Hvit Eddik Bruker

Hvit eddik er framkommet ved oksidasjon av destillert alkohol. Oksidasjon endringer den kjemiske sammensetningen av alkohol, og dermed resulterer i en væske som har langt andre egenskaper enn den av alkohol. En annen metode for å lage hvit eddik omfatter miksing eddiksyre med vann. Imidlertid er hvit eddik som følge av denne blanding sur etter smak og ikke egnet til menneskelig konsum. Det er mest brukt til rengjøring og desinfisering formål mens andre vanlige typer eddik som eplecider eddik og rød eddik er mest foretrukne for matlaging. Nedenfor er noen av de vanligste hvit eddik bruker. Mer om bruker for eddik.
Hvit Eddik Bruker for Domestic Rengjøring, Bruk av hvit eddik for innenlandske rengjøring er uendelig. Det er mye brukt til rengjøring av gulv, bad fliser, vinduer, glass etc. En blanding av hvit eddik og vaskemiddel i lunkent vann blir kvitt det meste av flekker fra teppet. Rengjøring av vinduer med hvit eddik løsning i varmt vann forlater dem rustfritt og skinnende. Dessuten er hvit eddik også et flott kjøkken renere. Rengjøring av mikrobølgeovn, kjøleskap og andre hvitevarer med hvit eddik blir kvitt alle typer offensiv lukt. Tilsvarende kjører hvit eddik løsning gjennom kjøkkenet avløp og søppeltømming også renser dem grundig. Hvit eddik kan også brukes til å rengjøre og desinfisere bad og toaletter. Les mer på rengjøring med eddik.
White Vinegar Bruker på Hagearbeid, Sprøyting hvit eddik i hagen ødelegger ugress, gress-og annen uønsket vegetasjon. Den kan også brukes for å øke jerninnholdet og surhetsgrad i jorda. Noen planter som rododendron, gardenias, asaleaer etc. foretrekker sur jord for deres vekst. Dermed blande en cup av hvit eddik på en gallon av vann, og bruk denne løsningen å vanne plantene. En lik andel av hvit eddik og sukker blandes i vann brukes til å beholde friskheten av blomster for en lengre varighet. Endre denne løsningen hver 5 dager. Mer om eddik luke killer oppskrift.
White Vinegar Bruker i Klesvask Vaskeri, hvit eddik finner også bruker i vaskeri renhold. Bortsett fra fjerne en rekke flekker, renser det også skitt, skitt av klærne. Legge en skje hvit eddik til baby klær mens vaske, desinfiserer dem og gjør dem myke og friske. Den brukes også til å beholde fargen på klær for en lengre tid. Dessuten er det også brukt til å gjøre bomull og ull klær myk og fluffy.
White Vinegar bruker i matlaging; White eddik er en integrert del av nesten all fisk oppskrifter. Dessuten er det også en viktig ingrediens i alle marinade oppskrifter. Vasking frukt og grønnsaker med eddik løsning dreper bakterier og gjør dem trygt for konsum. Slo egg med 1 ts hvit eddik gjør dem fluffy. Du kan også legge en skje med hvit eddik mens matlaging ris til gjøre det mindre klissete og fluffy. Mer om eddik bruker for helsen.
White Vinegar Bruker i medisin, hvit eddik beroliger alle slags irritasjoner og betennelser. Derfor er det en stor middel for bie eller maneter stikk. Det er også brukt til å kvitte seg med flass og kurere toe nail sopp. En concoction laget av eple cider eddik og honning lindrer morgenkvalme. Bruk av iskald eddik på brente området hindrer dannelse av blærer. Brystet lunger og leddgikt lettelse er noen andre helsemessige fordeler av hvit eddik. Desin egenskaper av hvit eddik brukes også mye innen medisin.
Les mer på:; Eddik helsemessige fordeler, Eddik Cure for tånegl sopp, eddik for Dandruff, Listen av hvit eddik bruker er veldig lang. Bortsett fra kategoriene nevnt ovenfor, finner den også sin bruker i ulike vitenskapelige eksperimenter til barn, rengjøring bildeler og som en feil frastøtende. Du bør gå kun for en bestemt rekke av hvit eddik avhengig av formålet ditt.