Hvordan Ta på Eyeshadow

Anvende eyeshadow hjelper forbedre øynene og gir dem en nymotens titt. Du kan strigle øynene å ha ønsket utseende, et mykt, naturlig utseende eller en dristig, fest utseende. Vel, når det kommer til øyenskygge søknaden, kan de fleste av dere lurer på at det er så enkelt! Men, do fleste kvinner ikke mestre kunsten av å anvende eyeshadow selv etter år. Eyeshadow er den primære element av øyet makeup og kan gjøre eller bryte utseendet øynene og dermed, hele ansiktet. Denne artikkelen vil hjelpe deg lære å sette på eyeshadow riktig og ser best.
Hvordan Ta på Eyeshadow: Grunnleggende tips
Forbered Your Eyes, Selv om du bruker en øyenskyggen på beste måte, vil det ikke se bra ut hvis området rundt øynene ikke er godt preparerte. Start ved rensing hele ansiktet. Sats på et godt øye makeup remover, for å rense rester rundt øynene. Etter du er ferdig med daglige rensing rutinen, form opp brynene dine. Disse uønskede bortkommen hårene kan bare ta bort skjønnhet øynene. Så nappe, tråd eller voks og har perfekt formet øyenbrynene klar. Vask off ansiktet ditt, finish ansiktet makeup og kjore til eyeshadow søknad. En av de grunnleggende tips for hvordan å sette på øyenskygge er, ikke å bruke eyeliner eller maskara før du er ferdig med øyenskygge søknaden. Les mer på øyesminke teknikker.
Ting Du Trenger; Nå, behov ett eyeshadow palett ingen omtale. Hvis du er nybegynner, så pass på at du ikke velger glorete nyanser. Disse kan brukes når du er vant til dette makeup element. Du kan opt for grunnleggende farger som brunt, rosa eller perle. Pass du har øyenskygge børster klar. Clean dem til ha perfekte søknaden, fordi hvis disse er ujevne og fungerer ikke glatt, kanskje du ikke har ønsket utseende. Det er best å bruke en børste istedenfor svamp applikatoren å søke eyeshadow. Bortsett fra dette, trenger du løs gjennomskinnelig pulver.
Les mer på:; Eyeshadow for Brown Eyes, Eyeshadow for Hazel Eyes, Hvordan i Ta på Øyenskygge: Ulike måter
Basic Way; Før du se på ulike måter hvordan å sette på eyeshadow, la oss lære den grunnleggende måten. Først velger du eyeshadow fargen du skal bruke. Neste, sørg du har lyse, medium og mørke nyanse av samme farge familie. I utgangspunktet er lyset skyggen i pannen linjen, vil medium gå på lokket og mørke er det press. Start med en løs gjennomskinnelig pulver, lokk prime øyet med det pent. Ta en øyenskygge pensel og anvende lyset skyggen fra din piskeslag til dine øyenbrynene. Neste, ta mediet skyggen på kosten og anvende den på hele øyelokket, opp til skrukker. Bruke mørkeste tonen i det press av øyelokk, kontur øynene. Du kan også bruke denne mørke fargen på en våt pensel til linje øyet. Ikke bruk en tung hånd, være forsiktig. Også blande fargene godt med børsten. Husk blending er trikset! En av eyeshadow tipsene er å sette på medium tone nedenfor nedre lokket å ha en vakker titt.
Andre triks; Her er triksene for å arbeide i øyenskygge etter formen på øynene dine og gjøre dem ser mer vakker og velskapt. Følg disse øyenskygge ideene, slik at du ikke gjøre øynene dine ser rart etter å ha avsluttet øyet makeup. Ved små øyne, må du bruke lysere nyanser. Dark nyanser vil gjøre ditt øynene ser mindre. For utstående eller store øyne, må du blande konturer fargen, som den mørkeste skyggen halvveis ned mot vippene. Dette vil redusere størrelsen på mobile øyelokket. Avslutt med krølle øyevippene dine med en god mascara. Ved brede-set øine, hvis de er store, kan du arbeide dem i grunnleggende måten. Hvis du har små bredt sett øynene, så forlenge den mørke skyggen du bruker i målfeltet, nær den indre hjørnet. Igjen, ikke gjør det fet, blend godt å gi den en naturlig utseende. Hvis øynene dine er for tett sammen, opt for en lett farge øyenskygge for innsiden hjørnet av øyet lokket og medium til mørke farge øyenskygge fra midten til ytre delen av øyet. Hvis du har droopy øyne, må du litt forlenge medium skyggen av øyenskygge fra ytre hjørnet av øyet opp og ut å ha en løftet titt.
Les mer på:; Anvendelse Eyeshadow til Deep Set Eyes; Søke Eyeshadow til asiatiske Eyes; Hvordan Apply Eyeshadow Step by Step; Husk å sette på ekstra løse powder under øyet og på kinnene til fange noen partikler av øyet skygge som falle på ansiktet. Etter ferdig, kan du bare støv av disse og overflødig pulver ved hjelp av et ansikt pensel. Hvordan å sette på eyeshadow er ikke vanskelig hvis du arbeider langsomt og jevnt. Ikke ha hastverk og velge den beste fargen å kompliment øynene dine.