Fountain Wedding Cakes

Wedding kaker er en stor attraksjon for alle bryllup. Ingen rart par gå den ekstra kilometer til gjøre sine bryllupet kake unike og vakre. Imidlertid kan ingen av bryllupet kaker slo sjarmen til fontenen bryllup kaker. De er absolutt kongelige og kan gjøre en varig inntrykk i hodet av dine gjester. I denne artikkelen, finner du flere fontene bryllupet kake designs og andre bryllupskake dekorere ideer. Les også om uvanlige bryllupet kaker.
Fountain Bryllup Kaker: Design og ideer
Fontener Til kaker er lett tilgjengelig i markedet. Men, hvis du er en gjør-det-selv slags person, så du kan velge å bygge din egen fontene. I så fall, må du først gjøre ordningen for ulike utstyr som en pumpe og fartøy. Størrelsen pumpen og fartøyene bør velges ved husk størrelsen og utforming av bryllupet kake. Keramiske boller under fartøy er gode alternativer, som de er billige, men vakkert. Prosedyren for konstruere fontenen kan fås sammen med forsamlingen. Når du bygger din egen fontenen kan du ta utforming eller bilde av fontenen til kaken butikken. Avhengig av faktiske størrelse og utforming av fontenen din, kan du velge bryllupet kake. Mer om unike bryllup kaker med fontener.
Hvor du vil plassere fontenen; Det er vanlig å ha bryllupskake i flere etasjer. Den normale praksisen med å plassere fontenen ligger under den første rekken av kaken, på bryllupet midtpunktet. Hele kaken kan settes opp på høye søyler rundt fontenen. Dette er et trygt alternativ, og gir også en bedre oversikt over fontenen din til dine gjester. Alternativt kan du også ordne kaker i en spiral mote, rundt fontenen. Det er også ikke uvanlig å plassere fontenen ved siden av hovedgata kaken sammen med passende dekorasjoner. Det er ikke veldig klokt å plassere fontenen som en kake topper, som det finnes sjansene av vann seeping inn kaken. Dette kan være å være katastrofalt for kaken din. Du kan gå for dette alternativet bare hvis fontenen er ganske liten og du har vurdert alle mulige farer. Mer om unikt bryllup kake toppers.
Fountain Wedding Cake dekorasjoner, Det finnes en rekke alternativer du kan vurdere når det kommer til fontenen bryllup kaker. Imidlertid før du gå for noen dekorasjoner det er maktpåliggende å dekke all dine mekanikk og hardware av fontenen. Bruk fersk eller silke blomster å dekke opp flere komponentene i fontenen din. Avhengig plasseringen av fontenen din, erigert kunstneriske kake pilarer å plassere kaker, rundt fontenen. Du kan også plassere vakre trapper som lede en måte ved foten av kaken, nær fontenen. You kake også eksperimentere med fontenen vann. Ikke bare kan du ha det i ulike farger å matche med bryllupet temaet, kan du også erstatte vann med andre drikkevarer. Champagne er det mest kongelige valget for fontene vann. Bortsett fra vanlige bryllupet dekorasjoner av blomster og stearinlys du kan også plassere potted planter på bordet, som kan senere tjene som bryllupet favoriserer for dine gjester.
Det beste ting om fontenen bryllupet kaker er at de går med nesten alle bryllup tema, innendørs eller utendørs. Videre, kan det strømmende vannet skape en svært frisk og livlige stemningen ved bryllupsfeiring. Du kan også ha små kopier av fontene bryllupet kake og presentere dem som bryllupet favoriserer til dine gjester.