Hvordan sette på falske Øyenvipper

Fake øyevipper fremhever øynene dine, noe som gjør dem til å se fyldigere og mye mer innbydende. Videre er de en velsignelse for folk med korte skimpy piskeslag. Imidlertid er de lange vippene ment ikke bare for de med korte vipper. Faktisk, mange kjendiser velger falske øyevipper til å definere og legge til en touch av glamour til sine piskeslag. Vil du vite hvordan du skal sette på falske eyelashes for Halloween? Før vi kan lære om hvordan å sette på falske øyenvipper, la oss først forstå hvilke typer av falske øyevipper.
Det finnes en rekke falske øyevipper typer som du kan bruke til vamp opp piskeslag for øyet makeup. Mens enkelte falske øyevipper brukes til å gi volum til vippekanten og fylle eventuelle hull eller legge lengden på utsiden kanten av øynene dine, kan stripen øyevipper festes til hele lengden av vippekanten. Videre øyevippene er tilgjengelige i en rekke farger, former, lengder og enda noen sexy design som de besatt med krystaller eller sportslige super lange fargerike fjær.
Den populære form av falske øyevipper er de som inneholder syntetiske fibre, derimot, kan steriliseres menneskelig hår også bli funnet. Mens velge riktig øyevippene er viktig, å vite riktig metodikk for hvordan å sette på falske eyelashes med sminke hjelper deg å få naturlig utseende uten falske øyevipper står ut eller ser tacky. Les mer på øyevipper missfarging.
Hvordan sette på falske Øyenvipper Med Makeup?
For programmet, må du ha falske øyevipper, øyenvippe lim, liten saks, gjennomskinnelig pulver, flytende eyeliner, pinsetter og mascara
Forberedelse av Øyenvipper: Før du kan sette på falske øyenvipper, må du rense øyelokkene. Dette er fordi et overskudd av olje og talg på øyelokkene ikke vil tillate øyenvippe lim til å feste på. Dessuten, hvis du planlegger å bruke en øyenskygge deretter bruke det før du fester den falske øyevipper.
Trimming av Fake Øyenvipper: Når du har valgt øyevippene som du ønsker å sette på, innebærer det neste trinnet trimming dem. Dette er fordi vippene bør ikke være bredere enn øynene. Bruk liten saks for å trimme de ytre delene av øyet på en slik måte at de passer til øynene. Dette trimming av de falske øyenvippene til lash lengde bør gjøres før stikke på øyevippene. Husk, at din naturlige øyevippene er kortere langs innsiden av øynene, så trim og taper vippene for å gjøre dem ligne de ekte.
Liming det på: Bruk en god kvalitet lim for å feste falske øyevipper til øyelokkene. Unngå å bruke billige limet som klumper opp. Påfør lim på øyenvippene ved å klemme ut en liten mengde på fingertuppene og kjører den over den falske øyevipper. Prøv å unngå å påføre lim på øyelokkene som det kan komme inn i øynene. I tillegg, hvis du vil vite hvordan å sette på falske øyenvipper uten lim, bør du kanskje bruke selvklebende falske øyevipper å unngå rotet opp av lim.
Plasser Øyenvipper: Når du har lov til limet til å bli tacky, plasserer snert i posisjon ved å plukke den opp med pinsett og trykke den så nær øyelokkene som mulig. Start med det ytre hjørnet av øyet og deretter bevege seg mot den indre delen av øyelokkene. Bruk en tabell til å hvile albuene til jevn armene mens du jobber. Når du er ferdig, maske rommet mellom det naturlige og falske øyevipper. Husk at det er bare med tid og tålmodighet at du vil kunne mestre kunsten om hvordan å sette på falske øyevipper.
Bruk av Makeup: Med din skyhøye øyevippene på plass, er det nå tid for makeup. Curl øyevippene og bruke en flytende eyeliner å skjule mellomrommet mellom det virkelige og falske øyevipper.
Fjerne Øyenvipper: Fjern øyevippene dine forsiktig med en fuktig klut som er dyppet i varmt vann. Bruk dette til å myke opp limet på snert. Dette gjør det lettere å skrelle bort vippene. Selv om denne metoden fungerer med de fleste vannbaserte øyenvippe lim, ville enkelte sta piskeslag krever en øyenvippe remover eller vaselin for å myke opp snert. Rykk på falske øyevipper kan ikke bare føre til skader på øyelokkene, men kan også trekke ut noen naturlige øyenvippene også. ; Hvordan søke Fake Øyenvipper; Eye Makeup Teknikker; Hvordan søke falske øyevipper; Når du vet hvordan du skal sette på falske øyenvipper, kan du bruke det igjen og igjen. Hold den originale emballasjen å lagre øyevipper. Rengjør øyevippene i et rengjøringsmiddel eller støv av rusk fra øyevipper. Husk at bruk av falske øyevipper perfekt trenger tid og praksis, så når du er komfortabel med det grunnleggende, eksperimentere med de lyse fargene og juveler falske øyevipper for en mer glamorøs look.