Lotus Flower tatoveringer

I tatoveringen verden, blomst tatoveringer har sitt eget sted. Folk er fascinert av blomster verden og også med den skjulte meninger knyttet til disse blomstene. Derfor er det klart forstått at folk velge deres tatovering design å uttrykke en viss individualitet. Av alle de blomstene som er brukt i tatovering verden, rose og lotusblomsten tatoveringer er den viktigste av dem alle. Les om rose tatoveringer.
Lotusblomsten sies å være Guds favoritt blomst. Den har fått et slikt rykte som den vises i front og senter i en rekke religiøse myter rundt om i verden. Siden lotusblomsten ses som perfeksjon i form, er det mange opprettelse myter forbundet med det. Les mer om lotusblomster symbol tatoveringer.
Lotus Flower Tattoo symbolismen
Lotus blomst er et symbol på renhet, som flyter på den skitne vannet kalles "Society". I indisk og kinesisk mytologi, står en lotusblomst for åndelig oppvåkning. Ikke bare er lotusen blomsten en integrert del av indisk og kinesiske kulturer og tatovering konstruksjon er det også en del av japansk tatovering design. I en rekke kulturer, på bladene til lotusblomsten betegner kampen av en mann's eksistens. Midten av blomsten innebærer balansen og opplysning at hver menneskelig forsøker å oppnå.
En av lotusblomsten tatovering betydninger er av voksende vakre og sterke i de mest ugunstige situasjoner. Den andre Symbolikken er at blomsten starter som en liten knopp i bunnen av en dam i gjørme og møkk. Den vokser gradvis mot vannflaten og arbeider kontinuerlig å bevege mot lyset. Så snart det har kommet til overflaten av vannet, begynner blomsten til å blomstre og forvandles til en vakker blomst. Du vil kanskje lese om sommerfugl og blomst tatoveringer.
I oldtidens kinesiske samfunn, er lotus også forbundet med feminine skjønnhet. Siden lange fibrøse stammen i lotus ikke kan brytes lett, har den kinesiske også vedtatt det som et symbol på ekteskapelig troskap og harmoni. For dem er lotusblomsten fremvoksende ut fra dammen som en vakker kvinne som kommer fra badet henne grasiøst. Den andre konnotasjon til lotusblomsten er at av milde folk som liker å holde seg rene. Den samme ble også trodd av de gamle egypterne, som smuss eller skitt ikke overholder leaf eller blomstrer til lotusblomsten.
Lotus Flower Tattoo Designs
For mennesker med en åndelig bøy i sinnet, har lotusblomsten mye betydning. ; De forskjellige stadier av blomstrende til lotusblomsten har betydning knyttet til den. For eksempel, det er en tro av solen fremvoksende ut fra det nyåpnede bladene til lotusblomsten. ; Fleste lotusblomsten tatovering design har blomsten avbildet i sin naturlige setting selve. ; Det er folk, som identifiserer seg med blomsten stiger opp fra gjørma og møkk å forvandle seg til en vakker blomst, dermed velge å ha en lotusblomst tatovering, som viser sine egne fremveksten av en gjørmete område. ; De andre brukte design er at av blomsten flytende fredelig, i en vanndam med fuglene eller bugs nå flytter rundt knoppen. ; Jo mer realistiske mennesker velger å kombinere sine lotusblomst tatoveringer med naturlige elementer som ild, stjerner eller lyskjegler sprengning gjennom kronbladene. ; Lotus blomsten tatoveringer kan bli funnet gjøres på ulike kroppsdeler. Du vil ofte se lotusblomsten tatoveringer på foten. Skuldrene, ryggen, nakken, shin bein, siden av magen, ankler, osv. er andre områder der du kan velge å få en lotus blomst tatovering laget.
For mer informasjon, les; Aster Flower Tattoo; Flower Tattoos og deres Meanings; Hawaiian Flower Tattoos; I ditt etter lotusblomst tatoveringer designs, hvis du liker noen bestemt design, kan du få lotusblomst tatovering stensiler av samme og få den vist til din tattoo artist. Med hjelp av sjablongen, vil han kunne gjøre en god jobb med tatovering. Men som en tatovering er permanent, bør masse omsorg og tenkte tas før får en laget.