Wild Ginger Plant

Native til tette skogen i Nord-Amerika er vill ingefær planten er kjent ved mange andre navn; Canada vill ingefær, kanadiske snakeroot osv. botanisk dette flerårig urt er kjent som Asarum canadense-og tilhører slekten Asarum. Mostly kjent for bladverk dens, er det rundt femti kjente arter innenfor denne slekten. Les mer på hagearbeid.
Om Wild Ginger Plant; hjerteformede glanset skinnende bladene som dekke bakken så godt at man kan knapt se en tomme av jord, er hvordan en hage entusiast vil definere en vill ingefær plante. Ofte folk forveksler det med ingefær rot anlegget, hvorfor? Jeg mislykkes å se, slik de ikke kommer fra samme familie, og ganske ærlig, ingefær rot bladene er ikke så pen som vilt ingefær løvverk. Samme navn deles av disse plantene, og begge er urter, så, kanskje, er det tenkt å være. Wild ingefær planter oppnå en høyde ikke mer enn ti inches høye med en 6-15 inches pluss spredt. Tidlig våren, wild ingefær fjærer til liv med nye kopp eller hjerteformede blader fremvoksende fra bakken. Bladene er basal og om seks inches bred med en skinnende utseende. Bladene er båret av hårete blad stengler. Stort sett eviggrønne, ser våren også blomst fremvekst fra mellom to bladene som fortsatt blomstrer i slutten av våren. Blomstene borne er purplish brun med tre lange, utstråler calyx segmenter. De er nesten en tomme brede og det meste skjult av bladene. De vokser på bakkenivå å lette deres pollination av maur. De to hovedart begunstiget av gartnere er den kanadiske wild ingefær og den europeiske vill ingefær.
Hvordan Grow Wild Ginger Plant; Wild ingefær planten kan startes gjennom frø samt dens slanke rhizome (underjordisk stilk). Det gjør veldig bra i sonene 4 til 8. Det krever full sol, men vil også tåler delvis skygge. Being en skog plante, trenger den jord at er fuktig, godt drenert, fruktbare og rik i organisk kompost. Soil pH balanse må holdes ved 06/01-06/05. De kan dyrkes i bakken og i containere. Sow frø, eller plante anlegget ved å dele sin hårete roten stammer våren, etter frosten har gått. De krever ikke å bli plantet dype, er en dybde på par inches nok til dekke røttene, og linjeavstand ved 10-12 inches hverandre vil gjøre just fine. Les mer på container hagearbeid.
Vanning er ikke et problem med ville ingefær planter. Vann umiddelbart etter planting og fortsetter å gjøre det i uken frem til anlegget er etablert. Heretter, vann bare når matjord blir tørr. Befrukte i våren med en væske gjødsel sparsomt. De har ingen pruning kravet, men tendens å komme invasive. Et lys sviske før våren for å indusere ny vekst er alt som er anbefalt for den. Så vær forsiktig når voksende dem rundt andre planter. Men de er utsatt for skade fra snegler som er helt i stand til å tørke ut hele anlegget. De trenger å bli fysisk fjernet. Noen ganger rust fargede flekker vises på undersiden av bladene, denne formen for infeksjonen spres gjennom undergrunnen rotstokker. Fjern infiserte planten, et par omkringliggende de også og kast. Expose jord til solen og støv det med noen bakteriedreper før nyplanting wild ingefær.
Wild Ginger Plant Uses; Tradisjonelt har wild ingefær planten blitt brukt som medisin for behandling en rekke infeksjon, sykdommer og lidelser; digestive beslektede tilstander, bryster, coughs og forkjølelse, skarlagensfeber, nerver, sår hals, cramps, earaches, hodepine, kramper, som en stimulerende, etc. Native amerikanere brukte rotstokker som krydder. Bladene kan brukes fersk eller tørket som salve base for behandling kutt og blåmerker. Men, har bekymringen blitt vist over ville Ginger planter konstituerende aristolochic syre, en naturlig forekommende giftstoffer som kan føre til fatale konsekvenser. Dens mest populære bruk rester at av bunndekke.
Wild ingefær plantens forbruk kanskje under mistanke, men hva det kan gjøre for en hage i form av beautifying en strekning forblir ubestridte.