Hvordan Clean Tile Grout

Uren Mørtel kan være ekte blotter på stilige hjem innredning. Mørtel er synlige for øynene og kan drepe attraktiv flisene. Fuger er faktisk en porøs substans som består av Portland sement eller furan harpiks. Den brukes til å fylle rommet mellom de to fliser. Fliser kan være skinnende rene med daglig rengjøring, men til slutt smuss samlet inn mellom linjene i fliser. Disse linjene er de tøffeste å rengjøre og mange ganger det går folk klør seg i hodet om hvordan du rengjør fliser fugemasser. Selv Mørtel holde flisene godt sementert, blir det en plage når svarte skisserer vises på grunn av opphopning av smuss. Nedenfor er noen tips om hvordan du rengjør fliser fugemasser, som vil hjelpe deg å spare tid og penger.
Måter å Clean Tile Grout
Spør noen kvinner, og hun vil fortelle deg hvor frustrerende rengjøring flis fugemasser kan være. Regelmessig rengjøring Mørtel kan være svært nyttig i å opprettholde glansen av fliser. Hvis du står overfor problemer på grunn av opphopning av skitt over lang tid, vil følgende metoder om hvordan du rengjør flis fugemasse linjer sikkert hjelpe deg.
Kommersielle produkter; Det er mange rengjøring produkter tilgjengelig i markedet som du kan bruke til daglig rengjøring av fugemasser. Kommersiell fliser og fugemasse rengjøringsmidler bør ha en nøytral pH balanse, fordi sterke kjemiske produkter kan noen ganger misfarges fliser. Vanligvis er det bedre å lese instruksjonene før du bruker produktet, eller du kan prøve den på et lite område før rengjøring av alle flisene fugemasser med det. Steam rengjøringsmidler er også tilgjengelig, kan det løsne akkumulert skitt og er best for å bli kvitt avfall.
Bleking Produkter, Bleking kan være en av løsningene, om hvordan du rengjør flis fugemasse i dusjen. Sterk renseprosess av noen av blekemidler kan være nyttig i å bli kvitt den mørke klissete flekker på baderomsfliser. Det finnes ulike typer av blekemidler som er tilgjengelig. Her er noen av dem.
Oxygen Bleach; Selv oksygen blekemiddel er et sterkt rengjøringsmiddel det er ufarlig og vanligvis ikke misfarges ikke noen fliser. Påfør oksygen blekemiddel med varmt eller varmt vann og skrubb fugemasser. Oksygenet ionene vil bryte ned den tunge flekker.
Hydrogenperoksid, Hydrogenperoksid er en kraftig og effektiv bleking agent. Første fortynne hydrogen peroxide med vann og bruke det på den urene fugemasser. Hydrogen peroxide er ikke bare effektive i å fjerne smuss i fugemasser, men å være en mild desinfiserende, unngår det også videreutvikling av mildews og føflekker. Du kan også lese mer på rengjøring fugemasse med peroxide og natron.
Klor Bleach; Mix klor og vann og la den på flisen fugemasser i noen minutter. Skrubbe flisene med klor kan også være effektivt. Men hvis flisene er utette, kan de gjennomgå mild misfarging på grunn av klor.
Baking Soda, Har du bare utbryte, hvordan du rengjør flis fugemasse med baking soda. Vel jeg vet det er overraskende, men natron kan virkelig gjøre susen. Bare utarbeide en pasta av natron med vann og skrubb den på fugemasse. Du kan også bruke en fugemasse rengjøring pensel eller tannbørste for smuss og mold fjerning. Følgende er noen stoffer som natron kan være effektivt brukes til å kvitte seg med fugemasse.
Baking Soda og sitronsaft, hvis du tenker på hvordan du skal rengjøre fliser fugemasse naturlig? Vel, kan natron og sitron gi deg det perfekte svaret på spørsmålet ditt. Å være et naturlig rensemiddel, kan noen av de sure egenskapene til sitron, sammen med mild slipende natur natron hjelp til å kvitte seg med skitt i fugemasser. For denne blandingen natron med sitronsaft og skrubb den på flisen fugemasse linjene.
Baking Soda og eddik; Dette hjemmelaget renere er sterkere og dermed mer egnet for vanskelige flekker. Lag tykk lim av hvit eddik og natron og deretter fortynne det med vann. Bruk denne løsningen på farget fugemasse og la den på en gang. Du kan bruke stiv børste til å skrubbe og en fuktig klut for å tørke vekk løsningen. Les mer på; Grout Rengjøring tips; Tile Grout rengjøringsmetoder - Hvordan Renhet Tile Grout; Hjemmelaget Grout Cleaners, jeg håper artikkelen ovenfor sletter alle dine spørsmål om hvordan du rengjør flis fugemasse? For å unngå noen tung, klissete flekker, rengjøring flis fugemasser i helgene vil bidra til å beholde glansen av gulvbelegg din.