Hvordan Forbedre håndskrift

En persons håndskrift, sier de snakker mye om hans personlighet og oppførsel. Og det er enighet om at å ha en god håndskrift gir ett hyggelig og positiv følelse til det materiale som du leser, sammen med å skape ærefrykt etter den personen som besitter ferdigheten. Men folk som handwritings ser nesten like bra som trykksaker er svært få. Mens de fleste mennesker har lesbar, ryddig handwritings, det ser litt hvis handwritings som om en redd kylling ble sluppet løs og løp over hele papiret. Deres handwritings er neppe leselige og stokk ut som en sår tommel på siden. Er håndskrift noe sånt? Er du lurer hvordan forbedre håndskrift?
Saken er at håndskriften kompetanse utvikles i tidlig alder som innebærer å lære motoriske ferdigheter, hånd til øye koordinering, vedlikehold av en god holdning og hånd posisjonering. Når disse ferdighetene er ervervet i barndommen de blir inngrodd i våre sinn og gode håndskrift blir en naturlig ting som ikke trenger å bli tvunget. Noen ganger om det er spørsmål som involverer hvordan du kan forbedre håndskriften hos barn også. Barndommen er riktig tid for å forbedre ens håndskrift kompetanse. Men, dersom gode håndskrift ikke er utviklet i barndommen og en blir sett i hans / hennes måter, er det heller vanskelig om ikke umulig, å endre hele strukturen av ens håndskriften. I tilfelle hvordan å forbedre håndskriften for voksne, ville det innebære å gjøre skriften mer lesbare, øke skrivehastigheten og flyt og lære å gripe pennen i riktig posisjon.
Hvordan å forbedre håndskrift
Det er flere måter som kan adoptert til forbedre håndskrift.
Identifiser The Problem; Skriv et avsnitt på noe og deretter observere hva du vil endre i håndskrift din. Kanskje noen bokstaver er mindre enn andre eller rubrikken mellom to alfabeter er ikke engang.
Finn en Goal; Behold en mål i tankene. Finn ut hva som må forbedres, og hva du ønsker håndskriften å være like. Det er en god idé å sammenligne håndskrift med forskjellige mennesker. Vite hva ferdigheter du vil adoptere fra sine håndskrift vil hjelpe du angir en klart mål i tankene. Det vil da være lettere å forbedre håndskrift med spesifikk sluttresultat i tankene.
Kjøp The Necessary Material; Iblant valg av utstyr som du bruker kan påvirke håndskrift. Kjøp en rekke penner og papir materiale slik at du kan eksperimentere og finne ut hvilke materiale passer ditt formål best. Mange sverger ved fyllepenner i bringe ut det beste i deres håndskrift. Men det er en personlig valg. Les mer på håndskrift regneark for barn.
Record din teknikk; Skriv noe og observere hvordan du gjør det. Bruker du fingrene til å skrive? Eller bruker dere skuldrene og forearms? Riktig teknikk er å skrive med skulderen og underarmen og ikke fingrene. Fingrene bør bare være en guide og ikke kraft. Aldri squeeze pennen for hardt. Mange legger hele vekten sin hånd på papir og deretter flere ganger holde løfte den og flytte den over hele siden. Denne gir deres håndskrift ett trangt og stramt bokstaver stil. Stedet, benytter musklene i underarmen og skulder og slag i håndskriften din vil være mye mer uniform.
Korrigere dine Posture; Iblant kroppsholdning kan påvirke kvaliteten på håndskriften. Istedenfor å sitte sank slik at hele kroppen trykket kommer på din hånd, sitte straight. Dette tillater nok plass til arm å flytte tvers siden.
Øv Med Figurer; Ikke start praktisere skriftlig direkte, få komfortable med former og størrelser først. Bruk en hvit bord eller tegnepapir og foreta feiing handlinger med håndleddene. Dette vil bidra til du blir komfortabel med figurer og linjer før du går videre til brevene. Det vil også bidra til å gjøre slag mer jevnere og renere.
Øv Letters; Når du er komfortabel med figurer gå videre til brevene. Øv med ulike former for handwritings som kursiv, blokk eller skrive ut for å se hvilke som passer deg best. Deretter studere håndskrift - skrå av hver bokstav, strekene, brevet formasjonen og ascenders og nedadgående. Det er viktig å vite din brevene veldig godt. Flytt til fullføre ord når du har jobbet gjennom bokstavene. Igjen betaler minutt oppmerksomhet til brevene strømmer fra ett til neste, tegnet linjeavstand og mellomrommet mellom to ord.
Extract Opportunities; Bruk hver mulighet som du kommer til skrive. Prøv unngå tastene og datamaskinen eller blackberry og bytte til skriving stedet. Dette vil forbedre din hånd-øye koordinering og utvikle kontroll over musklene. Det er en god idé å kjøpe en kopi skrive bok til formålet. Formulere en setning for deg selv og skrive det på toppen av siden hver dag når du sitter å praktisere, vil dette vise deg den fremgangen som du har gjort over dagene. Det vil også motivere deg til å prøve hardere når du ser positive resultater.
Praksis, Sørg for at du trene mye! Ingenting kan oppnås hvis du ikke holder på det og jobbe mot målet du har satt for deg selv. Les om hvordan du skriver kursiv.
Riktignok er det vanskelig å endre vaner som har utviklet seg gjennom årene, men det er ikke umulig. Ved å bruke disse ganske enkle tips om hvordan du kan forbedre håndskrift, kan du endre måten du skriver til det bedre. Og mens du er på den, se selv de anerkjennende blikk folk kaste din vei når de merker at perfekte script. Gå på da, se om vi er feil!