Har Long Distance Relasjoner Arbeid

Mange par i dag er hjemsøkt av spørsmålet om gjør langdistanse relasjoner arbeid i virkeligheten. Jeg personlig tror at det fungerer eller ikke fungerer avhenger av hvor mye hver enkelt av de to i forholdet tror på å gjøre det arbeidet. Jeg personlig har sett dem som arbeider i noen tilfeller og mislykkes i andre. Hva er de faktorer som gjør en lang avstand forhold arbeid? Er avstanden gjør hjertene vokse Fonder eller gå fra hverandre? Hva kan gjøres å opprettholde at flammen av kjærlighet og ikke la avstand slukke det? Hvordan lage en lang avstand forhold arbeid? La oss forsøke å finne svar på disse spørsmålene i denne artikkelen.
Do Long Distance relasjoner Work i Reality? ; Folk møtes, bli forelsket, gifte seg og leve lykkelig. Det er ment å være så enkelt og ukomplisert rett? Sannheten er, det er aldri så enkelt er hva hver enkelt av oss som har vært i et forhold innser, i løpet av tiden. Det er prioriteringer i livet som holder skiftende med nye opplevelser og selv folk endres med skiftende tider. Man kommer alltid til veikrysset hvor en må velge mellom sin karriere eller et forhold. De som velger det tidligere, må uunngåelig gå gjennom en periode av langtransportert relasjon som den virkelige test av deres kjærlighet og tålmodighet. Her er en ærlig analyse av hva som kan gjøre lang avstand relasjoner gå en lang vei.
Long Distance Relasjoner Arbeid If. . .; Lang avstand relasjoner trenger mye tålmodighet og villig offer fra begge sider. Når de begge er opp til det og tro på en fremtid sammen, er forholdet sikkert fungere. I tillegg til ubetinget kjærlighet som er kjernen grunnlaget for ethvert vellykket forhold, her er noen grunner som gjør en lang avstand forhold arbeid.
Avstand er Forkortet gang i blant, det er svært viktig at begge møter hverandre en gang i blant og bare være sammen. Ingenting kan være en erstatning for å være sammen. Møte-og tilbringe kvalitetstid sammen, en gang i blant er det som gjør de lange perioder med separasjon utholdelig og hjelper i å overleve en lang avstand forhold.
Det er Conversation; Det er veldig viktig de begge snakke med hverandre og vet om hva skjer i hverandres liv. På den måten føler de begge involvert i hverandres liv, og kan holde kontakten. Skrive post og chatting på nettet fungerer, men ingenting kan erstatte skjønnheten av et håndskrevet brev. Det er mye mer ekte og personlig. Så skriver brev til hverandre anbefales!
Det er Trust; Unødvendig å si, er tillit grunnlaget for ethvert forhold. Tillitsfulle hverandre er viktigst. Det er det opprettholder alle forhold. Det handler om å ofre i dag for en bedre og sikrere i morgen. Les mer på å gjenoppbygge tillit i forholdet.
Det er Ærlighet, Sammen med tillit, er ærlighet annen faktor som styrker bånd mellom to mennesker. Når begge er ærlige i hva de deler og føler, bygger det tillit og det er lite rom for tvil og mistanke til krype i.
Det er Lojalitet; Unødvendig å si, være trofast og lojal er det som gjør et forhold opprettholde seg selv. Det kan være noen kompromisser med dette.
Long Distance Relasjoner Fail If. . . ; Å gjøre en lang relasjon arbeid, tar det mye initiativ fra både partnerne. Hvis det er mangler av en eller begge sider, tid og avstand bare gjøre forholdet falle fra hverandre. Det er mange grunner en lang avstand forhold pauser opp. Her er noen av dem.
De Endre Gjennom ulike opplevelser; Dette er en av de viktigste årsakene til en lang avstand forhold til å mislykkes. Det er to faktorer i en lang avstand forhold som bestemmer dens skjebne: avstand og tid hvor folk holde fra hverandre. Hvis den tid som de holder hverandre er for lang, er de nødt til å drive fra hverandre så de blir deler av forskjellige verdener alle sammen. Tiden de har tilbrakt sammen opprettholder sitt forhold på en stund, deres forhold trives på minner. Men nye minner må skapes, eller forholdet starter falming med vissent minner. Etter et tidspunkt, glemmer en hva det var som å være sammen og blir usikker om hans / hennes virkelige følelser for denne personen.
Emosjonell Involvering minker; Det finnes sårbare øyeblikk, når du bare ønsker din partner å være der for deg. En telefonisk samtale er bare ikke nok, trenger du dem å være sammen med deg. Når de er gjentatte ganger ikke der i slike tider, det emosjonelle engasjementet langsomt avtar og ting begynner å falle fra hverandre. Det enkelte tilfeller, synker den til en slik grad at folk glemmer hvor mye de var involvert i hverandre en gang.
De Miss Deling Viktig Moments of Life; Mange viktige øyeblikk av deres liv som de skulle bruke pengene samlet er tapt. Disse øyeblikkene bringe deg sammen og når du ikke med hverandre, er disse dyrebare øyeblikkene gått og de aldri komme tilbake igjen.
Possessiveness og Paranoia Set I, I perioder, når noen er for eiendomspronomen i et forhold, kan langdistanse gjøre dem paranoid om hvem sin kjæreste møter og kommuniserer med, når de er borte. Dette skjer når det er mangel på tillit. Sakte paranoia, som resulterer i påfølgende mistro i partneren fører til friksjon, tar sin toll på forholdet.
Les mer på; Long Distance Relasjoner: Har de Work; Long Distance Relationship Tips; Long Distance Relationship Advice: Så, dette var min løsning på spørsmålet om gjør langdistanse relasjoner arbeid. For å oppsummere, hvis begge tror på en fremtid sammen, kan disse sammenhengene opprettholde seg selv, så lenge perioden med atskillelse ikke er for lang. Det er, lenge nok til å gjøre hjertene vokse Fonder og kort nok til å være utholdelig!