navnene på de respektive retter nærheten for gjestene bekvemmelighet); Legg alle varme retter like ved kalde lekamar, også i påfølgende moten. Sauser av respektive kalde og varme retter bør plasseres i nærheten av dem. ; Place brødkurv, rundstykker, smør plate med kniv, ostetallerken, etc. når du er ferdig med hovedretten. ; Place bestikk, servietter, potter av salt og pepper siden brød plater. , Drikkevarer og desserter bør plasseres på slutten. Hvis det kaffe etter middag, bør du legge kopper, skåler, kremer, sukker, melk potter nærheten. ; Les mer på:; Table Dekorasjoner; Kjøkken Bestikk; Dette var noen av tipsene og teknikker om hvordan sette en tabell riktig. Som en siste avsluttende tips, må du huske at det å sette et bord passende krever tid og dermed, ikke hold den ventende som siste ork! Lykke til!