Hvordan Erstatt frontlys Bulb

Søker i mørket? Bilen frontlykter synes å ha gått bust. Kostnadene ved å endre frontlys pære er billigere enn å få bilens frontlykter endres eller annet du kan ende opp med å betale en billett. Vil du spare på alle at kontanter og tilbringe bare 10 minutter i erstatte pæren helt alene? Hvis ja, deretter ta en titt på disse enkle tips om hvordan å erstatte hovedlyskasteren pære av bilen.
Fremgangsmåte å Erstatt en Forlykt Bulb; Det er seks hovedtrinnene som du må følge med hensyn til erstatte frontlykter så bla ned til vite hvordan å erstatte frontlys lyspære. Les mer på bilen problemer.
Trinn 1: Når bilens frontlys pære er ute, er den første tingen du trenger å gjøre, finne en ny en eller kjøpe en hvis du ikke har en ledig. Det er forskjellige prosedyre for biler med sealed beam frontlykter og disse trinnene er hovedsakelig for grunnleggende frontlys pære utskifting.
Steg 2; å komme klar til erstatte frontlys blomsterløk, du vanligvis ikke trenger noen verktøy hele tatt. Alt du trenger å gjøre er pop, åpne panseret trygt og ser bak frontlys å lokalisere pæren holderen. Det er den som har tre ledninger kommer ut av en plug som er formet som en trapesformet.
Steg 3: De tre ledningene er festet til en plugg som er på bunnen av frontlys. Pluggen er holdt av enten en plast fangst, skruen cap og et metall klipp. ; Plastic fangst: Det er en liten spaken som stikker opp øverst pluggen. Trykk det ned med tommelen og samtidig trekker pluggen forsiktig men bestemt til lysbilde den av. ; Metall klipp: Du må dra den opp og bort å la det gå av i hånden. Klippet er veldig liten og dermed sørg du ikke slipp den på bakken. ; Skrue cap: Du bare må skru det ved vri counter klokken klokt å åpne den. ; Trinn 4; Fjern gamle frontlys pæren ved simpelthen trekke den ut ved å holde utover sålen. Roter pæren litt å løse det hvis den ikke kommer ut raskt. Ta en fille og rengjør off hendene før du berører nye pæren da oljen på hendene kan brenne pæren ut tidlig.
Trinn 5; Hold slutten av pære og stikke den i ryggen av frontlys samme måte du fjernet gamle. Sørg for at det er satt inn helt inne ved å se om det er stilt opp jevnt og ingen av den gummi pakningen er synlig. Dette er et viktig steg for hvordan du bytter frontlys pære.
Trinn 6; Koble ledningene tilbake inn og re-sikre pæren ved å lukke panseret. Test pæren ved å bytte på frontlyktene, hvis den lyse og hvite, er du god å gå. Mer om bil reparasjon.
De ble noen enkle og håndterbare trinnene for å erstatte frontlykter. Selv om endring av frontlyktene er forskjellig fra bil til bil, disse er de grunnleggende trinnene du må følge når hovedlysene er plassert i hetten. Fleste av disse bilene kommer med en brukers manual som forklarer hvordan å erstatte frontlys pære i en trinnvis prosedyre, med illustrasjoner, å gjøre jobben lettere. Men hvis du har mistet manual eller har en gammel bil som trenger en frontlys erstattet, kan du alltid stole på oss. ; Du kan lese mer på; frontlys Lens Cleaner; Hvordan Endre Spark Plugs: Så, neste gang du har en frontlys erstatning problem, må du ikke trenger å bruke alle de dollar i å få noen andre til å erstatte det. Du kan bare kjøpe en frontlys pære, plukke ut en klut og få til å fungere.