Klær Dryer Feilsøking

Storheten og størrelsen på en tørketrommel maskin, til tider, kan være skremmende for folk å prøve sine hender på tørketrommel feilsøking. Sannheten er, kan noen problemer lett fast hjemme uten å kalle for en autorisert verksted personell. Trommelen, motor, vent, termostater, trommel belte og frigjøringstrinsen wiretrekk er ulike tørketrommel deler. Varmekilden blåser hot luft inn trommelen, som inneholder klær som krever tørking, og motoren driver bevegelsen av trommelen. Elektriske tørketromler inneholder en elektrisk element som bidrar i å generere varme luften, mens gass ovner bruke en gassflamme for samme formål. Fleste klærne tørketrommel problemer oppstå fordi av feilaktig motor, blokkeringen i ventilen eller trøbbel med varmeelement. Noen klær tørketrommel feilsøking informasjon deles nedenfor. Les mer på vaskemaskin / tørketrommel combo enheter.
Klær Dryer Feilsøking
Klær Dryer ikke virker; Hvis tørketrommelen ikke fungerer i det hele tatt, sjekk strømforsyning, termisk sikring, dør bryter og ledningene, som en feil i noen av disse kan være grunnen. Hvis dør-bryteren (tilstede inne i tørketrommelen i nærheten av dørkarmen) er skadet, bytt den. Blowing Sikringens forstyrrer også funksjonsmåte tørketrommelen som kontinuitet maktens flyt opphører. Skift ut sikringen i en slik situasjon. At kabelen fra huset strømnettet til tørketrommelen, hvis dette forbindelsen brytes eller strømmen akkord er utslitt, ville kreve erstatning.
Klær Dryer ikke Varme, Når tørketrommelen ikke genererer nødvendige mengden av varmt håret for å tørke klær, er det en mulighet for varmekilden å bli forstyrret av noen element. I tilfelle en elektrisk ovn, kan problemet være at strømbryteren eller sikringen kontrollere strømforsyningen har blåst av. Erstatt disse elementene eller om mulig, reset dem. En elektrisk tørketrommelen har to sikringer. For varmeelementet i tørketrommelen skal fungere, må begge disse sikringene skal jobbe. Motoren kan jobbe på et enkelt sikring, men ikke ovnen. Nesten alle nylig produsert tørketromler leveres med elektronisk tenning i stedet for en pilot lys. Hvis tørketrommelen har en elektronisk tenning og er fortsatt ikke fungerer, få hjelp fra en kvalifisert reparasjon person.
Ved en gass tørketrommel, er sjansene for at gassen ventilen, som ligger bak tørketrommelen, kan være slått av. Se etter det og slå det på "dersom det er tilfelle. Kontroller også om de viktigste gasstilførselen ventil i huset er slått på.
Tørketrommel tørker ikke; Den vanligste årsaken til dette problemet er et problem i tørketrommelen ventilen. Vanligvis, ventilen blir blokkert med fine ravelings av bomull eller lin fiber (lo), noe som reduserer tørketrommelen evne til å tørre og som et resultat, kan fuktighet tilstede i tørketrommelen ikke utføres på grunn av blokkering i ventilen. Rengjøring av ventil for lo vil bidra til å løse problemet. For å gjøre dette, koble ut luften fjerning rør fra bak tørketrommelen til å rydde opp noen lo fast inni. Noen ganger, ville røret fra tørketrommelen som fører fra ytterveggen å lufte, kreve rengjøring ved å koble fra visse deler av tørketrommelen. Se brukerveiledningen mens de gjør det. Sjekk også for eventuelle interne tresko ved å fjerne lofilteret, suge ut noen hindringer ved hjelp av en støvsuger. Hvis du etter å gjøre alt dette, tørketrommelen fortsatt ikke tørre klær effektivt, kaller en kvalifisert reparasjon person da det kan være et problem i varmeelementet eller termostat.
Tørketrommel er bråkete, Valsene brukes av tørketrommel til å støtte tromma, har en tendens til å slites ut lett, resulterer i støy. Bytt dem hvis de har blitt slitt ut. En kabelføringstrinsen, brukes til å opprettholde spenningen på sjåføren beltet, når utslitt kan skape støy og vil kreve erstatning. Når viften hjulet får kvalte opp med lo, blir det bråkete. Prøv å rense viften hjulet først, og hvis det ikke hjelper i redusere støy, erstatte den.
Klær Dryer Leaving vond lukt på klær, å bli kvitt den ubehagelige lukt som tørketrommelen bladene på klær, rene røret arbeidet og lo skap i tørketrommelen. Også fjerne lukt produsere stoff som maling, lakk og løsemidler fra rundt tørketrommelen, da disse elementene kan være grunnen til lukten av klærne.
Les mer om elektrisk sikkerhet og husholdningsapparater.
Mens etter ulike tørketrommelen feilsøking tiltak nevnt ovenfor, være svært forsiktig ved å etterkomme på generelle sikkerhetstiltak, som å kutte av gass forsyning eller trekke den ut tørketrommelen. Periodisk renhold og vedlikehold av ventilen og lo fellen skal holde de fleste problemer borte. Ta profesjonell hjelp fra en autorisert reparasjon person i tilfelle av tvil, om fikse tørketrommel problemer.