Hvordan vet jeg en jente Du liker henne

Det er den alderen er det ikke? Alle hormoner går amok, ser en pen jente og følelsen som om dette er den jenta du har ventet på hele livet ditt. Det tar ikke altfor meget for gutter å begynne å like ei jente. Hvis du er ganske pen og interessant nok, gutta faller for deg som et korthus. Så hvordan vet du, den fyren, rett de svake knær du får når du ser den jenta du liker? Hvordan fortelle ei jente du liker henne?
Måter å fortelle en jente du som henne
Advarsel! Før du ber henne ut på din første date forsikre deg om at du er helt sikker på om denne jenta. Jeg har kommet over mange gutter som har spurt jentene ut, og deretter angret det mye, fordi de ikke hadde gjort sin bakgrunn sjekker så godt. Bli kjent med denne jenta først. Bruk litt tid med henne, og være sikker at hun er dette du virkelig vil! Når du blir hennes venn, prøv disse forskjellige måter på hvordan du skal fortelle en jente du liker henne.
Hvordan vet jeg en jente Du liker henne i Person, tvil, er den beste måten å fortelle en jente du liker henne i ansiktet hennes. Du kan bli skremt til døde av denne tanken, men sjansene for jenta si ja til å gå ut med deg på en date er høyere hvis hun ønsker å sette pris på din tapperhet i komme opp til henne og fortelle henne så.
Så hvordan å fortelle en jente du liker henne? Den vanskeligste delen må være å prøve og redde henne fra hennes gruppe av summende vennene hvilke er helt unødvendig for denne samtalen. Prøv å fange henne selv når hun kommer til skolen / college eller når hun er på vei ut. Dette vil spare deg forlegenhet. Eller vente på en spesiell anledning som skoleball, Valentinsdag eller annen skole festivaler, når alle spør ut folk uansett. Så gå til henne og starte med hvordan du har kjent henne en stund nå, og hvordan du har virkelig begynt å like henne i det siste. Kanskje er det en god idé å gni henne ego litt ved å fortelle henne hva du liker om henne, som kan prod hun å skape en liten soft spot for deg.
Trikset her er å bli lang, men ikke for lenge. Hvis du bare be jenta ut, vil hun si nei. Så ikke la henne. Keep massere henne ego og si hyggelige ting om henne, og de positive aspektene av din personlighet som kan imponere henne. Jo mer man snakker, jo færre sjansene hun får av å si nei og drepe samtalen. Hold det gående til hun slutter å prøve å kutte deg av. Sjansene for å konvertere en jente som er på gjerdet om deg, er svært høy. Men igjen, ikke vandring søppel. Det hjelper alltid å praktisere det du har si noen ganger foran speilet før du spør henne ut! Flere dating tips for menn.
Flere Måter Hvordan vet jeg en jente du liker henne, Vel siden du ikke tror det er mulig når konfrontert av denne jenta du liker, å stå og snakke på samme tid, kanskje du burde utforske andre, men kanskje ikke så effektive måter å spørre ut en jente.
Hvordan å fortelle en jente du som henne i ett brev spør du? Vel vil jeg forsikre om at hit rate for at det skjer er ganske lav, hvorfor? Fordi det gir jenta en mulighet til å kaste brevet ut uten for mye oppstyr. Ingen mulighet for argument som finnes i forrige trinn. Men igjen, kunne en forsiktig formulert brev øke oddsen i din favør. Men igjen, må du være en glimrende forfatter. Jenta må være ganske drømmende og hele "ridder-i-skinnende-rustning 'type å bite dette agnet. Du kan gjøre det samme, skriver om hvordan du har kjent hverandre en stund, og hvordan du tror du kunne holde henne virkelig glad, hvis selvfølgelig, får du muligheten til! Putt den i vesken eller skapet når hun minst mistenker det. Les videre for hvordan å skrive romantiske kjærlighetsbrev.
Neste vanlige spørsmålet: hvordan fortelle en jente du liker henne på nettet? Sjansene her er høyere enn brevet. Jeg føler at chatting i noen dager bringer i at intimitet mellom to mennesker, liker normale samtaler mellom to "venner" bare ikke. En online chat er litt av din egen personlige ting. Ingen avbrudd, ingen forlegenhet. Hvis du chatter veldig regelmessig, så kanskje selv jenta er interessert i deg som gjør sjansene for henne å si ja ganske høy. Og deretter som en del av samtalen, akkurat slip i det magiske setningen si at "jeg liker deg '. Dette gir deg også en mulighet til å forklare, og på samme tid, spor tilbake på kontoutskriften i tilfelle hun blir flau. Dette er hvordan å fortelle en jente du liker henne uten å ødelegge vennskap! Men igjen, være forberedt på plutselige slå av. En mer tips, bruk en pålitelig messenger. Messengers tilgjengelig på nettsamfunn ofte conk av uventet.
Og svaret på det siste spørsmålet: hvordan fortelle en jente du liker henne gjennom tekst? Det er en dårlig idé spør du meg. Så det er bedre for deg følge en av de andre måtene som er skissert i artikkelen.
Mer om å spørre jenta av dine drømmer ut! , Be en jente ut, spør en jente til Prom, hvordan å spørre en jente ut, og hvordan å be en jente å være kjæresten din, hvordan du spør Girl / Guy ut på en date, så nå vet du hvordan du fortelle en jente du liker henne. Fortelle en jente du liker henne, er en av de tøffeste tingene du noensinne vil gjøre, så jeg ønsker deg lykke til!