Stone Finer Priser

Stone finér sterkt legger opp til et hjem dekorere ordningen, og replikere utseendet av naturlige steiner. Andre navn på stein finér er kunstige steiner, produsert stein og stablet stein finér. Uansett hvilket utvalg du velger, alltid kontrollere de andre fordeler og ulemper, bortsett fra steinen finer prisene, som dens stabilitet, utseende, installasjon kostnader, holdbarhet og pris og innsats for re-installasjon. Det er alltid et stort spørsmål, om du skal gå for en naturlig stein finér eller produsert stein finér. Her er noen fordeler og ulemper med begge typer finér, med steinen finer kostnadsinformasjon, som vil hjelpe deg å ta opp tankene dine.
Natural Stone Finer Vs Produsert Stone Finer; Den største fordelen med produsert stein finer over naturstein finér, er prisen faktoren. De produserte stein finer prisene er relativt billigere, og ca kommer rundt halvparten til? prisen av naturstein finér priser. Den største fordelen av naturlig stein finér over produsert stein finér, er holdbarheten faktoren. Produsert stein finér er laget ved å helle en lettbetong blandingen til gummi former for ulike former, og da er det malt med ulike farger som gjør det ligner en ekte stein. De produserte stein finer koster ganske mindre, noe som inkluderer kostnaden av byggemateriale, kostnaden for søknaden og avfall kostnadene.
De produserte stein finer veier også mindre, noe som gjør det lettere å fikse og installere, og det er forskjellige farger og mønstre som er tilgjengelige i de produserte stein finer fra blant der du kan velge for din vegg dekorasjoner. Det er begrenset utvalg av design og farger når det gjelder naturstein finér, fordi disse to ting avhenger av, hvor den naturlige steinen er utvunnet. Men, naturstein veneers er sterke, sammenlignet med produsert de. Også, i tilfelle et stykke bryter ut av en produsert stein finér, eller brikken fjernes fra veggen, så er det ikke så gjenbrukbar sammenlignet med naturstein. Gitt nedenfor, er de ulike typene av stein livfullt og prisen per kvadratmeter.
Stone Finer Prisene; Noen gode stein veneers selskaper, vil gi deg en garanti på rundt 50 år, som omfatter reparasjon og utskifting av defekte steiner. Noen selskaper vil kun gi en begrenset garantiperiode på 20 år. Så, gå for et godt selskap stein finér å få en god garanti. Stone finér pris per kvadratmeter starter så lavt som USD 2, og kan gå opp til så høyt som 40 dollar per kvadratfot. Her er noen av de flotteste steinen finer kostnader.
Natural Stone Finer Priser: Det finnes ulike måter å installere en stein finer. Den stablede stein finer priser for naturstein blir høyere, blir på grunn av flere antall steiner som brukes og installasjonen kostnadene vil også være høyere, men hvis du bruker stablet finer, kan du ha en interessant middelalderby hjem innredning tema. Prisen på naturstein finér starter fra USD 2 - 3. Den naturlige brun stein finer koster rundt en litt mindre enn 3 USD per kvadratmeter. Det finnes mange forskjellige utførelser tilgjengelig i naturstein finér som rødt rock, mandel, kremet sjokolade, grå, grå østers, etc.
Produsert Stone Finer Priser: Det er stort utvalg av produsert stein finér er tilgjengelig, kan noen komme veldig billig, så du kan bruke alle produsert stein finer og skape et unikt hjem innredning. De beste ønsker seg er elva stein mønster og den grå stablet de som kommer for en pris på USD 3,75 per kvadratmeter. En annen god jakt produsert stein finér er kuttet fieldstone mønster som kommer for en pris på USD 6,75 per lineær føtter.
Dette var varianter av stein livfullt uttrykk, og de respektive stein finer priser. Så, hvis du er stramt budsjett og leter etter en stein finér som ikke er veldig langvarig deretter velge produsert stein finér. Men, i tilfelle du ønsker å gå for stein finér installasjon ved hjelp av naturlig stein, og har et godt budsjett, så naturstein finér et godt valg. Se på internett, for prøven bilder av de ovenfor nevnte typer skallfasetter å finne den du finner attraktive og egnet for hjemme-dekor.