Senior Pranks

Slutten av ett studieår får frem det aller beste senior pranks på nesten hver skole, og noen av disse skøyerstreker føres frem til fremtiden klassene som arven av en bestemt klasse av kandidater. Disse senior pranks er gode indikatorer på fellesskap og organisering av en klasse og er fondly husket av ett og alt, i mange år ned linjen. Mange skoler har man store senior prank risset inn i deres historie, som er legendarisk på skole, og som hver klasse forsøker å tilrive seg.
Kommer ut med morsomme senior pranks har også en stor effekt av at alle har en god latter og gode minner å se tilbake på. Med den mest unike senior pranks ideer kommer en mulighet å virkelig gå ned i historien av skolen, og ha tradisjon og folklore snakker av utrolige arven etter en briljant prank. Her er noen eksempler på high school senior pranks som er utført over årene. Blatantly kopiering disse senior pranks ville være svært uoriginal og lat, men går gjennom dem kan hjelpe du tenke en ny og bedre plan for selv. Les mer på high school pranks for eldre.
Funny Senior Pranks Ideas; Hensikten med å gjennomføre store senior pranks er å etterlate en arv bak. Det er bedre å oppnå dette uten alvorlige ødeleggelser og hærverk skjønt, og alle involverte parter bør være helt synkronisert med hverandre. Hvis hjelp av en autoritet kreves, må han / hun være nærmet og studentene må love å finansiere prank og også rengjør opp etter det. ; Snik deg inn på skolen om natten, og legge alle pulter og stoler på taket. ; Få mange seniorer sammen og gi dem en haug med baller som spretter. Plukk en felles tid og løslate alle ballene inn ett overfylte kafeteria eller gangen. ; Bestill forhåndsbetalt mat fra en haug med restauranter og få dem levert til tilfeldig utvalgte personer på skolen. ; Gni litt vaselin på alle doorknobs og rekkverk. Bruk litt ketchup eller sennep å forsterke effekten. ; Sett en annonsere i avisen hevde at landet skolen er opp for salg. ; Still alarm klokker all over skolen å gå off i rask rekkefølge. ; Release noen små dyr inni korridorene, like før klassene er planlagt å komme over. ; Fyll skolen fontenen med skummende boblebad pulver. , Skru ketchup dispenser i kantina med såpedispenser i toalettene. ; Endre planen av skolen bells. ; Make funny ønsket plakater av lærere og satte dem opp all over skolen. ; Få noen til å stripe naken rundt skolen. Sikre at han / hun bærer en maske og ikke blir fanget. ; Du kan også velge å knytte Saran vikle rundt et fakultet medlemmets bil. ; Fyll korridorer med gress eller stabler av høyet. ; Sett isopor baller i luften condition, så det virker som det snør. ; Scatter fugl frø på parkeringsplassen, og ganske snart alle bilene vil være urene med fugl defekasjon. ; Det viktige ting å huske på mens du kommer opp med senior sprell er at spøk er ment å være morsom og munter. Det skal ikke medføre fysisk skade på menneske eller noen annen gjenstand. Ødelegge eiendom skolen ikke kvalifiserer som en prank, og det er rett og slett hærverk. Avstå fra å utføre slike aktiviteter under noen omstendigheter.
Også se følgende:; Pranks på skolen; Harmless Senior Pranks; Senior prank ideer: Vær original i tilnærmingen din og prøve og involvere så mange folk fra klassen din som mulig. Det er mer moro, hvis hele klassen er i på prank og alle bidrar på noen måte. Det gir en større grad av klassen ånden ut i prank, og også resultater i spøk å være bedre husket i fremtiden av elever og lærere alike. Å forlate en arv av unike senior skøyerstreker bak, originalitet og kreativitet er nøklene.