Hvordan Stay Awake All Night

Selv om gjenværende våken hele natten er ikke noe som er bra for helsen, er det visse situasjoner når man har ingen andre alternativ enn å la være å sove. Studenter har ofte til ansikt dette problemet når de må studere eller revidere, en dag før eksamener. Selv mødre av unge barn må stadig våkne løpet av natten å mate sine babyer. Bortsett fra dette, noen mennesker har å avstå fra sove i natten å fullføre noen viktige arbeid før fristen, mens er det andre som har opphold våken å delta en fest på en venns sted. Uansett kan være grunnen til det, fleste finner det vanskelig å holde våken hele natten. Er imidlertid faktisk mulig opphold våken hele natten med hjelp av enkle triks. Så, folk som er interessert i vite hvordan opphold våken hele natten, her er noen metoder som du kan prøve å forhindre deg fra sove.
Hvordan Stay Awake All Night
Sleeping er en viktig del av menneskelig eksistens. Etter en lang dag hardt arbeid, sove hjelper kroppen og sinn å forynge, og arbeide med samme vigor og energi neste dagen. Imidlertid grunnet visse situasjoner like studier, arbeid osv. det blir uunngåelig for folk å bo våken en noen dager. Så, hvis du er overfor en lignende situasjon, her er noen måter du kan prøve å forbli våken hele natten. Les mer på gode måter opphold våken.
Sove på dagen før; En av de mest naturlige måtene å holde seg våken hele natten, er å sove godt på dagen før. Imidlertid denne ikke mulig hvis du har eksamener kommer opp eller ha en travel tid på jobben. Denne metoden vil fungere bare for folk som må fest hele natten. Så, hvis du vet at du har et part delta hvilke vil fortsette dyrke små timer på morgenen, gjøre det et poeng å sove minst for 12 timer på foregående natt. Dette er også en av de beste svarene på spørsmålet om hvordan opphold våken mens mørkekjøring. I andre ord, hvis du går sted på vei og du vet at du må stasjonen under natten også, sove på dagen før for lange timer vil hjelpe deg å holde våken under natten. Les mer om å holde seg våken under kjøring i natt.
Ha en Light Meal; Hvis du vil hindre deg fra følelsen døsig under forsøk å studere natten, vil det være en god ting å spise et lett måltid. En tung middag full av matvarer inneholder sukker og stivelse kan gjøre deg føler trang å gå mot dine sengen og sove. Stedet er det viktig å holde seg til lette matvarer som frukt, salater, mm som skal ikke bare hindre deg fra sove, men vil også hjelpe deg å få energi at du krever å bo våken hele natten. Det sies også at spise krydret mat natten tid er også en god måte bo våken.
Unn Fysisk Exercises; Hvis du leter etter en løsning på spørsmålet, hvordan opphold våken på jobb eller mens studerer, indulging i enkelte fysiske øvelser er svaret for deg. Øvinger hjelpe i gjør kroppen varselet og dermed, er det en av de beste måter å holde våken. Så, hvis du er på kontoret sent på natten å fullføre et prosjekt som må leveres neste morgen og du føler veldig søvnige, gjør noen øvelser liker jogging eller gåing rundt kontoret bygningen, gjør noen hopping knekt, sykling, etc . kan hjelpe i bli kvitt søvn for engang. Videre få ut av stedet og puste noen friske er også en god måte å forebygge seg fra sove.
Koffein og Energy Drinks; fleste av oss kjenner og har brukt kaffe som en måte prøver å holde våken. Eksperter mener som kaffen med litt ekstra sukker kan arbeide underverk å gjøre deg bo våken hele natten. Bortsett fra koffein drinker, kan selv forbruker energidrikker hjelpe i bli kvitt søvn og beholde ett våken hele natten. Imidlertid skjønt koffein og energidrikker gjøre hjelpe i bo våken hele natten, konsumere det på overskytende er ikke lurt og dermed, må man ikke gjøre en vane drikke kaffe opphold våken. Hvis du vil vite hvordan å bo våken i klassen, er en kopp kaffe sikkert et svar på spørsmålet ditt.
Tips til Stay Awake At Night
Bortsett fra metodene som er nevnt ovenfor, er det noen flere måter som kan også hjelpe en person fra sovne. Noen av disse metodene er som følger:; Hvis du vil bo våken om natten å studere, vil det være en god idé å gjøre det med en venn. På denne måten, kan du snakke hverandre for engang, når du føler sliten og søvnig. ; Annen ting at du kan gjøre opphold våken mens studere er å studere ved å sitte i en stol og ikke på sengen. Også studere i et annet rom enn soverommet vil også redusere sjansene for sove enn om du studerer på soverommet. ; Internett kan også hjelpe deg fra å sovne om natten. Så, hvis du føler søvnige mens du arbeider eller studere, ta en pause og surfe på Internett. Du kan skrive på bloggen din, chatte med dine vennene og gjøre flere andre interessante ting for engang og deretter returnere tilbake til ditt arbeid, aktiv og varsling. ; Du vil gjerne lese mer på:; Tips og triks for Staying Awake; Viktigheten av Sleeping i Human Life; Hvordan Mye Sleep do Trenger Vi; håper jeg disse ideer om hvordan opphold våken alle nattarbeid for deg. Må man imidlertid huske at om det fint å bo våken en dag eller kan være selv for noen dager, er det ikke en god ide å bruke dem regelmessig. Ikke sove i lang periode kan forårsake helseproblemer og bør unngås. Derfor bruker disse måtene å holde deg våken kun når du trenger dem sårt.