Ranunculus pærer

En enkelt Ranunculus pære kan produsere flere vakre Ranunculus blomster. Den pære inneholder alle de næringsstoffene at anlegget ville kreve for sin vekst syklus i neste sesong. Being en flerårig blomst, ville du ikke å gjenplante den hver sesong. Å se dem vokse i vakre fargetoner er definitivt et syn å se på. Når du ser disse blomstene, kanskje du vil de skal være en del av ditt hjem. Disse kan arrangeres vakkert og vil legge til farge og sjarm til hvor du plasserer dem. Disse kan dyrkes som potteplanter. Når de blomstrer, bruk dem som snittblomster. Deres lange stengler gjør dem en svært fristende og attraktiv plass i en vase. Deres livfulle og forbløffende fargeskjema vil fortrylle ikke bare hagearbeid entusiaster, men noen med et estetisk sans. Ikke rart, kan disse brukes vakkert i bryllupet blomsterdekorasjoner.
Har du sett en Ranunculus pære? Du kan bli overrasket når du faktisk ser en. Det ligner en blekksprut. Så, hvis du planlegger å plante det, minn deg selv å plassere den riktig i jorda. Vel, vil spiky bena på dette uvanlige blekksprut-formet pære peke nedover. Så, ikke gjøre ditt octopus gå kaotiske og holde beina pekende nedover. Les mer på gjøre det selv (DIY) tipsene for hagearbeid.
Økende Ranunculus pærer
Ranunculus må plantet i et sted hvor det ville være god jord drenering. Er du ny på hagearbeid? Kunnskap om jord drenering, vanning, valg av rett område er det mest essensielle hagearbeid tips for nybegynnere. Vi fortelle dere en metode for å finne ut om du har valgt rett planting nettstedet for din Ranunculus blomsterløk. Du må sjekke ut området etter noen timer med regn. Hvis du ser fremdeles vann pytter, trenger pære skifte av sted. En annen mulighet vil være å gå for jord testing og skape en sterilisert jord medium ved å fylle din jord med dekomponeres husdyrgjødsel, organisk materiale og kompost. Dette kan heve nivået på jorda av et par inches og bedre drenering. Å opprettholde en pH-nivå på 6 til 6,5 er anbefalt for vekst av Ranunculus. Sikre på forhold som fremmer veksten av Ranunculus finner ett sted hvor de får sol. La omgivelsene vært kult, er en 45-50 F temperatur ideelt for kvelden. Som for dagen, holder den rundt 60 F. Før du har tenkt om å plante blomsterløk Ranunculus, være klar over at de trenger 6-8 ukers kjølig vær. Dette er som bidrar for pærer å spire.
Metode for Planting Ranunculus Bulbs
Du må få den metoden riktig. Spiky ben bør spisse nedover og deretter, plassere pære i et hull, dimensjonene hvorav bør være 2 inches så langt dybden er opptatt, og det bør spres 4-6 inches hverandre. Velge en passende stedet er helt nødvendig for veksten av Ranunculus. Så må blomsten sengen være slik at god plass er tilgjengelig for veksten. Ikke stol på størrelsen på pæren som parameter for planting nettstedet. The Ranunculus vokse til store blomster og du ville ikke at de skal få mindre næringsstoffer på grunn av det trange området begrenser deres utvikling. Når du er ferdig med planting, dekker pærer godt i jord og vann dem. Ikke gå på en vannkanne rangel, gå lett når det gjelder vanning. Keeping det fuktig ville nok, kanskje overdreven vanning viske ut ditt planen å se dem blomstre. Du kunne bruke flytende gjødsel etter avsluttet planting.
Når du ser disse flotte blomster blomstre, kan du gå videre med å kutte dem og gjøre dem til en del av dekorere ideer til hjemmet ditt. De gjør store bryllupet blomsterbuketter. Bruk dem i utendørs blomsteroppsatser eller som en del av blomsterhage planer. Når blomster blomstre, ikke vær redd for å klipp dem. Det vil ikke påvirke anlegget. Snipping, vil faktisk lette en annen syklus av veksten. Etter blomstringen sesongen er over, vil gulnede av løv følg. Anlegget vil gå inn i fasen av dvalen. Husk at vanning under dvalen perioden skal unngås. Den utrolige faktum er at etter noen måneders hvile, vil den begynne dens vekst syklus igjen. Ranunculus vekstsyklusen er slik, at røttene begynner å spire i høsten. I vintersesongen, starter anlegget få høyden, og du vil være klar til å ta imot dine vakre Ranunculus våren. Du kan også vokse dem som potteplanter, men sørg for at du får en leirgryte som tillater god drenering. En 12-15 tommers potten ville være et godt valg hvis du setter rundt 10 knoller. Les mer på container blomsten hagearbeid.
Nå, vet du hvordan du får vakre Ranunculus blomster til å blomstre i hagen din. Bruk disse tipsene for å vokse Ranunculus lyspærer og la Ranunculus blomster sette farge på livet ditt.