Slik Wax øyebryn

Våre øyne er en viktig funksjon i ansiktet vårt, men øyenbrynene spiller hovedrollen i å gjøre dem ser best ut. Noen gang tenkt tanken ujevn, ute av form, buskete øyenbryn? Hmmm ... de er sikker på å gjøre deg se unattractive! Det er årsaken, grooming øyenbrynene er alltid på gjøremålslisten over mest av dere. Mens hver har sin egen liker og ikke liker av øyebryn figurer, hva passer deg best er viktigere. Vel, når du vet den riktige formen, alt du trenger å gjøre er å fjerne de bortkommen hår og har den herlige ser øyenbrynene. Finnes det ulike måter å forme bryn, voksing er et av de best blant disse. Dette vil bidra til du har rene og flotte bryn. Hvis du lurer på hvordan du voks bryn, her er svaret.
Hvordan å vokse øyebryn Yourself, Voksing er en vanlig metode for kroppen hårfjerning. Mens det er også brukt til ansikts hårfjerning, gjør de fleste ikke velge for det å forme øyenbrynene. Napping og gjenging er mer populære metoder for hårfjerning brukes for å forme øyenbrynene.
Hvorfor Voksing er den beste metoden?, Vel, hvis du vurdere resultatene er du sikker på å følge metoden for voksing for å forme øyenbrynene i stedet for andre metoder. Du kan enkelt lære å voks bryn hjemme og du trenger ikke å vente på en time av din favoritt skjønnhet profesjonelle. Ja, lære å voks øyenbrynene er bare lett, vil det spare din tid, penger og hjelpe deg holde godt preparerte hele tiden. Husk at når du voks øyenbrynene de ikke regrow tidlig. Videre fjerner voksing også døde huden som gir et friskt utseende til den voksede området. Det hjelper fjerne håret fra røttene, derav effekten er lengre. Hva er bra er at, etter voksing øyenbryn, er håret som vokser tilbake i dette området mykt, som naturlig hår, ikke tykk, skarp og mørk som som vokser etter plukking eller tråder øyenbryn. Les mer på øyebrynet threading vs voksing.
Slik Wax Øyenbryn: Forberedelser, Før du begynner å følge prosedyren for hvordan å vokse øyenbryn, må du forberede huden. Vask ansiktet grundig, spesielt området rundt øyenbrynene. Tørk. Nå tar rensing krem ​​og rense øyenbrynene og hele området rundt den. Vask med varmt vann og tørk. Nå tar ett astringent lotion på en bomull ball og bruke det over din øyenbrynene, nedenfor og over samt. Ta et godt spisse mørk øyenbryn blyant. Tegn ønsket øyenbrynet figuren outline bruker denne blyant. Gjenta for neste panne. Sørg din draw det perfekt, vil dette være din rettesnor for voksing. Stand litt unna speilet å sjekke hvorvidt begge øyenbrynene er i same form. Gjør de nødvendige endringene.
Hvordan Wax Øyenbryn: Procedure; Ta en god kvalitet ansiktsbehandling voks i en bolle eller voks varmeren og varme den. Varme til sitt nesten gjennomsiktig og flytende. Husk at for varm voks kan brenne huden. Også, må den ikke komme i kontakt med øynene. Ta en panne børste og kam øyenbrynene i deres naturlige retning av vekst. Nå del de ekstra brynene som er under øyebrynet blyanten disposisjonen. Med en slikkepott, tar liten mengde voks og bruke det på disse streif hårene nøye i enkelt lag og retning av vekst. Ta bomull strimler eller engangs voks strips. Skjær dem i små biter av ca 3 inches i lengde. Plasser en på anvendt voks, trykk, trykk igjen og beveger hånden i retning av hår vekst. Bruk fingre av én hånd å holde tight den avsluttede øyet. Med andre hånden trekk stripen i motsatt hårvekstretningen, være rask og gjøre det i ett gå. Gjenta prosedyren etter behov på hår over og under øyenbrynet for å få ønsket fasong. Du kan nappe For kort hår med pinsett. Det lange håret inni disposisjonen kan trimmes med saks. Les mer på varm voks hårfjerning.
Lære å voks bryn er ikke vanskelig med ovennevnte hjem voksing tips. Hver gang du voks dine øyenbryn, finner du det mer enklere. Den øyenbryn voksing tipsene vil definitivt hjelpe deg å ha rene, perfekt formede øyenbryn som vil forsterke skjønnheten i dine øyne.