Hvordan Les Body Language

De som kan forstå nyansene i kroppsspråket har et forsprang på de som forstår verden bare gjennom talte ord. Verbal kommunikasjon forteller oss bare hva den andre personen ønsker vi å høre. Men hvis du vil lese mellom linjene, lære å velge den subtile hint skjult i glimtet i øyet eller lite smil til den andre personen du snakker med. De som vet hvordan å lese kroppsspråk ofte bruke det til sin fordel for å måle intensjonene i den andre personen. Faktisk stor vekt er gitt til en kandidat kroppsspråk under intervjuer. Mens noen tar det på alvor andre gjør det bare ut av interesse. Likevel vil vite hvordan du skal lese kroppsspråk av menn eller kvinner sikkert hjelpe oss å være mer våken og observant på de rundt. Mer om kroppsspråk for jobbintervjuer.
Hvordan Les Body Language?
Den første ledetråd til å lese kroppsspråk er å observere den andre personen. Imidlertid bør slike observasjon være subtil. Ikke la den andre personen forstår at du ser skarpt på hver bevegelse eller hver trekning av øyet. Eller han kunne bli bevisst og urolig. Dette ville gjøre ham reagere på en måte ganske ikke liker ham, og hans legeme som ville sende helt feil signaler om den personen som han er. Nå som du vet hvordan du skal observere andre, er neste skritt å vite hva du skal se etter. Mer om å lese mennesker av kroppsspråk.
Hvordan Les Body Language - The Nøkler til å se etter
Hva er i Face?; Mye faktisk! Vårt ansikt er som et vindu til våre følelser. Face er en så sterk modus av non verbal kommunikasjon som en titt på din venns ansikt, og du ville vite at alle ikke har vært hunky Dory med ham. Mange mennesker har mestret kunsten å bruke falsk ens følelse ved å smile når han ikke er for fornøyd med situasjonen. Men hvis du er en skarp observatør da det er en svært slank sjanse for at du ville savne den litt upturned hjørne av lytterens munnen. Dette indikerer disinterest. Så du trenger å raskt endre faget. Andre kroppsspråk gester som du kunne tolke er hevet lepper og hjørner. Dette indikerer lykke. Innsnevring av øynene med bryn trukket tettere sammen med munnen slått ned i hjørnene reflekterer tristhet. Øynene vidåpne med hevet øyenbryn og og en åpen munn er tegn til overraskelse. Uinteresserte øyne og en eller begge munnvikene opp i et flir viser forakt.
Eyes - Windows til vår sjel?; Det som virkelig forundrer meg om disse fantastiske organer visjon er spor som de gir av ens følelser. Du kan ikke hjelpe, men merker glimt i ens øyne hvis han er veldig fornøyd. Tilsvarende et uinteressert, kjedelig utseende er vanskelig å gå glipp av. Har en person kan ha konstant øyekontakt med en hyggelig uttrykk mens du snakker med ham? Godt gjort! Det betyr sikkert at du har arrestert hans oppmerksomhet. En person som er i stand til å opprettholde konstant øyekontakt antas å ha en trygg personlighet. Hvis en person ser bort for ofte fra deg, kan det enten bety at han er uinteressert i deg eller rett og slett at han ikke er trygg på seg selv. I tilfelle mistenker du at noen av feil gjør eller ligger, ser inn i hans øyne. Unnlatelse av å opprettholde en konstant øyekontakt er et klart tegn på løgn kroppsspråk.
Hender og ben!: For lenge, har hender og bein blitt oversett mens han snakker av følelser og personligheter. Men måten vi bruker våre hender mens du snakker, plassering av våre ben mens du sitter, alle snakker volumer av vårt humør og personlighet. For eksempel åpne palmer indikerer en avslappet stemning. Imidlertid viste en håndflaten ned, betyr ikke nødvendigvis at en person er spent. Et fast håndtrykk gjenspeiler tillit. Hvis noen er i stadig ryster beinet eller trykke med foten mens du sitter, så det er definitivt noe som plager ham. En god nyhet for de som mistenker at denne personen liker ham eller henne er at føttene eller bena på en person kan ha svaret på dilemmaet. Hvis en person er tiltrukket mot en person skal hans føtter eller kne vil alltid være vendt mot den enkelte han er interessert i. Dette er en av de sikkert kroppsspråk tegn på tiltrekning som det er et resultat av ens intensjon om helt å fokusere sin oppmerksomhet på personen fancy hans!
Hvordan Les Body Language of Attraction?
Vel disse var noen av de vanlige tegnene på kroppsspråk forklart. Domenet er så stort jeg tviler på om det kan oppsummeres i et par hundre ord. Men i tilfelle du ønsker å kunne tolke kroppsspråk av medlemmer av det motsatte kjønn, slik at du aldri går glipp av en anelse om at han / hun er interessert i deg, så må du vite den spesifikke flørte kroppsspråk at menn og kvinner display. La oss begynne med litt flørting kroppsspråk av kvinner:; kaster håret - Hun vet en manns svakhet for langt hår, og hun er flaunting det! ; Twisting eller leker med håret hennes - hun er mer enn bare interessert i deg. ; Berøring nakken - Nå er hun flaunting en annen av hennes feminine attributt dvs. hennes tynne, lang hals, en klar flørting kroppsspråk av kvinner! ; Den lange blikk - Greit, for når hun kan slutte å snakke og gi deg ørene. En slik prestasjon med en kvinne, er definitivt en prestasjon! Mer om kvinner kroppsspråk. ; Vil du vite om denne fyren er interessert i deg? Se etter følgende flørting kroppsspråk menn:; Har du sett ham i handlinger av grooming seg selv som å justere slipset, børsting hans skulder eller kjører en finger gjennom håret hans hver gang du kommer med? Vel kvinner prøver å imponere med sitt utseende. Og det gjør menn! ; Har han sitte rett opp, firkant opp på skuldrene og holder opp hodet når han sitter sammen med deg? Vel, dette betyr at han ubevisst prøver å formidle at han er svært mye mannen klar til å dusje hans hengivenhet og gi beskyttelse til deg. ; Merke kroppen hans posisjon. Hvis han er interessert i deg han vil møte deg mest av tiden stående og om sittende eller stående, vil hans kropp bli svakt hellende mot deg. , Men for å oppfatte menn bedre man bør også være oppmerksom på alpha male kroppsspråk. Andre enn disse, fysisk nærhet, sporadiske touch av hånden eller fingrene, selvsikker men avslappet øyekontakt er andre tegn på tiltrekning som vises av både menn og kvinner. Mer om kroppsspråk av menn.
Les mer på:; Body Language skilt; Body Language tips; One's kroppsspråk kan gi viktige ledetråder om en person. Likevel er det viktig å huske for de som har mestret kunsten å lese kroppsspråk at dette er bare hint til ens personlighet. Menneskelige natur i komplekse, og de bør ikke bli dømt endelig på spor som deres kroppsspråk gi.