Face Wart fjerning

Face oppstår vorter på grunn av et virus, kjent som humant papillomavirus, eller HPV, som fører til økt vekst av celler i epidermis, det ytterste laget av huden. Vorter ikke trenge dypt inn i huden, og forblir på overflaten bare. Dette gjør dem ganske mye ufarlige. Men en person som har dem føler meg veldig flau når de ser ganske stygge, spesielt hvis de er i ansiktet. Hvis du er på jakt etter ulike hjem behandlinger for å kurere deg selv i ansiktet vorter, så her er noen nøye utvalgte hjem rettsmidler for ansiktet vorte fjerning.
Hjem Rettsmidler for Face Wart fjerning
Potet, Ta en rå potet og lage et lite hull i den. Størrelsen på hullet skal være den samme som størrelsen på vorte din. Nå plasserer poteten på det vorte slik at hullet i poteten omkranser det vorte. Flytt potet rundt vorten i ca fem minutter, i en sirkulær bevegelse. Etter fem minutter, vask ansiktet med kaldt vann. Gjenta denne prosedyren to ganger om dagen i ca fjorten dager, og du vil se vorter i ansiktet snu mørk i fargen og så til slutt faller av.
Onion, Løk hjelp i å forbedre blodsirkulasjonen, og deres faste programmet kan fjerne vorter møte i løpet av noen uker. Ta en løk og klem sin juice. Nå gjelder denne løk juice i ansiktet vorter og holde den over natten. Vask ansiktet om morgenen. Gjenta denne behandlingen hver dag ventar til ansiktet vorte fjernes.
Marigold: En av de mest effektiv vorte fjerning hjemme rettsmidler er anvendelsen av SAP som er oppnådd ved å kutte stammen i en ringblomst anlegg. Alternativt, er anvendelse av juice innhentet fra ringblomst blader like effektive.
Thuja, The Thuja treet er godt kjent for sine soppdrepende egenskaper og dermed er et godt alternativ for vorter behandling. En væske Thuja legemiddel er tilgjengelig på forskjellige urte butikker. Regelmessig bruk av denne Thuja urtemedisin, i ansiktet vorter vil hjelpe i å fjerne dem. I noen tilfeller er det sett at vortene kommer ut innen femten dager etter påføring av Thuja væske.
Apple Cider eddik; Ta litt bomull og DAB det med en liten mengde av eple cider eddik. Nå gjelder det på det vorte. Ta en vanntett plaster og hold den på vorte. Hold medisinske tape på for hele natten. I morgenen, langsomt fjerne den. Gjenta denne prosedyren for et par dager og du vil se at en dag sammen med tape vorte har kommet også ut av huden. Hvis du har en følsom hud og eple cider eddik virker litt harde, kan du utføre samme prosedyre, bruke lim laget av hvitløk, i stedet for eple cider eddik.
Salicylic Acid; Det er mange løsninger tilgjengelig i markedet som inneholder salicylic acid. Du kan bruke dem to ganger om dagen på vortene i hele ansiktet vorte fjerning. Salicylic syrer er svært effektive og brukes i ulike salongen behandlinger eksempel glykolsyre kjemiske peels. Deres hovedfunksjon er å fjerne døde celler fra huden. De gjør det samme med vorter og dermed bidra i ansiktet vorte fjerning.
Les mer på:; Hjem tiltak for Wart fjerning; Vorter behandling hjemme, Dette er noen av de virkemidlene som du kan følge hjemme i ansiktet vorte fjerning. Selv suksessen rate av disse hjem rettsmidler er ganske høy, fortsatt hvis enkelte vorter ikke faller off, deretter kan du melde for over-the-counter vorte fjerning behandlinger eksempel home cryosurgery kits, som bruker flytende nitrogen å fryse vorter, som vel som sølvnitrat blyanter. Hvis også disse ikke viser de ønskede resultater, så det eneste alternativet igjen er å få en cryosurgery gjort av en hudlege, for ansiktet vorte fjerning.