Glycolic Acid for Akne

Akne er en hud tilstand som oppstår i de fleste av oss i løpet av ungdomsårene. Fleste mennesker er i stand til å kvitte seg med akne innen de når tjueårene. I noen av oss denne tilstanden kan vedvare selv i vår trettiårene og Forties. Årsakene til akne er mange, for eksempel, overflødig olje og talg produksjon, gjentetting av hårsekken eller tilstedeværelse av en akne bakterier i huden. Det er flere salong, medisinske og hjem behandlinger som er fulgt av folk å bli kvitt denne huden. Ut av disse er glykolsyre for akne behandling fort bli veldig populært. Her er bruksområder, fordeler og ulemper med glykolsyre forklart i detalj. La oss starte med å vite hva som er glykolsyre.
Glycolic Acid: Definisjon
Glykolsyre tilhører en gruppe kjemikalier kjent som alpha-hydroxy syrer (AHA) eller fruktsyrer. Det er et naturlig produkt som er isolert fra sukkerrør. Ideelt Glykolsyre ikke bør brukes i konsentrasjoner som er høyere enn 10%, ellers kan det vise seg å være ganske skadelig for huden. Det er derfor de fleste produkter som er tilgjengelige i markedet har glykolsyre som en ingrediens, inneholder glykolsyre konsentrasjoner mellom åtte til ti prosent.
Glycolic Acid for Akne: Usages
Det er mange akne hudpleie produkter tilgjengelig i markedet som inneholder glykolsyre som ingrediens. Regelmessig bruk av glykolsyre akne gels eller glykolsyre ansikt vasker kan være svært effektive i å bli kvitt akne. Den lotions og kremer som inneholder glykolsyre hjelp i fuktighetsgivende akne utsatt hud også, uten å gjøre det fet.
Du kan lage din egen blanding ved å blande sammen glykolsyre og salisylsyre. Glykolsyre er blandet med salisylsyre og deretter påføres på huden for behandling av akne. Glykolsyre bryter de døde cellene i huden og salisylsyre hjelpemidler i å fjerne dem fra hudoverflaten. Dette hjelper på åpning av huden porene og dermed forebygge akne og kviser oppstår i fremtiden.
Glycolic Acid Peel ansiktsbehandlinger, også kjent som alfa-hydroksisyrer syre (AHA) skreller, utføres på forskjellige salonger og spas å behandle akne arr. Behandlingen innebærer vanligvis ansikts skreller, én gang i uken, for opp til seks uker. I hver ansikts sesjon, er kjemisk peeling inneholder glycolic acid anvendt til ansiktet. Dette driver dannelsen av nye celler på overflaten av huden. Når nye celler dannes, er den gamle arr automatisk redusert. Selv restitusjonstid på dette ansiktet er mye mindre i forhold til de andre kjemisk peeling. Dermed, kan glycolic acid for akne arr behandling være svært gunstig. Les mer på hvor å fjerne akne arr fra ansiktet.
Glycolic Acid for Akne: Pros
Glycolic acid er svært syrlig i naturen. Dette gjør det ideelt for huden exfoliation. Å være sure i naturen, når glykolsyre brukes på huden, gjennomsyrer det dypt inne i huden. Det fjerner olje og skitt som holder de døde cellene i huden sammen. Neste det gjør huden fri for døde celler dermed avsløre en frisk hudoverflaten. Når huden er rengjort for olje, skitt og døde celler grundig, er sjansene for akne vises på huden minimeres.
Glykolsyre er også en naturlig fuktighetskrem. En akne utsatt hud er vanligvis svært sensitiv og fet, og å fukte slik hud, kremer og kremer som inneholder glykolsyre er ideelle. Les mer på fuktighetskrem for akne utsatt hud.
Glycolic Acid for Akne: Cons
Regelmessig bruk av glykolsyre på huden kan gjøre huden ømfintlig for sollys. Så, hvis du gjennomgår noen glykolsyre akne behandling, må du bruke en solkrem med minimum SPF 30 og unngå å solforbrenning samtidig går ute i solen.
En akne utsatt hud kan oppleve en slags rødhet i ansiktet, for et par dager etter at glykolsyre for akne behandling er brukt. Dette er fordi en glykolsyre ansikts peeling kan inneholde glykolsyre i høy konsentrasjon, og dermed forårsaker en reaksjon i huden.
Disse virkningene er imidlertid bare midlertidig og vil forsvinne i løpet av få dager. Så hvis du spør meg er glykolsyre bra for acne?, Vil jeg si det er, gitt, nødvendige forholdsregler, for eksempel bruk av solkremer og bruk av slike behandlinger som har mindre konsentrasjon av syre blir brukt.
Les mer på:; Akne Control, Acne Forebygging, Akne Scar Removal, derfor har bruk glykolsyre for akne behandling både fordeler og ulemper. Effektene det produserer vil variere fra person til person altfor. Så jeg ville foreslå at du prøver det en gang, og så avhengig av resultatene du får, bestemmer du dens fremtidige bruk for selv.