Handlebar Mustache

Det er en stor vekt gitt til kultur av barter og skjegg, og ingen bart stilen fanger fantasien mer enn de store styret bart. Styret barten er en imperialistisk bart stil som har ekstremt lang og buskete ekstremiteter. Disse endene er så tett og lenge at de faktisk kan gripe med hånden. Tittelen styret mustache kom fra det faktum at den lange ekstremiteter ligner styret av en sykkel eller motorsykkel.
Ansiktshår stiler har vært på moten i lang tid faktisk, og de ulike stilene har utviklet seg over århundrene. Det finnes hundrevis av forskjellige typer skjegg, kinnskjegg og barter som er fasjonable dag, og ved å se rundt deg kan se de fleste av disse stilene. Økende ett styret bart er ikke en vanskelig oppgave, og den kan enkelt gjøres med litt tålmodighet og utholdenhet. For å få bart å ha fluffy og store ekstremiteter, må noen tid gis til den for å vokse. Du kan også ønsker å lære om noen andre mustasje stiler og navn.
Hvordan å vokse en styret Mustache; Som nevnt tidligere, er det ganske enkelt å vokse en styret bart. Det første du trenger å gjøre er å slutte å barbere overleppen. Et par uker må gå gjennom før det endelige styret barten kan kulminere, men det er verdt ventetiden. Barbere andre deler av ansiktet, men la endene av bart vokse, uten å klippe eller trimme den. Når lengden på håret har vokst nok, må du kjøpe bart wax. Bart voks er den beste måten å få det perfekte styret bart ser. Du kan også lage din egen bart wax med dette bart voksen oppskrift.
Nå må du begynne å gre your barten to ganger om dagen, og mens de gjør det, skal du lage en skill i midten av barten din. Tegnet av styret bart vil være ufullstendig uten skillen på midten. Mens ender av styret barten vokser lengre og lengre, må du holde trimme midten av barten å få det perfekte utseende. Nå, påføre voks til endene for å gjøre dem glatte og å vedlikeholde dem på plass. Nå, ta en blyant, og krølle endene av bart tett. Når du har fjernet blyanten krøllene vil det bli stående på den måten. Disse er enkle trinn for å vokse ett styret bart. Lær mer om hvordan å vokse hår i ansiktet.
Populariteten til Styrets Mustache; styret bart kom til offentligheten på det 18. og 19. århundre. Det kom til å symbolisere den klassiske viktorianske og edvardiansk utseende, og alle "herrer" av den tiden regelmessig bar styret bart å proklamere sin sosiale status. Storbritannia er hvor dette ser visstnok oppsto, og ganske snart den begynte å spre seg til alle hjørner av verden. Soldater fra den britiske forsvaret og Royal Air Force også, sported disse barter veldig mye, og med stor bravur. Faktisk, det symbolske bilder av engelsk kolonialisme innholder alle, en engelskmann iført en styret barten. Les mer om hvordan å vokse bart.
Famous Styrets Mustache wearers; Det har vært mange kjente mennesker gjennom hele historien som har sported ett styret bart, og dette bare går å vise den utrolige populariteten at denne bart stilen likte. Her er noen av dem som gikk styret barter. , Thomas Hardy, erkehertug Franz Ferdinand, Edward Elgar, Josef Stalin, Bertrand Russell; Det har vært mange andre menn i løpet av historien som også har sported denne barten. En falsk styret barten er også lett procurable men adelen og myndighet i denne barten er så sterk, så hvorfor skulle en eventuelt ønsker å bruke en falsk en. Vokse dette bart å få den perfekte imperialistisk disiplin utseende.