Hvordan Endre Brake Fluid

Bremsevæske er en hydraulisk væske som brukes i ulike biler og motorsykler, som bruker en hydraulisk bremsesystem. Bremsevæske spiller flere viktige roller i bilen vedlikehold, mest fremtredende blant som inkluderer holde bremsesystem korrosjon gratis og smøres. Eksperter anbefaler at det beste alternativet er å bytte bremse væske av din bil, minst én gang, hver år og unngå dyre bilen reparasjoner som du kanskje må betale for på grunn av mangel på bremsen væske i systemet. Selv om mange bil og motorsykkel eiere vet betydningen av å endre bremsevæske med jevne mellomrom, er de ikke helt klart å finne ut hvordan de kan gå om det. Informasjonen nevnt nedenfor viser til hvordan du kan endre bremsevæske og vil fjerne all tvil om dette tilsynelatende vanskelig oppgave.
Hvor å Endre Brake Fluid på en motorsykkel eller Dirt Bike?; Du kan se bilen brukerhåndboken for å finne ut hvilken type bremsevæske motorsykkelen krever. Den fremste ting du må gjøre er å finne ventilen på bremse caliper og fjerne det. Fest blødningen linjen, til en liten plastikk tube, som letter ene siden bevegelse av væske, uten å la luft eller fuktighet skriv systemet, til proppen, og sørg at dens andre enden er i bøtte hvor du har tenkt akkumulere brukt opp bremsing væske. Det neste trinnet er å skru av bremsevæske reservoaret med nødvendig verktøy. Hvis du blør frambremsen finner du liten kopp på toppen av det, og hvis du blør bakbremsen finner du en liten kopp, like bak høyre fot resten. Du må sørge for du ikke la noen fuktighet inn når du gjør dette.
Nå, trykk på tilsvarende bremsehåndtakene, og gamle oljen siver i gjennom blødninger linjen inn den tomme beholderen. Du vil også måtte holde en klokke på væsken reservoaret, og hver gang nivået på væsken i reservoaret når til bunnen, må du legge til flere bremsevæske til det. Fortsett å gjøre dette, til du ser at fargen på væske siver ut fra blødningen røret har byttet fra brunt til den opprinnelige fargen på væske, oftest gylne. Fyll hele reservoaret med nye bremsevæske, etterlot bare omtrent halvparten og tommer space, og lukk reservoaret med reservoaret cap.
Hvordan Endre Brake Fluid av en bil?; Prosessen å erstatte bremsevæske av en bil er ganske likt prosessen i motorsykler. Du må ta hjelp av en person som vil måtte komme inne i bilen og trykker på bremsepedalen, mens du arbeider med blødning pause væske utenfor. Fest blødning linjen til Bleeder som er lengst fra master sylinderen og sette sitt andre enden i beholderen hvor du ønsker å samle inn brukt opp væske. Når linjen er festet skikkelig, instruerer personen i bilen for å Trykk sakte oppbremsing padle, vil dette gjøre væske siver ut fra blødninger linjen i beholderen. Når hele væsken reservoaret får tømme, fyll den med nye break væske og lukk ventilen eller ellers luft vil inn reservoaret og føre til noen bil brems problemer. Når ventilene er sikret, kan personen inni bilen sakte utgivelsen bremsing padle. Mens du gjør dette, må du holde en sjekk av væskenivået i master sylinder, og fylle den, hvis det er nødvendig. Når du har gjentatt prosessen med alle fire hjul, kan du sjekke alle ventiler og skruene du har løsnet eller spennes, igjen å være på tryggere side.
Dette var kortfattet informasjon om hvordan du endre bremsevæske på smuss sykler eller motorsykler og biler. Selv om, er du sannsynligvis vil finne mindre forskjeller i prosessen, avhengig av hvilken modell av bilen du eier, vil den grunnleggende prosessen alltid være den samme. Opprinnelige, vil det ta litt tid for deg å venne til oppgaven, men når du er godt bevandret med det, vil bil vedlikehold bli enklere, og motorsykkel eller bil problemer kan holdes i sjakk.