Hvordan Clean lær veske

Leather poster er alltid høyt verdsatt for deres elegante og fasjonable utseende men det kan være vanskelig å ta vare på dem som mugg og mildews kan lett utvikle på din skinn vesken, spesielt hvis det lagres i en fuktig sted. Leather er et dyrt materiale som må renses med masse omsorg. Bruk av upassende rengjøringsmidler og metoder kan skade fargen og utseendet av din vakre skinn vesken. Så, her er noen enkle tips om hvordan du rengjør skinn vesken og hvordan du fjerner ulike typer flekker fra det.
Hvordan Clean Leather Purse
For riktig rengjøring av lær, spesielt for virkelig dyre lær elementer, er det alltid bedre å følge instruksjonene gitt av produsenten, angående rengjøring og bruk av ulike rengjøringsprodukter. Imidlertid kan du vanligvis bruke en svært mild såpe eller flytende såpe å rengjøre skinn vesken trygt. For rengjøring skinn vesken med såpe, først av alt må du lage en såpevann, ved å legge en liten del av såpe til én eller to kopper vann. Hvis du skal bruke flytende såpe, så bare legge noen dråper den til vannet og bland det ordentlig.
Nå, tømme innholdet av vesken din og åpne den bred. Rengjør interiøret av vesken med et stykke myk og tørr klut. Deretter ta en myk svamp eller rag og dypp den inn i såpevann og vri det. Ikke bruk en våt klut på skinnvarer og aldri skyll dem med vann. Det ville bare ødelegge elementet. Bruk kun en fuktig klut å rengjøre eller tørk lær veske og andre skinn elementer. Etter tørke, bruk en myk og tørr bomull klut eller håndkle tørke vesken. Aldri glem å anvende skinn conditioner og buff vesken, når det har tørket helt. Det ville gjenopprette originalen glansen til lær vesken. Du kan også bruke kommersielle skinn vesken renere, som anbefalt av produsenten av produktet, eller bare tørr ren skinn vesken, hvis produsenten tillater.
Hvordan fjerne Flekker fra Leather veske
Fantastisk skinn purse kan noen ganger få noen virkelig tøffe flekker liker, blekk, fett eller blod stain. Fjerne slike flekker kan litt vanskelig. Hvis elementet er svært dyrt, deretter det anbefales å ta profesjonell hjelp. Hvis du ikke vil gå til en profesjonell skinn renere og din skinn Vesken ikke veldig dyrt, så kan prøve gni alkohol og enkelte lett tilgjengelige produkter liker, hairspray som inneholder alkohol. Hairspray kan være svært effektive for blekk flekkfjerning. Ellers kan du bruke Rubbing alkohol for fjerning blekk flekker. Bare dyppe en stykke myk klut eller bomullsdott i rubbing eller isopropyl alkohol, og forsiktig gni blekket flekken med den. Deretter forsiktig tørk området med en tørr stykke klut.
Rubbing alkohol kan også brukes å fjerne meldugg flekken. Bare bland like deler rubbing alkohol og vann og dyppe en stykke klut i den. Vri kluten og bruke den til å tørke av flekker området, hvoretter tørke den helt. For fett flekker, først fjerne fett med en klut, og skvette litt cornstarch på den. La cornstarch sitte i noen timer, hvoretter bruke en tørr klut å tørke den av. For fjerning blodflekker, første blot flekken helt og deretter bruke en fuktig klut å tørk området. Etter tørking området, bruke en skinn conditioner. Hvis flekken er der fortsatt, da oppsøke profesjonell skinn renere. Også huske på at overdreven bruk av alkohol, og alkohol baserte produkter liker hairspray for lær rengjøring kan skade skinnvarer. Så, alltid prøve renhold produktet i et lite synlig del av lær elementet, før søker det for rengjøring elementet. Dette vil bidra til å forhindre store skader.
Les mer på:; fjerne flekker fra skinn, lær Rengjøring tips; Leather elementer må aldri oppbevares på et fuktig sted. Dersom den oppbevares på et fuktig sted, kan det bli utsatt for å få mugg og jordslag. Så, lagre skinn elementer kun i oppbevaringsposen de kom med, som vil bidra til holde elementet rene. Også ikke utsett noen skinn eks inkludert skinn purses for direkte sollys og overdreven fuktighet, og bruk aldri baby wipes og ethvert produkt som inneholder voks og silikon på dem. Håper denne artikkelen om hvordan du rengjør skinn vesken vil hjelpe deg med å holde vesken rene og i god stand. Imidlertid aldri glemme å følge instruksjonene gitt av produsenten av produktet vedrørende rengjøring og vedlikehold, eller konsultere en profesjonell skinn renere for ethvert tvil i alle disse hilsen.