Hair Bun Styles

Klassisk og elegant eller moro og uanstrengt, hår bun stiler er en favoritt blant kjendiser og hår stylister rundt om i verden. Fra begynnelsen av kinesiske damene til dronning Victoria, og nå Hollywood-kjendiser, synes alle å tilbe den glamorøse updos, den formelle hår boller eller rotete bun stiler. Før du kan velge fra ulike håret bun stiler, er det viktig å ta hensyn til utseendet du er ute etter. Så hvis det en jobb intervju, bør du kanskje å velge en stram formell håret bun mens et tilfeldig bustete hår bun stilen passer dagen din ut med jentene. Her er noen hår bun stil ideer for å hjelpe deg å velge den perfekte se for anledningen.
Long Hair Bun Styles
Grunnleggende Hair Bun Style, The grunnleggende håret bun stil er enkel og lett å gjøre, spesielt hvis du har middels lengde til langt hår. For å lage denne frisyre, må du først lage en enkel hestehale, og fest den med en strikk. Nå vri hele hestehale og coil vri rundt seg selv. Når du har kveilet hele lengden på hestehale, brette enden av gjenværende håret under utsiden coil. Nå hold bun på plass med ene hånden og trykker på en hår pinne rett inn utsiden spolen til tuppen av stokken berører hodet. Les mer på hårklipp stiler og ideer.
Fransk Loop Style, mer som de klassiske franske vri, er den franske sløyfen stil en elegant frisyre designet spesielt for langt hår. Dette håret bun stilen fungerer bra for formelle arrangementer og fester. For å gjøre den franske loop, samle håret i en hestehale og vri en del av håret, slik at endene fri. Mens vri håret, løfte hestehale opp og fortsette å vri for hele lengden av hår. Nå holder endene av vridd hestehale i høyre hånd mens du holde i midten av den med venstre hånd. Lag en løkke og putt endene holdes av høyre hånd under vridd håret. Fest frisyre med en hårnål og bruke små Bobby pinner for å holde håret på plass. Les mer på lange frisyrer.
Chignon Hair Bun Styles, utrolig enkle å forme, den klassiske chignon bun stiler er klassiske og elegante frisyrer som ville passe en formell anledning. For å opprette en chignon bun, bruke padle pensel for å glatte ut håret rett rygg og deretter samle håret i en lav hestehale som starter ved nakken din. Fest med et hår band. Nå dele hestehale i halv og og vri en del av håret og sikre den med en Bobby pin. Nå gjentar dette med den andre siden og glatt ut bortkommen hår med en tannbørste.
Les mer på:; Formell frisyrer for langt hår, Formell frisyrer og formelle Updos, Short Hair Bun Styles
Casual Messy Hair Bun Styles; Enten du vil kle deg for en jente kveld eller en rockekonsert i byen din, casual rotete boller ser ganske funky og kult. Videre kan du opprette dette updo for kort hår også. For å få stilen, å rake hånden gjennom håret samles det inn en ponni på midten av baksiden av hodet. Nå vri hestehale i en bolle og sikre den med en hestehale holder. La endene stikke ut litt for en Messier Uma Thurman utseende. Les mer på korte hårklipp.
Short Hair Chignon Buns; Classic chignon stiler passer din korte hår også. Samle håret i en vri og hold fast mot hodet mens du fester den på plass. For denne erte frisyre du ikke trenger noen hårnåler og denne stilen er perfekt for enhver anledning eller dag. Les mer på siste updo frisyrer.
Foruten disse fantastiske håret bun stiler, kan du også bruke håret bun tilbehør som barrettes, fancy hairbands, krystall bun lysbilder, alligator klemmer, kjeve klør og hår pinner. Disse tilbehør kan kobles av med bryllupet hår burgerbrød stil og med andre formelle bun stiler. Så hvis du vil ha rask og vakre frisyrer på kort tid, skal da deg bun stiler fungerer også fint for deg.